Çok kötüyüm…

Yorumları hic anlamış değilim belki de inancı gereği rahatsızlık duyuyordur bende de bu şekildeydi ben de inancım gereği vicdanen rahat edemedim belki konu sahibide bunu hissediyor olamaz mı buna saygı göstermek yerine neden herkes ayy rahat ol fln demiş gülmüs sebep? Herkes hayata sizin pencerenizden bakmak zorunda mı??? Sizin düşünce tarzınızla başkasınn ki uymak zorunda mı kendinize saygı gösterilmesini istiyorsanız neden başkalarına saygı gösterip anlamaya calışmıyorsunuz? Mesela bende sizi mi elestireyim aaa evlenmeden cinsellik yaşamışlar ne ayıp fln mı diyeyim yada inancım gereği günah diyip kınayayım mı? Ben bu tavrı gerçekten anlamıyorum yorumların %90ı bu şekilde bu yaşta cinsellik yaşamşsın utanılcak birsey yok fln... Ya belki inancı gereği bu şekilde hissetmiyor zorla mı? (Ay bunu yazdım diye sacmasapan cevaplarınıza asla cevap vermeyeceğim sonra ban yiyorum sizin yüzünüzden siz nasıl düşüncenizi belirtiyorsanız bu da benim düşüncem) dinen doğru bulmuyorum kendini kötü hissetmekte haklısın tatlım vicdann rahat etmiyorsa unutma ki Allah herşeyi affeder

Anladığım kadarıyla yetiştiğin yerde yetişme şeklinde bekaret önemli. Ona dayanarak yazıyorum. Sakın ürkek mecbur gibi durma nişanlına karşı. Ona öyle bir koz verme. Ne yaparsan yap arkanda duracak bir ailen var gibi davran. Ailenin de yüzüne bak onlar ne bilsin 🤪

Arkadaşlar ben ilişkimle ya da sevgilimle bir sorun olduğunu söylemedim ki…
Kendimi kaybettim bir anda oldu diyorum…
Eylülde evleneceğiz ailelerimiz biliyor..
Ben işin daha çok dini boyutundayım…o yüzden kendimi çok kötü hissediyorum…çok günahkar hissediyorum..

Yorumları hic anlamış değilim belki de inancı gereği rahatsızlık duyuyordur bende de bu şekildeydi ben de inancım gereği vicdanen rahat edemedim belki konu sahibide bunu hissediyor olamaz mı buna saygı göstermek yerine neden herkes ayy rahat ol fln demiş gülmüs sebep? Herkes hayata sizin pencerenizden bakmak zorunda mı??? Sizin düşünce tarzınızla başkasınn ki uymak zorunda mı kendinize saygı gösterilmesini istiyorsanız neden başkalarına saygı gösterip anlamaya calışmıyorsunuz? Mesela bende sizi mi elestireyim aaa evlenmeden cinsellik yaşamışlar ne ayıp fln mı diyeyim yada inancım gereği günah diyip kınayayım mı? Ben bu tavrı gerçekten anlamıyorum yorumların %90ı bu şekilde bu yaşta cinsellik yaşamşsın utanılcak birsey yok fln... Ya belki inancı gereği bu şekilde hissetmiyor zorla mı? (Ay bunu yazdım diye sacmasapan cevaplarınıza asla cevap vermeyeceğim sonra ban yiyorum sizin yüzünüzden siz nasıl düşüncenizi belirtiyorsanız bu da benim düşüncem) dinen doğru bulmuyorum kendini kötü hissetmekte haklısın tatlım vicdann rahat etmiyorsa unutma ki Allah herşeyi affeder
Çok teşekkür ederim…ben sadece dini boyutundayım…

Ben
Ben işin daha çok dini boyutundayım…o yüzden kendimi çok kötü hissediyorum…çok günahkar hissediyorum..
Sen üzüldükce hasta olursun boşver Eylül'deki düğüne odaklan

Merhaba kızlar ben 30 sevgilim 27 yaşında
Ciddi bir ilişkimiz var ailelerimiz biliyor eylülün başında nasipse evleneceğiz
Şu zamana kadar hiç cinsel ilişkim olmamıştı dün gece sevgilimin ısrarlarıyla birlikte olduk
Nasıl oldu anlamadım kendimi kaybettim oldu işte
Şimdi çok pişmanlık duyuyorum ağlıyorum nasıl bakacağım babamın ailemin yüzüne…
Eylüle kadar bekleyemediği için sevgilime de kırgınım..kızgınım…çok kötüyüm…
Bu durumu sakın ola erkek kişiye belli etmiyorsun olmamış gibi davranıyorsun.Seni ele geçirip üstünde hakimiyet kurmasına izin verirsin öteki türlü.Ağlayacak zırlayacak ne var anlamadım olan olmuş bi sağlam dur

işin dini boyutundaysanız
sevgili de yapmayın
evlilik niyetiyle görüşseniz bile yanınızda 3. kişi olmadan başbaşa kalamazsınız, dini boyutundaysanız.

30 yaşındasınız, dini hassasiyetleriniz varsa hayatı ona göre yaşayın. (ki olabilir, ama makul tutarlı prensipler edinin kendinize madem)

sizinki alkollü araç kullanıp adam öldürüp sonra pişman olmak gibi. e kullanma ama yani.

nasıl bakacağım babamın ailemin yüzüne

inancım gereği vicdanen rahat edemedim belki
Yukarıdaki cümle neyin utancı?
Babasından, ailesinden mi utanıyor, şerefimiz bilmem ne mi yoksa inancı gereği yanlışa düştüğünü düşünerek Allah'tan mı utanıyor?
Yorumlar da buradan eleştirel gelmeye başladıkça "Dini kaygılarım" demiş. Konu "Günaha girdim" diye açılsaydı, zannetmiyorum kimsenin "Ya ne günahı seviş" diyeceğini, ona göre inancı üzerinden yazılırdı "Tövbenizi yapın, davranışı tekrarlamayın, Allah affedicidir. Pişmanmışsınız zaten." ekseninde yorumlar gelirdi, çoğu kişi de yazmama hakkını kullanırdı.

Ben buna kıvırmak diyorum ya neyse. Bilemem tabii kimsenin içini yine de. :)

Kimseye bir zararınız dokunmadı, Allah ile sizin aranızda. Tövbe edin, evlenene kadar bir şey yapmayın. Bu kadar basit.

Çok teşekkür ederim…ben sadece dini boyutundayım…
Daha 2 ay bile olmamış konu açmışsınız yeni tanıştım adam çok üstüme düşüyor onun gibi hissetmiyorum diye. Bu kadar zamanda ne ara aşık oldunuz aileler tanıştı evlilik için herşeyi kesinleştirdiniz merak ettim doğrusu??

Ozgurlugunuzu taktir ediyorum ne haliniz varsa görün

Ne varmış halimizde? En azından bizler, sizin gibi başkalarının dayattığı hayatı yaşayıp, özgür olmadığı için yapamadığı bir şey için kendini sözde temiz zannetmiyoruz.

Dini boyutu tamam da 30 yaşında kadın bir kere seks yapmış ve hüngür şakır ağlıyor. Vah vah çok günah cehenneme gideceksin ahlaksız kadın mı diyecektik? Üstümüze düşmediği halde fetva mı verecektik ya da git diktir mi diyecektik : D Dünyada farklı bakış açılarının da olduğunu göstermeye çalışıyoruz konuyu şakaya alıyoruz hiçbir şeyi dikte de etmiyoruz. Kimse kimseye dindar olma git önüne gelenle seks yap demedi. Ben kendisinden tiksinmesini şakaya vurdum çok anlamsız çünkü. Lafı evirip çevirip sanki kadını ikna odasına sokmuşuz gibi tepki vermenizin sebebi nedir?

Son düzenleme:
Dini boyutu tamam da 30 yaşında kadın bir kere seks yapmış ve hüngür şakır ağlıyor. Vah vah çok günah cehenneme gideceksin ahlaksız kadın mı diyecektik? Üstümüze düşmediği halde fetva mı verecektik ya da git diktir mi diyecektik : D Dünyada farklı bakış açılarının da olduğunu göstermeye çalışıyoruz konuyu şakaya alıyoruz hiçbir şeyi dikte de etmiyoruz. Kimse kimseye dindar olma git seks yap önüne gelenle demedi yani kendinden tiksinmesini şakaya vurdum şahsen çok anlamsız çünkü. Lafı evirip çevirip sanki kadını ikna odasına sokmuşuz gibi tepki vermenizin sebebi nedir?
Diktir diyen de olmuş😂 Ki bence diktirmek yapmaktan daha günah. Yaptıysam yaptım pişman da oldum diyelim affımı da diledim Allahla benim aramda. Ama diktirince ne oluyor kimi kandırıyorsun yani. Yapmamış mı olunuyor sanki.

Diktir diyen de olmuş😂 Ki bence diktirmek yapmaktan daha günah. Yaptıysam yaptım pişman da oldum diyelim affımı da diledim Allahla benim aramda. Ama diktirince ne oluyor kimi kandırıyorsun yani. Yapmamış mı olunuyor sanki.
Sevgilisinden tiksinmiş mi acaba o da zina yaptı sonuçta. Bu sorunun cevabı ortada dini boyutundan değil kadın cinselliği bir tabu olduğundan kadıncağız kendinden tiksiniyor. Allah zinayı erkeğe de kadına da haram kılmış : D

Bu bir düşünce değil baskı. Eğer bu bir düşünce olsaydı ben evlilik öncesi cümlelik yaşamak istemdim der geçersiniz ama siz bunun yerine konu sahibine hayatının en kötü şeyini yapmış dediniz.
+1
Ayrıca her düşünceye saygı duymak gibi saçma sapan bir şey nereden çıktı?
Ben birçok fikre saygı maygı duymuyorum, var mı?:KK14: Mesela bu fikre asla saygı duymuyorum, ilk defa cinsellik yaşamış 30 yaşındaki kadına "hüüüü bekaretini nasıl kaybedersin, seni almazsa ne yapacaksın" deniyorsa ben buna saygı duymuyorum. Teşekkürler, ikimiz de fikrimizi ifade ettik la la la da demeyeceğim. Oh rahatladım. :KK53:

Sevgilisinden tiksinmiş mi acaba o da zina yaptı sonuçta. Bu sorunun cevabı ortada dini boyutundan değil kadın cinselliği bir tabu olduğundan kadıncağız kendinden tiksiniyor. Allah zinayı erkeğe de kadına da haram kılmış : D
Erkeğinki skor sayılıp sırtı sıvazlanırken kadın yerin dibine sokuluyor maalesef.

Back
X