Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

kaydirigubbakcemile3 canım valla kilo almak işe yarıyor kesinlikle ben özel bir çaba sarfetmedim dha fazla yedim sadece gece geç saatte ye kesin alırısın o zaman göğüsler de kesinlikle büyür :

Arkadaşlar, kimse bu tür göğüs büyüttüğü iddia edilen krem yada hap kullanmasın boşuna. pek çok arkadaşım kullandı ancak hiç işe yaramadığını gözlerimle gördüm. Bilmiyorum alakalı mı ama birinde bir süre sonra kistler ortaya çıktı. Bence tek çözüm silikon taktırmak. taktıran arkadaşlarım çok memnun. Beni sorarsanız ne mutlu ki böyle şeylere ihtiyacım yok. Boy 1.69, sütyen 85C. :))

ya benim yaşım 15 sayılır:) ergenliğe daha 12 yaşında girdim. benim göğüslerim de çok küçük ablamında öyle ama annemin değil. ya benimki yaşa bağlı mıdır? boyum 1.74 kilo 57 ya uzaktan görenler çok zayıf kilo al diyorlar boyum uzun diye ama ben çok kilo alıyorum 1 haftada 4 kilo aldım en sonn ama ben pek bi değişiklik göremedim sizce yaşla büüyür mü ya da kilo alsam ne düşünüyorsunuz ??

ya kızlar kimyasal yöntemlere sakın baş vurmayın. göğüslerinizi yanlarından iterek sımsıkı birleştirin, ellerinizi bırakmadan 10 dk bekleyin her gün bunu yaparsanız etkisi olur.

pamukcm bnde senınle aynı kaderi paylasıorum kilom 53 boym 1,67 ama 75 i zor dolduruorm bide evliym yane bu durum benm için ne kadar zor bılemezsn ama doktora gıtmeye karar verdm bakalm ne olacak hadi hayrlısı

silikon bnce çok saçma yaptırınca doğal olmadığını bilicek herkes emzirirkende çıkartılcak eşin zaten bilicek aman yapay zaten diycek
bnce önemli olan sağlık böle şeylere gerek yok ben 75B kullanıyorum.gögüste bnm için önemli olan ddik olması bunun için bakım yaparım büük ama içi boş gögüsler çok kötü bnce.....önemli oolan dirilik zamanı gelince evlenince d.kontrol hapları büyütüo zaten şimdilik greek yook

Çörekotu yağını göğüslerinize masaj yaparak 5 dk yedirin ! Mucize...
arkadaşlar çörek otu yağını göğüslerinize masaj yaparak 5 dk yedirin.. kendinizi poaça gibi hissedebilirsinz kokusundan dolayı fakat sabah uyandığınızda değişime inanamıcaksınız.. 1 haftadr yapıorum inanılmaz bi dolgunluk oldu avucumun içinde kaybolan göğüslerim şu an avucumdan taşıyor.. sürdüğünüz anda inanılmaz bir kaşıntı hissediceksiz teleşlanmayın bu kasıntı göğüslerinizin şiştine işaret.. umarım sizdede işe yarar ki ben eminim yarayacağından bana çok dua ediceksiniz:)):teytey:

BUNU ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM BENİMDE ÇOK AMA ÇOK KÜÇÜKTÜ ŞUANDA 80 BEDEN GİYYİORUM :):):):)

gerçekten işe yarıyo mu ben 75 giyyorum dolgusuz dolduruyo ama 80 85 olsa iyi olur kızlar bizde hiç yok bu ne diyo demeyin ama yaaa üst tarafım belim ince göbişim hiç yok sütyenle güzel duruyo narin narin ben de takmıyodum hiç olmayanlar var şükret diyodum kendime ama sevgilim ben evlendiğimizde büyütürüm onları dedii yani bnm çiçilerime küçük dedi bi kız dese aman derim de erkekten duymak kötü oluyo özellikle sevgiliden bunun çok çok önceden 1 haftalık beraberlik yaşadığı bi kız varmış onun fotosunu gördm biraz balık etlli 85 90 var gögüsleri ayy yıkıldım kmbilir o kıza bakarken neler düşündü bana bakarken neler düşünüyo

buse ne marka çörekotou yağı aldın acaba.bende aldım benim aldığım hiç bi etki göstermedi.

dogalurunler olan bleuoceani aldim ben ama hic begenmedim, sanki sahte, bilemiyorum.
birde nival ve shiffa var onlar nasil bilmiyrm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…