ediyorum her gün ediyorum .. onun sayesinde dini anlamda da cok dikkatlı olmaya basladım ...öyleydim ama düzenli olarak yapıyorum bazı şeyleri..
ama işte gönül yarasıda cok agır ..
allah için sevdim onu . o yapsa kabul ederdim kendime cok sordum ederdim . bu kadar severken ..
ama erkek kalbini bilmiyorsun dedi bana ..onu da suclamak istemiyorum defalarca dedim ne hakkım varsa helal olsun diye .. ama işte onu tanıdıktan sonra onu üzecek tek bişey yapamadım ..
sırf bu yüzden cok agır. elimden bişey gelmiyor .. isyan etmek istemiyorum ama korkyrum . ilk kabul ettiginde dünyalar benim olmustu ..
ilk defa nefes aldıgımı hissettim ..
umut oldu bana ..
ama şimdi eskisinden de beterim onla iken ona söylmedigim anda da huzursuzdum ama bu cok baska .
vicdanım el vermiyor. unutsamda tövbe de etsem .. ameliyat olup bakire rolü yapamazsam ne olacak .. kabul eden olacak mı ya da ben kabul edeni bulana kadar daha ne kadar yıkılacagım ?.
çok şükür ediyorum ...
eve calışma konusu o sekildi.. ben onu da kabul ederdim ..konu güven üzeereine bi evlilik kurmaktı cünkü..
meslegim biraz erkeklrin agrlıklı oldugu bi dal. o yüzden bu haldeyken olumlu bakmadı belki de.. evlenene kadar calışma olayına falan ..
evet vicdanım rahat etmeyecekti ,,ama bundan snra zor sevip.. belki de bu sırrı saklayacagım bunu zaman gösterecek ...
çünkü zamanında kararlıydım söylemeyecegim asla diyordum ameliyatı arastırıyordum ..
ama birden söyledim ,, yol gösteren ne isterse o olur ..
iyiyim cok şükür..arada kötü oluyorum geciyor..
14 yaşşşben 14 yasındaydım o 18 ve suan 20 yasındayım .. zamanında sikayet etmem gerekiyordu .. rızam olsa bile bu bir suc demekmiş .yasım resit olmadıgı için .ama gec ögrendim.
evet benimde demek istediğim bu. cinsel istisdmar bir çocuğa karşı yapılan istismar. aslında hala zaman aşımına uğramamışsa şu pisliğe gereken yapılsa ne güzel olurduda. işte bu ülkede bunu kalkıp ortaya çıkarmak sadece çıkaran kişinin hayatınıda alt üst eder. maalesef.1 haziran 2005 sonrasında olduysa bu olay, zamanaşımı 15 yıl canım, dolmamış yani. Eğer o 18 yaşını o sırada doldurmamış idiyse,o zaman zamanaşımı 10 yıldır, her halükarda dolmuyor yani.
Nitelikli cinsel istismar suçunun da 8 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası var.
işte buradaki en büyük ahlaksızlık bu yorumdur diye düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?