Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

merhaba canim bende evlenmeden senin gibi dusunuyordum ama seni sen oldugun icin seven biri goguslerini gercekten sorun yapmaz icin rahat olsun. ama evlendikten sonra da buyur diye inanma cunku buyumuyor. daha dogrusu buyuk olanlarin belki buyur ama kucuk olanlar buyukler gibi ilgi gormedigi icin buyumuyor bence. sana tavsiyem tibet hareketlerini yap benim ucuncu haftam olucak goguslerim dolgunlasti. mutlaka dene

benimde evlenmeden önce göğüslerim hafif bir çıkıntı kadardı. 75 dolguluyu bile doldurmuyordu. evlendikten sonra korunma amaçlı doğum kontrol hapı kullandım, muhtemelen onunda etkisi oldu ve tabiki evlilikten sonra gelen hormonal değişimler.. vs şimdi 75 dolgulu doluyor hatta bazıları sıkıyor. bazen 8o dolgulununda olduğu oluyor.
şimdide şerbetçi otu kremi ve çörekotu yağı kullanıyorum. 4 günde 1cm daha büyüdü. üstelik 26 yaşındayımzemuszemus

yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim biraz da olsun içim rahatladı en azından yanlız deilim bide sürekli dolgulu sütyen kullandığımız erkekleriçinde ne var bilmiyolarki evlenince şok olucaklarbilmiyorumkismilebence !
bide şerbetçi otu kremi ne nerden bulabilirim onu yazarsanız sevinirim

küç kullandım 2 hafta falan.adet düzensizliği oldu , sivilce çıktı birsürü ve göğüslerim biraz dolgunlaştı ama o da adet öncesi şişme gibiydi ,bıraktım.

"Kızlar Denendi Onaylandı Bir de Siz Deneyin" adlı başlıkta şerbetçiotukremi tarifini bulabilirsiniz

silikon taktırma cnm bence gerçekten berbat duruyor zamanla büyür merak etme evlenince falan en azından 75 olur hem bak mesela şarkıcı mercan'ın göğüsleri de dümdüz sana değil kardeşineyi söylüyor hani klibinde sütyen giymiş doldurmuyor bile bomboş içi onlar nasıl güveniyorlar kendilerine siz de güvenin bence

şerbetci otu kremi yapıp kullannan arkadaşlar nasıl yaptıklarını yazabilirler mi ben o linkten bişey anlıyamadım

1ay geçti memnun kaldın mı?

selam arkadaşlar, herkezin yazısını okudum ve aynen bende böyleyim. 75 dolgulu bile eğilince boşa çıkıyor, hattta bir kaç sefer öle denk geldim ki kendim ucu görünüyor neredeyse. OOOfff neee yapcazz bilmiyorum ama "BEBİKYÜZLÜ" arkadaş bir aktarda bulunan, işe yaradığını söylediği ama ona pahalı geldiği için almadığı yağdan bahsetmiş. Adı neydi ki acaba, bari onuda yazsaydı pahalı gelmicek kişiler temin ederdi en azından işe yarıyorsa :S

valla bende seninle aynı durumdayım canım o kadar küçükki 75 in çeyreği kadar kızımı emziremedim dahi çemen otu aldım bugün bide arkadaşın dediği gibi aktardan göğüs büyütücü krem aldım bakalım ne olacak sonucu yazarım

Pamuk tavsiye konusunda birşey söyleyemem ama kesinlikle bıçak altına yatma sevdiğin insan seni öyle kabullensin bırak sende öyle mutlu ol düşünmemeye çalış ya ama nolursa olsun silikon yaptırma evlendikten sonra çocuğun olacağı zaman nasıl emzireceksin onu çıkarttırması da war onu düşün...

ewet nolursa olsun güvenin kendinize silikona hayır :1closedeyes:

2 haftadır çörek otu yağını sürüyrum yatmadan önce msj yapıyorum 3 cm büyüdü 75 desteksiz tam olurken şimdi 75 destekszden taşıyolr kesinlkle deneyin a.s.:hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…