Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

göğüs konularını özenle takip ediyorum.. ya göğüsler evlendikten sonrada büyürmüş bu doğrumu ?
ayrıca göğüs gelişimi nezamana kadar sürer? ya sütyen takmadgm zaman ufacıklar dümdüz.. kendimi kötü hissediyorum..

canım ben evliyim, evlendikten sonra büyüdükleri falan yok aynen sütyen cıkarınca dümdüzüm :gitme:

arkadaşlar bu çörek otu yağında kullandığınız bi marka varmı ben kullanıyorum hiçte okadar etki etmedi bu arada yaşınız kaç ben 25 yaşındayım yaşlamı ilgili acaba ?

arkadaşlar bu çörek otu yağında kullandığınız bi marka varmı ben kullanıyorum hiçte okadar etki etmedi bu arada yaşınız kaç ben 25 yaşındayım yaşlamı ilgili acaba ?

yaşla ilgisini bilemeyeceğim canım ama denemekten bir şey kaybetmezsin. hem yaşın büyütmek için geç değil. ben shiffa home kullandım. ben de büyüme olmadı. dolgunlaştı ama kısa bir süre kullandım bırakmasam belki büyürdü. sen hangi markayı kullanıyorsun ki?

cnm benim kulladığım markada karden sanırım yerli bazen içinden çörek otu tozları çıkıyo yoğun bi kokusu var bende aktardan aldım zaten tek marka vardı acaba markadan değişiklik yaparmı onu merak ettim bende nerdeyse 2 -3 aydır kulanıyorum ama çok bişey fark etmedi sanki bunun yanında şerbetçi otu kremini duydum formdan onu da yaptım burdaki arkadaşlar gibi sonuç alamadım : inş devam edicem bakalım belki değişiklik olur

marka yüzünden olduğunu sanmıyorum canım karden kullanan arkadaşlar vardı belki masajı yanlış yaptın tatlım. ben bir de banyoda soğuk su tutuyorum. o da etkili sanırım. şimdi bebek yağı ile masaj yapıyorum. en azından dolgunluğunu koruyorum. tarçın kokusu arkadaşımız şu an oryantalisi deniyor. ondan iyi haberleri alır almaz ben de başlayacağım. sadece masajla büyüyeceklerine inanmmıyorum. mafoldumben

ben masajı saat yönünde yapıyorum cnm sence bu gögüs çok önemlimi sen evliymişsin gerce seninki belki benimki kadar küçük deildir benim gögüs altı 68 üstü 84 geliyo ama dümdüz duruyo bu durumu çok kafaya takıyorum bu konuda sen ne düşünüyosun

masajın doğru canım. masaja devam et bence. ben masajı en az 10 dk yapıyorum kollarım ağrıyor artık :) dediğin gibi evliyim eşim küçük olmalarını sorun etmiyor. hatta böyle çok iyiler diyor. ben çoğu erkeğin bunu önemsemediğini düşünüyorum. sonuçta seninle göğsün için evlenmiyorlar. ama hangi erkek istemez biraz göğüslü kadını. bir de böyle bir durum var işte. benim de kafama takılıyor hem giydiğim kıyafetler de yakışmıyor. evlendikten sonra da büyümediler zaten. ölçülerimiz aynı canım. benim altı 69 sadece. dediğin gibi dümdüzler ve de ayrık azcık ama masajdan beri daha yuvarlaklar.

evet benimkilerde sütyen katınca gene iide çıkarınca acayip moralim bozuluyo hatta bi ara silikonu çok düşündüm ama onuda istemiyorum doğal olmadığını düşünüyorum inşallah canım benimde eşim olucak kişi bunu sorun etmez bazen erkek arkadaşım konuşurken gögüslerime baktığını hissedince acayip sıkıntı yapıyorum ama belkide rastgele bakıyoda olabilir ben kompleks yaptığım için öyle düşünüyorumdur cnm çok saol cevap yazdığın için biraz da olsa içim rahatladı :)

ahh keşke elimde olsada size verebilsem ya benim de yaşıma göre çok büyük keşke erebilseydim sizee

bayanlar sizi cok iyi anlıyorum. küçük oldugu için benimde kendime hiç güvenim kalmadı cok utanıyorum bu durumdan. üstelik benim farklı büyüklükteler bi kıyafet giysem çok kötü duruyor haliyle böyle olunca.artık hep bol şeyler giyiyorum malesefki. göğsün olmaması bi dert farklı büyüklükte olması baska bi dert... bilmiyorumkismile

şutarafagitti
hangi yağmış acaba ismi neymiş

Fazla yağları alıyor Bursada bir hastahne 10 bin istedi benden ::gitme:

ohh be yalnız değilmişim o kadar cok kafaya takıyorum ki... ergenlige yeni giren kızların bile benden büyük eger doğal yöntemlerden bir fayda saglayamazsam kesinlkle ameliyat düşünüyorum :S:S

arkadaşlar bu neden yüzünden doktora gidip danışan oldumu çok merak ediyorum çünkü ben bunu düşünüp cesaret edemeyenlerdenim. şuan 1 senelik birilişkim var erkek arkadaşım hiç sorun etmedi bunu bide şu haplara kremlere falan karşı ama ben bontavi kullanıyorum duysa çıldırır heralde.bide doktora gittiğimi boyunu falan gösterdiğimi duyarsa artık bana ne yapar bilmiyorum. tutturdu ben büyütürüm onları diyor :kedi:
netse konu dağıldı doktor ne önerirdi acaba bize giden olduysa lütfen paylaşabilir mi

kızlar sizdekide dertmi benmkiler şidddetli şekilde orantıslar biri diğerinden 2 bilemedin 2.5 beden büyük südyenibi takıyorum büyük olan tarafa doğru kayıyobi göğsüm 75de kaldı kızken okadardı diğer göğsüm hamilelikte emzirirken bi büyüdü haaala büyük duruyo yani küçük olsalar bile südyenle dolguluyla dolduruyosunda orantısız göğsün amelyattan başka çaresi bile yokmuş doktorlar küçük göğüslerde hormon tedavisi uyguluyorlar ama orantısız göğüse bi çare yok az bişee de diiil kendimi kötü hissediyodum ama eşime belli ettmiodum 2 defadır oda söyledi çok kötü oldum ama ameliyatın tek çare olduunu biliyo kabullendi ama çevre neder die çekiniorum bahane dicekler fazla büyütüyo dicekler die ama fiyatı ayarladımmı gidicem ameliyat olup memnun kalan varmı BURSA da ve fiyatı nekadar acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…