ya arkadaşlar karışımlar yağlar kremler kullandım bi işe yaramadı bu aralar acayip depresyondayım ya yakında evlenmeyi düşünüyorum ama bu durumdan çok utanıyorum burda evli olan arkadaşlardan yardım istiyorum sizce bu durum evlilik hayatında çok etkilimi mesela şöyle düşünüyorum ben arkadaşımın hiç penis büyüklüğünü felan düşünmüyorum ki ben sadece onu sevdiğimiçin evlenmek istiyorum erkeklerde belki bizim düşündüğümüz gibi düşünmüyo sadece bizi seviyo olabilirlermi bilmiyorumkismile kardeşiminkileri gördükçe sinirleirm yerinden oynuyo ya yegenlerimin ki bile şimdiden benimki kadar olmuş daha ilk okul 6. sınıfa gidiyolar lütfen bu konuda da evli arkadaşlar dan yardım mafoldumben
merhaba canim bende evlenmeden senin gibi dusunuyordum ama seni sen oldugun icin seven biri goguslerini gercekten sorun yapmaz icin rahat olsun. ama evlendikten sonra da buyur diye inanma cunku buyumuyor. daha dogrusu buyuk olanlarin belki buyur ama kucuk olanlar buyukler gibi ilgi gormedigi icin buyumuyor bence. sana tavsiyem tibet hareketlerini yap benim ucuncu haftam olucak goguslerim dolgunlasti. mutlaka dene