pamukcum sen nasil oldun? sesin solugun cikmiyo fisfisfis bisiler yapio musun? gel sen de cemen kardesligine katil sırnaşık şey
kızan kızabilir canım ama gerçekler bu 90 veya 75 olması çokta önemli olmadı benim hayatımda ama 90 oluncada sorun bitmiyor yani bunu açıklamak istedim gerçekten birçok şeyde zorluk yaşanıyor yaşadım biliyorum..
bende aynı şeyi söyleyecektim...ya takmıyım diyorum da..kendimi fena değil fln diye avutuyorum...geçen liseye yeni geçmiş kardeşimin göğüslerini gördüm..canım çok sıkıldı bi cm büyük benimkinden ee yani 1 cmde iyi fark ediyo..bide çok sertti..ya kızlar benimkiler nedense yumuşaklar genelde acaba diyorum büyüsün diye çok masaj yapıyorum oynuyorum fln ondanmı yumuşak...yani yaklaşık bi yıldır her banyoya girmemde yaz kış soğuk su tutarımda göğüslerime o kadar dikkatte ederim yani..bu konu hakkında bilgisi olan varmı kızlar..valla kıskanmadım desem kardeşimin göğüslerini yalan olur..dahada 15inde büyürlerde yani..ben varım 19umda bu saatten sonra 2 cm büyüsün sadaka verecem cidden...burayada yazdım aha..yerimseniben
Kardeşinin göğüsleri hala büyüyo olduğu için serttir o da ergenliği bitirince daha yumuşak olur.
yaa göğüs dediğin organda bi yuvarlaklık olur...göğüs küçük de olsa göğüstür ve yuvarlaktır...işte bende o yuvarlaklıktan yook....dümdüz bildiğin düz yaa...bedensiz bi düzlük 75i doldursam küçük göğüslüyüm derim ama ben göğüssüzüm.açık ve net olarak...ve bu durum aşırı derecede psikolojimi etkiliyo ötesi yok.
canım beni biliyosun aynıyım senle, sonuç çalışmaya başlıyınca yaptırmaya karar verdim, küçük göğüslerim olucak o zaman :roflol: büyük göğüs sevmediğim için. ama doğal yollara son bi şans verdim, bardak masajına başladım dün, bakalım iş bulup para kazanmaya başlayana kadar devam edicem, büyürlerse ne ala ki hiç ümidim yok...:1no2:
Kızlar silikon bence en son düşünelecek bişey olmalı. Çünkü yaş ilerledikçe rahatsızlık verecek ve bir yaştan sonrada çıkartılması gerekecektir. Bunun ilerisinide düşünmek lazım. Mesela hamilelikte silikon yasak, biliyorsunuzdur.
Bence yine otlara devam..:1no2:
arkadaşlar benimde göğüslerim önceden 75 bedene yetecek kadar vardı hamileliğimde cok büyüdü hatta dogumdan sonra sütümün gelmesiyle kocaman oldu aşırı büyüdü ama şimdi 9 ay gecti dogumumdan eskisinden daha küçük ve emzirdigimden dolayı da cok yumuşak bi hal aldı benimde hiç hoşuma gitmiyo ama sorun etmiyorum şu an 75 i zor dolduruyorum benimki daha bi garip degilmi
arkadaslar bende aranıza yenı katıldım daha once onerılerınızı okuyodum bı arkadasın tarıfını uyguladm bende sabah askam kuc kullanıyorum ve bırde cay ıcıyorum kullandıgım cay ıkı uc yaprak adacayı bır tatlı kasıgı rezene yohumu bır cay kasıgı anason ıcınde bırde cemem tohumu var ama ben bulamadm buralarda..bırde sabah aksam masaj yapıyorm anason ve cılek yagıyla bıraz dolgunluk oldu farkedılıyo erkek arkadasım bıle farkettı ve bılmyo bunu yaptıgımıya canm tamamen katılıuorm sanasenağlamasenağlama
ya canm tamamen katılıuorm sanasenağlamasenağlama
eet hepsini okudum ortaya karışık bişiler yaptım zaten başlıyorum bugün :sm_cool:
k.ü.ç + rezene ve şerbetçi otu çayı + mersin ve çilek yağı =))
kızlar bu gous buyultucu hap yada kremlerı nereden bulabılırım ınternet dısında nolur yardm edın heryere rezıl olmak ıstemıyorum kapı kapı dolasıp abla goğüs buyultucu bısey varmı demek cok zor yaasenağlama
kızlar bu gous buyultucu hap yada kremlerı nereden bulabılırım ınternet dısında nolur yardm edın heryere rezıl olmak ıstemıyorum kapı kapı dolasıp abla goğüs buyultucu bısey varmı demek cok zor yaasenağlama