- 8 Şubat 2025
- 497
- 216
- 18
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
Yorumları hic anlamış değilim belki de inancı gereği rahatsızlık duyuyordur bende de bu şekildeydi ben de inancım gereği vicdanen rahat edemedim belki konu sahibide bunu hissediyor olamaz mı buna saygı göstermek yerine neden herkes ayy rahat ol fln demiş gülmüs sebep? Herkes hayata sizin pencerenizden bakmak zorunda mı??? Sizin düşünce tarzınızla başkasınn ki uymak zorunda mı kendinize saygı gösterilmesini istiyorsanız neden başkalarına saygı gösterip anlamaya calışmıyorsunuz? Mesela bende sizi mi elestireyim aaa evlenmeden cinsellik yaşamışlar ne ayıp fln mı diyeyim yada inancım gereği günah diyip kınayayım mı? Ben bu tavrı gerçekten anlamıyorum yorumların %90ı bu şekilde bu yaşta cinsellik yaşamşsın utanılcak birsey yok fln... Ya belki inancı gereği bu şekilde hissetmiyor zorla mı? (Ay bunu yazdım diye sacmasapan cevaplarınıza asla cevap vermeyeceğim sonra ban yiyorum sizin yüzünüzden siz nasıl düşüncenizi belirtiyorsanız bu da benim düşüncem) dinen doğru bulmuyorum kendini kötü hissetmekte haklısın tatlım vicdann rahat etmiyorsa unutma ki Allah herşeyi affeder