Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

KIZLAR hiç güğsü olmayanlar kervanına bende katıldım.üstelik çocukta emzirdim yine büyümedi.75 sütyen büyük gelio.hayıt tohumuna başladım.1 haftadır içiyorum içine bikaç bitki daha koyuyorum küç te yemeye başladım bakalım fayda görürsem yazarım Allah yardımcımız olsun.şuu halimize bakın yaaaa

HÜÜÜÜ acınacak durumdayız beyaa bide açınca formu şu iri yuvarlak dik mükemmel göğüs büyütücü reklamı görüyorumya bayan olduğum halde bakıyorum felaketler ya erkekler ne yapsın hepsi ister heralde öyle göğüsleri olan eşim olsun die allam bi dert verdin dermanını da ver ama kolay olsun uğraştırma bizi çoluk çocuk yemek telaşından bide bunnarla uraşıoz yaaa

kızlar hiç güğsü olmayanlar kervanına bende katıldım.üstelik çocukta emzirdim yine büyümedi.75 sütyen büyük gelio.hayıt tohumuna başladım.1 haftadır içiyorum içine bikaç bitki daha koyuyorum küç te yemeye başladım bakalım fayda görürsem yazarım allah yardımcımız olsun.şuu halimize bakın yaaaa

hayıt otu çok iyi geliyorr dudaklarım bile dolgunlaştııı

hayıt otu da ne yahu yeni mi çıktı o kadar okudum bu siteyi her yerde küç küç diyen hanımlar şimdi de hayıt otu mu çıktı başımıza daha dün gidip aldım küç ve çörekotu yağını bunlar da iyi gelmiyor mu çörekotu yagının anne sutu arttırıcı etkisi varmış heralde dolgunlaştırı göğsü? desteksiz 75i doldurmak istiyorum yaaaa:gitme:

arkadaşlar bu neden yüzünden doktora gidip danışan oldumu çok merak ediyorum çünkü ben bunu düşünüp cesaret edemeyenlerdenim. şuan 1 senelik birilişkim var erkek arkadaşım hiç sorun etmedi bunu bide şu haplara kremlere falan karşı ama ben bontavi kullanıyorum duysa çıldırır heralde.bide doktora gittiğimi boyunu falan gösterdiğimi duyarsa artık bana ne yapar bilmiyorum. tutturdu ben büyütürüm onları diyor :kedi:
netse konu dağıldı doktor ne önerirdi acaba bize giden olduysa lütfen paylaşabilir mi

canım bontavi işe yarıyo mu ki??

walla bnde seni çok iyi anlıyorum bndede aynı sorun var :KK43: 75 beden artı destekli anca doluyo benmde. okudum burdaki önerileri daha yeni başladım uygulamaya inşallah yararlı olur hepimz içn iyi olur inş:teselli:

ben inanmıyorum hiçbi şeye büyümez yaa hee d.kontrol hapı büyütmüştü ama bebek isteyince bıraktım eski haldeler

benım goguserımden cok ufak..banyodayken aynalara bakasım gelmıyor.. 75 beden sudyenı doldurmuyor,hatta bazen elimi yumruk yapıp sokuyorum sudyenımın ıcıne o zaman tam oluyor.. :KK3: buyumuyolar ya ırı gogus hayalım hamılelege kaldı.. ohaoldumsmile

kızlar netten okudum aceleci davranıyoruz 3 aydan sonra başlarmış bitkisel yöntemle büyümeler %30 u da kalıcı olurmuş bi yazı buldum

ben dolgulu 80 kullanıyorum ama sütyeni çıkarınca küçücük geliyo gözüme ya

ben dolgulu 80 kullanıyorum ama sütyeni çıkarınca küçücük geliyo gözüme ya

evet canım biraz küçükmüş sütyeni çıkarınca ama merka etme zamanla büyüoyr soğuk suylamasaj yap hemd ik hemde büyüro

kızlar çok zayıfsanız örneğin 1.65 boy 50 kilo falansanız çok küçük olması normal ben o kilodaydım göğsüm nerdeyse yktu dümdüzdü :kaydirigubbakcemile3 daha sonra baya bi kilo aldımşimdi 62-63 kiloyum ve göğüslerim baya baya büyüdü şöyle diyim önceden süngerli 75 takarke şimdi desteksiz 80 doluyo bana yetiyo gayet iyi duruyo dekoltem oldu zemuszemus tabi şu a 3-5 kilo fazlam var ama spor yaparak göbeği eritirsem onlar aynı kalırsa tam istediğim gibi olucak sanırım bence göğüsleriniz yok gibiyse ve çok zayıfsanız bence biraz kilo alın cidden etki ediyor tavsiye ederim kaydirigubbakcemile2

kızlar çok zayıfsanız örneğin 1.65 boy 50 kilo falansanız çok küçük olması normal ben o kilodaydım göğsüm nerdeyse yktu dümdüzdü :kaydirigubbakcemile3 daha sonra baya bi kilo aldımşimdi 62-63 kiloyum ve göğüslerim baya baya büyüdü şöyle diyim önceden süngerli 75 takarke şimdi desteksiz 80 doluyo bana yetiyo gayet iyi duruyo dekoltem oldu zemuszemus tabi şu a 3-5 kilo fazlam var ama spor yaparak göbeği eritirsem onlar aynı kalırsa tam istediğim gibi olucak sanırım bence göğüsleriniz yok gibiyse ve çok zayıfsanız bence biraz kilo alın cidden etki ediyor tavsiye ederim kaydirigubbakcemile2

ewt zayıfım bnde kötü görünüyorum :çok üzgünüm: ama bi türlü kilo alamıyorum sen nasıl aldın acaba ? varmı bir formülü bunun acilen almak istiyorum mafoldumben

X