ya arkadaşlar karışımlar yağlar kremler kullandım bi işe yaramadı bu aralar acayip depresyondayım ya yakında evlenmeyi düşünüyorum ama bu durumdan çok utanıyorum burda evli olan arkadaşlardan yardım istiyorum sizce bu durum evlilik hayatında çok etkilimi mesela şöyle düşünüyorum ben arkadaşımın hiç penis büyüklüğünü felan düşünmüyorum ki ben sadece onu sevdiğimiçin evlenmek istiyorum erkeklerde belki bizim düşündüğümüz gibi düşünmüyo sadece bizi seviyo olabilirlermi bilmiyorumkismile kardeşiminkileri gördükçe sinirleirm yerinden oynuyo ya yegenlerimin ki bile şimdiden benimki kadar olmuş daha ilk okul 6. sınıfa gidiyolar lütfen bu konuda da evli arkadaşlar dan yardım mafoldumben
ya arkadaşlar karışımlar yağlar kremler kullandım bi işe yaramadı bu aralar acayip depresyondayım ya yakında evlenmeyi düşünüyorum ama bu durumdan çok utanıyorum burda evli olan arkadaşlardan yardım istiyorum sizce bu durum evlilik hayatında çok etkilimi mesela şöyle düşünüyorum ben arkadaşımın hiç penis büyüklüğünü felan düşünmüyorum ki ben sadece onu sevdiğimiçin evlenmek istiyorum erkeklerde belki bizim düşündüğümüz gibi düşünmüyo sadece bizi seviyo olabilirlermi bilmiyorumkismile kardeşiminkileri gördükçe sinirleirm yerinden oynuyo ya yegenlerimin ki bile şimdiden benimki kadar olmuş daha ilk okul 6. sınıfa gidiyolar lütfen bu konuda da evli arkadaşlar dan yardım mafoldumben
yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim biraz da olsun içim rahatladı en azından yanlız deilim bide sürekli dolgulu sütyen kullandığımız erkekleriçinde ne var bilmiyolarki evlenince şok olucaklarbilmiyorumkismilebence !
bide şerbetçi otu kremi ne nerden bulabilirim onu yazarsanız sevinirim
kızlarrr SÜPERR HABERİMM VARR :))))) BEN DEOWEL BANT KULLANDIM FALAN KREM KULLANDIM HİÇBİ FAYDA GÖRMEDİM BİZİM BURADA YAŞLI BİR TEYZE VAR KARISIM YAPTI BANA SÜPERRR 2 GÜNDÜR KULLANIYORUMM AMA DOLGUNLUKK VAR HEMDEE DOĞAL ÜRÜNLERDEN YAPMIŞ.SAKINCASI YOK YANLIZ TEK YAŞADIĞI İÇİN YAPIP SATIYORMUŞ .AİLESİ YOK TEK BAŞINA ÇEVREDEKİLERİN YARDIMIYLA GEÇİNİYOR BANA İÇERİĞİ 80.00 TL TUTUYOR DEDI . AMA BIR TEKRAR KONUSURUMM İSTEYEN VARSA BANA ÖZELDEN MSJ ATSINN YUHUHHHUUU AMELİYAT OLMAYACAGIMMM ARTIKKKK YUPPİİİİİ 1 AYDA GÖSTERIYORMUŞ ETKİSİNİ YAZAA BENDEE GÖGSÜMÜ GERE GERE GEZİCEMM :):)
silikon taktırma cnm bence gerçekten berbat duruyor zamanla büyür merak etme evlenince falan en azından 75 olur hem bak mesela şarkıcı mercan'ın göğüsleri de dümdüz sana değil kardeşineyi söylüyor hani klibinde sütyen giymiş doldurmuyor bile bomboş içi onlar nasıl güveniyorlar kendilerine siz de güvenin bence
2 haftadır çörek otu yağını sürüyrum yatmadan önce msj yapıyorum 3 cm büyüdü 75 desteksiz tam olurken şimdi 75 destekszden taşıyolr kesinlkle deneyin a.s.:hooray: