kızlar hiç güğsü olmayanlar kervanına bende katıldım.üstelik çocukta emzirdim yine büyümedi.75 sütyen büyük gelio.hayıt tohumuna başladım.1 haftadır içiyorum içine bikaç bitki daha koyuyorum küç te yemeye başladım bakalım fayda görürsem yazarım allah yardımcımız olsun.şuu halimize bakın yaaaa
arkadaşlar bu neden yüzünden doktora gidip danışan oldumu çok merak ediyorum çünkü ben bunu düşünüp cesaret edemeyenlerdenim. şuan 1 senelik birilişkim var erkek arkadaşım hiç sorun etmedi bunu bide şu haplara kremlere falan karşı ama ben bontavi kullanıyorum duysa çıldırır heralde.bide doktora gittiğimi boyunu falan gösterdiğimi duyarsa artık bana ne yapar bilmiyorum. tutturdu ben büyütürüm onları diyor :kedi:
netse konu dağıldı doktor ne önerirdi acaba bize giden olduysa lütfen paylaşabilir mi
hayıt otu çok iyi geliyorr dudaklarım bile dolgunlaştııı
o zman denemelisin tabi ,bende diğer yöntemlere devam :teytey:
ben dolgulu 80 kullanıyorum ama sütyeni çıkarınca küçücük geliyo gözüme ya
kızlar çok zayıfsanız örneğin 1.65 boy 50 kilo falansanız çok küçük olması normal ben o kilodaydım göğsüm nerdeyse yktu dümdüzdü :kaydirigubbakcemile3 daha sonra baya bi kilo aldımşimdi 62-63 kiloyum ve göğüslerim baya baya büyüdü şöyle diyim önceden süngerli 75 takarke şimdi desteksiz 80 doluyo bana yetiyo gayet iyi duruyo dekoltem oldu zemuszemus tabi şu a 3-5 kilo fazlam var ama spor yaparak göbeği eritirsem onlar aynı kalırsa tam istediğim gibi olucak sanırım bence göğüsleriniz yok gibiyse ve çok zayıfsanız bence biraz kilo alın cidden etki ediyor tavsiye ederim kaydirigubbakcemile2