FONT="Book Antiqua"]kızlar bu konuyla alakalı ne kadar çok başlık olduğunun farkındayım ve hepsini hepinizden iyi bi şekilde takip ediyorum emin olun.
şimdi küçük göğüs küçük göğüs diyoruz ama anlamıyorlar. ben de buna aşırı derecede kızıyorum. ilk önce şunu belirtmek istiyorum BAYANLAR BıZıM EN AZINDAN BENıM SORUNUN KÜÇÜK GÖĞÜS DEĞıL HıÇ GÖĞÜSE SAHıP OLMAMAK!
ben ne yazıkki 75 beden dolgulu sütyeni bile dolduramayan acınılası bi insanım. eğer aynı durumda olan varsa sölesin kızlar ne olur. ne işime yarıycak bilmiyorum ama yalnız olmadığımı bilmek istiyorum. sanki kimsenin benimki kadar küçük değildir gibi geliyo...
küç yiyorum, rezene çayı içiyorum, masaj yapıyorum ama tık yok. ilaçlara hem param yetmiyor hem de kullanmaya korkuyorum açıkcası. kremler de aynı şekilde... ameliyata zaten param yok seneye erkek arkadaşım yaptırırız diyo ama gözüm onu da yemiyo...
ciddi anlamda psikolojim bozulmaya başladı...
yalnız değilsem boyut açısından söyleyin olur mu senağlama
kom un sitesindeki ölçü yerine girdiğimde bana yanlış değer dedi. 65A diye beden bile var o sitede ama bana yanlış değer dedi senağlama[/FONT]
Kızlar XXXXXXXXXXXXXXXXXX bu adrese bakın %100 etkili diyebilirim bir kız arkadaşım kullandı ve sonuç müthiş 2şişede 2 beden büyüdü çok şaşırdım.bende bu firmanın dudak büyütücüsünü kullanıyorum müthiş bir şey çok memnunum ama maalesef fiyatı çok yüksek tek sorun bu bu yüzden herkes alamaz...ama belki taksit yapma imkanınız varsa kullanabilirsiniz Yazılanları okudum 2,5 diye bir yağdan bahsetmişsiniz sanırım içerik hemen hemen aynı ve damar açıcı özelliği sayesinde göğüsleri düzenli kullanıldığında büyütüyor.bence 2,5 ta işe yarayabilir diye düşünüyorum ha birde bu yağları kullandığınızda mutlaka ılık duştan sonra sürün ve düzenli olarak ğöğüs jimnastiği yapın.hepinize istediğiniz ölçüye kavuşmanızı diliyorum...lütfen üzülmeyin...
Ürün hakkında bilgileri paylaşalım, link vermeyelim.
FONT="Book Antiqua"]kızlar bu konuyla alakalı ne kadar çok başlık olduğunun farkındayım ve hepsini hepinizden iyi bi şekilde takip ediyorum emin olun.
şimdi küçük göğüs küçük göğüs diyoruz ama anlamıyorlar. ben de buna aşırı derecede kızıyorum. ilk önce şunu belirtmek istiyorum BAYANLAR BİZİM EN AZINDAN BENİM SORUNUN KÜÇÜK GÖĞÜS DEĞİL HİÇ GÖĞÜSE SAHİP OLMAMAK!
ben ne yazıkki 75 beden dolgulu sütyeni bile dolduramayan acınılası bi insanım. eğer aynı durumda olan varsa sölesin kızlar ne olur. ne işime yarıycak bilmiyorum ama yalnız olmadığımı bilmek istiyorum. sanki kimsenin benimki kadar küçük değildir gibi geliyo...
küç yiyorum, rezene çayı içiyorum, masaj yapıyorum ama tık yok. ilaçlara hem param yetmiyor hem de kullanmaya korkuyorum açıkcası. kremler de aynı şekilde... ameliyata zaten param yok seneye erkek arkadaşım yaptırırız diyo ama gözüm onu da yemiyo...
ciddi anlamda psikolojim bozulmaya başladı...
yalnız değilsem boyut açısından söyleyin olur mu senağlama
kom un sitesindeki ölçü yerine girdiğimde bana yanlış değer dedi. 65A diye beden bile var o sitede ama bana yanlış değer dedi senağlama[/FONT]
kızlar bu gögüs protezinde , göğüste sadece büyüklük olarak mı değişim oluyor yoksa yapısında da değişiklik olabiliyor mu?mesela benim bitişik durmuyor yanlara doğru gidiyor. Aradan otoban geçicek neredeyse:bbo:
heralde buna bitkiseldir,ilaçtır,kremdir falan bir çare yokturCADIARZU
mezureyle ölçtüğümde 92 gibi bir rakam çıkıyor ama mevzu göründüğü gibi değilmirmirmirmir bu göğüsle alakalı değil yani ahhh ahh keşke öyle olsaydı sırtım geniş ondan ölünce sanki süper bir ölçüymüş gibi ama malesef altından ölçünce de 77 çıkıyor -tatlicadiarzu-
neyse lafı çok dolandırdım bunun tek çaresi operasyon mu alternatif yöntemlerle bir umudum varsa aciliyet ve merakla bekliyorummmmmCADIARZU
http://images.gittigidiyor.com/2148/VICTORIAS-SECRET-INTIMISSIMI-SUTYEN-80D__21481603_0.jpg
işte istediğim göğüs tipi 80 D bitişik dik dolgun