Cok kötüyüm kocamla bosaniyoruz:-(

Kusura bakmayın ama sadece eşiniz ve ailesi değil suçlu olan sizde suçlusunuz. Ne demek ya hergün aramak anneme giderken bile haber vermek kaldıki anneme yüzüne tükürüp yollayamadınmı demek nasıl bi zihniyettir bu annen cevap verememişmi. Bu kadar yüz verdiyseniz sonuçlarına katlanırsınız. Hala barışmaktan bahsediyosunuz böyle saf olduğunuz sürece sizi herkes kullanır. Kendinize gelin ve artık köle olmadığınızın farkına varın..

insan dik durmazsa, belli konularda sınırlarını baştan belli etmezse sadece kv kp değil, herkes onu kullanmaya çalışıyor, oyuzden bazı konularda kesinlikle taviz vermemek gerek, bu koca olsun anne olsun baba olsun, insanın özçocuğuyla arasındaki ilişkide bile belli sınırları olmalı ve taviz vermemeli, insanlarda bunu bilir ona göre davranır, yoksa bu kız saf diye herkes kullanmaya kalkar ,

konu sahibi arkadaşın yaşı da küçük heralde, tecrübesizliğin de verdiği etkiyle baştan ipleri kaptırmış, ama büyüklerde büyük gibi değil malesef, çocukça kaprislerle çocuklarının mutsuz olmasına sebep oluyorlar, Allah yardımcınız olsun ama eşinizle konuşun baştan sınırlarınızı çizin ,öyle devam edin bu evliliğe, belki bi evlilik terapistinden yardım alın giderse, en azından belki olaylara dışardan bakabilir size hak verir, ama öyle çocuk gibi her rüzgarda boşanmaya kalkıyorsa da işiniz zor ,ne diyim Allah kolaylık versin ama taviz vermeyin artık, çünkü taviz tavizi getirir...bi şekilde konuşarak anlaşarak ama kendinizi de daha fazla ezdirmeden bi çözüm bulmaya çalışın eşinizle

Okurken şiştim şiştiiiiiiiimmm!!
Arkadaşım sen iyi misin?
Katlanılır mı ya bu kadar şeye?
Ben kendi anneme babama boyle rapor vermiyorum!!
Kaynanama niye veriyim ya???
Hem onlar kim yaa kim?
Annemle resmimi de koyarım babamla da kardeşimle de!!
Ne hakla karışırlar?
Onların soyadını taşıyor olabilirsin ama kimse agaç kovugundan çıkmadı!!
Mübarek ne soyadıymış !!! Soyadları SABANCI falan mı bunların

huuhhh konuyu okudukça köpürdüm fışkırdım valla.arkadaşım sen nasıl ezdirdin kendini böyle ya?whatsapp'a annenin resmini koydun diye kavga çıkarmak ne demek bu nasıl bir kapris?!duyan da eski sevgilini filan koydun sanır.vallahi ben olsam öyle kocanın da kaynananın da hayatını zindan ederim.felaketi olurum onların.bu ne ya gelin mi alıyorlar köle mi?bu saatten sonra kocan düzelir mi bilmem ama çok zor görünüyor.dönsen bile 1-2 gün iyi gider sonra yine sapıtır bunlar.çünkü kocan ailesinin ağzına bakıyor kendi düşünme kapasitesi yok.yalnız dikkat ediyorum okuduğum başlıklarda gurbetçi ailelerin kızlarında genelde hep böyle bir boyun eğme, bastırılmayı kabul etme ve katlanma eğilimi var nedense.üstelik avrupa'nın göbeğinde en modern olması gereken ve haklarını aramayı en çok bilmeleri gereken yerde.gerçekten anlam veremiyorum.

arkadaslar cevaplariniz icin cok cok tsk ederim.....

gecen hafta babasi aradim dedim ya. isden sonra geri aradim. dedikleri:

Kizim nasilsin hadi gel buraya konusalim böyle seyler yüzünden bosanilirmi. bende dedim gelmek istemedigimi ve hersey sizin yüzünüzden oldu bi resim icin yuvamizi yikdiniz dedim. Adam da dediki yok kizim tabi annenin remini koyacaksin istedigin Zaman gideceksin o senin annen. bende dedim öyleyse sizin sorunuz neydi neden bu yüzden arayip sorun yaptiniz. ya kizim o resmi gördügümüze bizi sevmiyorsun dedik. ama oglumuzun bukadar olay yapacagini bilemedik. bende dedim o sizin oglunuz nedemek bilemediniz...hadi gel dedi esini arariz oda gelir konusuruz... bende güldüm dedimki ne demek arayip cagirmak onun haberi yokmu dedim. babasi da yok dedi. bende ozaman neden aradiniz beni dedim.
ve son seyi dedim iyi bi düsünün eger deyisecekseniz eger hersey düzelecekse ve hic birseyimize karismicaksaniz buyurun gelin anneme konusuruz bakariz dedim.
Babasi ne dedi yok kizim biz burdayiz baban olarak gel dedim gelmesen kendin bilirsin. seni götüren gitirsin ozaman

bende teli kapatdim ve onlarin hic birzaman deyismeyecegini anladim. esim zaten ne ariyor ne soruyor sadece ikinci avkat termini (esya paylasim icin) nezamana aliym diye mesaj yaziyor.

ben artik zaten istemiyorum bakalim bosanma nezaman.

Allah hakkimda hayirlisini versin insallah karsima beni mutlu eden biri cikar ve herseyi unutduracak biri beni el üzerinde tasiyan insallah. bunlar deyismez ve esimin beni nekadar sevdigi deger verdigi de anlasildi.

kusurlu deyilim cirkin deyilim yasim 25 cocugum yok.

Canim senin icin gercekden cok sevindim.

Insallah allahimda bana böyle güzel bi es verir benim istedigim sadece bu. cünkü korkum da var. hani derler ya gelen gideni aratir diye.. ne biliyim isde kafam cok karisik ama bu insanlarla ben mutlu olamam.
ben her iki tarafla mutlu olmak istiyorum hem esimin ailesiyle hem benim. istedigim cok deyil. sadece kari deyeri saygi Sevgi aileme saygili güller yüz... bukadar

aslıda büyük konuşmamak lazım ama arkadaşım baştan kendini ezdirmişsin haklı olduğun halde sürekli özür dilemişsin ve onlarda bu durumdan faydalandılar belki kaynanan sizi ayırmaya çalışıyordu sende sesini çıkarmadın onlarda bu durumdan faydalandılar.
EN Başta kocanı karşına alıp konuşmalydın bence ben böle böle yapamam demeliydin ve onlarında ağzının payını vermeliydim tabi b,z bekar olduğumuz için böle rahat konuşabiliyoruz ama ben kendi ailme bile bu kadar hesap vermiyorum.

Canım allaha dua et ve hayırlısını iste inşallah herşey düzelir ama bu şekilde de bi yere varılmaz

yani şu son anlattıklarına bakrsan gerçekten hala değişmemişler ama seni istemeleri bi soru işareti oluşturdu kafamda ne yalan söyleyeym

Yine sırf kendilerini düşündükleri için çağırmışlar sizi. Yoksa umurlarında değilsiniz. Sonra sonra anlayacaklar aslında ne kadar kötü bişey yaptıklarınmı. Ne ailesi değişir nede kukla kocanız. Oda anlayacak herşeyi ama çoook geç olacak. Zaten insanlara "eşimle annesinin fotosunu whatsapp a koydu diye boşandık" yerine daha iyi bir bahane uydurması gerekiyor. Yoksa tam alay edilmelik rezil biri.

Bu arada gelen gideni aratır diye bir söz var evet, giden sizin eşiniz gibi biri olunca da bu söz gelen gideni unutturur'a döner.

Gitmediğin iyi olmuş arkadaşım, çünkü zaten eşinin haberi bile yokmuş seni çağırırlarken. Belliki eşin herşeyi bitirmiş. Ailesinin değişeceğini zannetmiyorum. Çünkü insan 7'sinde neyse 70'inde de odur. Huylar kolay kolay değişmez. Hem herşeyde bir hayır vardır. Demek ki beraber olmanız nasip değilmiş. İnşallah karşına hayırlı birisi çıkar, daha mutlu bir evlilik yaparsın. Dua et...

allah yardımcın olsun, resmen içimde hissettim acını. anlayamam belki seni evli değilim ama içim acıdı yazdıklarına. allah sabır versin öyle insanlarıda islah etsin inşallah.

Arkadasim,

Sorun Resimde degil sorunun resimde patlak vermesidir! Lütfen kendini kardirma sadece Sevgiyle sonuna kadar yürüyen bir evlilik gördünmü? Ben görmedim. Sadece sevgi üzerine evlenen ciftlerin maalesef sonu hüsranla bittiyor! Ben evliligin 10 noktayla kategorize ediyorum! Sevgi bunlardan 1/10 Noktadan biridir ya gerisi?
Gerisimi Mantikli, Uyumluluk, Hosgörü,Dürüstlük, Kültürlülük, Caliskanlik, bunlari dahada uzatabiliriz.. yani sadece sevgiyle kurulan iliskiler yürümez!!! bende bir aydir esimden ayriyim benimde cocugum yok. esim donmek istiyor ama ben istemiyorum. Ben delice seviyordum ama yetmedi. ilk basta sevginin verdigi agir duygu nedeniyle mantigimi devre disi birakti ve evlenmeye karar verdik hemde cooook zor engeler cikti hepsini astik ve evlendik.. simdi ise ayrildik belki yakinda bosanacaz?

Bence icindeki sevgi duygusunun disina cik ve mantikli bir karar ver. Baskasinin senin icin degisecegini ümit etme!!! cünkü degismek imkansizdir cok zor bir sürectir..kisi istersen degismez ama ögrenebilinir!!

Viele Grüße aus Norddeutschland.

görgu kultur ahlak ınsanlık gormemıs ınsanları tercıh ettıgımızde malesef sonucları bu oluyor aynı numuneden bıde bende var yasadıklarını kendım yasamıs gıbı okudum sabır sabır sabır sabır dayan hala dayanıyorum ne ıcın 15 aylık bebegım ıcın babasız buyumesın ıkı arada bı derede kalmasın artı sevgımız var yasanmıslıklarımız var dıe ama erkekler kalass yavrucum annenden kaynana anlattıkların bızdede bırebır aynı ama yaranılmıo agzımızla kus tutsakta olmuyo hep bız haksızız hep ozur dıleyen bızız kısacası bız ıyıysek onlarda ıyı....
en son eşimin memleketıne gıttık babası amelıyat olmustu...eltım kaynım herkes orda oturuyoruz ne ıse esımın telefonu yıgenının elınde cızgı flm ızlıyodu dokunmatık ekrana dokununca cıkmıs fılm kapanmıs ama nasıla aglıyoo 2 yasında bebek anlarmı benım oglumda o aralarda dolanıp duruyodu egıldım cocuga fılmı acayım dıe benım kuzuda ayagıma takılıp cekyat kosesıne kafayı vurmasın mı... ayaga kalktı bı hısımla sesnı ole bı yukselttıkı o an yer yarılsada ıcıne gırseydım dedım "sıçtırtma o elındekı telefona cocuga bak dıe "kaynım eltım kaynanam yanlarında oluyo bu olay basımdan kaynar sular ındı sankı asla bole bı adam degıldır normalde gucendım bısıde dıyemedım cocugu aldıgım gıbı yan odaya geçtım...
agla agla bı garıp oldum benı dusurdugu duruma bak... aradan 10 dk gectı anlar hatasını gelır dıe umdum ama nerde ıcerden bagrıyoo"xx "bende ses yok tekrar "xx" bende konusmak ıstısan gel dedım vay efendım ben o lafı nasıl solermıısm odaya gırdı bı hısımla kapıyı vurdu aıle bızım tepemızde tabı kapının dısındalar kımseye gelmeyın dıe bagırıyo nedır senın derdın dıe uzerıme yurudu hatanı anlamanı ve ozur dılemenı bekledım bı derdım yok dedm hala bagırıyo azarlıyo kollarımdan tuttu cılgın gıbı gozlerını portletmıs bak bısı yok konuyu buyutme cık odadan dedım vay efendım benmıyım dıen ama bagırdıgım bıle yok he ahşap kapıya bı yumruk attı bılegı dışarda... annesı kapıyı zorluyo vs... cocuk kucagımda cıglık cıglıga aglıyoo bana geldı gelenler ne oldugunu bıle hatırlayamıyorum neredeyse yeterrrr dıe cınnet gecırmısım elımdekı masaj aletıyle kocamın kafasına 5-6 kere vurmusum kı ben asla bole bısı yapacak bırı degılım delı kuvvetı dedıklerı sey gelmıs demekkı...surumu kaybetmısım kocam kendıne geldı evden vurdu kapıyı gıttı bana bısı yapmadı ama aıle bunu gormus vay efendım benı esek totosna sokmaktan beter ettı annesı ne hakaretler ne seyler agzımı acmadım baskası olsa o evde 2 dk durmazdı cocuguma bısı olsun hepınızı yakarım tehtıt edıyo ananında babanında..... dıeee esım cıkarken agzını acanı yakarım dedıydı kı maum anası cene durmaz...1 saat sonra geldı dusa gırdı yattı esım ne oldu bılemıyorum ama o gecenın sabahında yolcuyuz ertesı sabah o lafları duyan ben esım bana zorla annesınden ozur dılettı kı benım kadınla tek kelıme muhattaplıgım olmadı... orda kapattı guya konuyu yolcu edıyo bızı dedım bu konu burda kapansın her karı koca arasında olur soyledım bıde demesınmı izmirdeki görümcelere daha o gece yememıs ıcmemıs anlatmıs aferın sana bızım aılevı problemımızden onlara ne dedım bende anama babama anlatıyım mı gıdınce dedım de hele bı anlat yakarım yıkarım dıe tehtıt edıo esımde saıt oldu
otobuse bındık yol boyunca agzımı bıcak acmadı bıseyın varmı dedı bana hayır dedım aksam ıcın ozur dılerım dedı yapmamız lazımdı hıhı dedım sadece konu orda kapandıydı

ne kaynanamı aradım sordum bı daha esımle sorunumuz yok sukur astık anneler gunu geldı cattı... 4 gun oncesınden hedıye aldım kargoladım dedım kı adım atayım yıne ınsanlık bende kalsın... gonderdım 2 gun sonra elıne geçtı ne arayan var ne soran tenezzul edıp sormadı bıle dun gece esım aradı anneler gnu ıcın konustu kapattı benı unutup telı ardından ben cevırdım noyu dedım dur yanında arıycam hoparlor acık ne konusuyosa duy sende... aradım sesımı duyunca telı suratıma kapadı dedım yanlıslık oldu heralde bı daha aradım yıne aynı sekıl kapadım telı esıme verdım allah nasıl bılıyosa ole yapsın dedım koca gece 1 kez konusmadım soleyın bana arkadaslar... bu kadar adımımın karsılıgı bu mu olmalıydı sankı onca lafı ben saydım kadına bıde suratıma tel kapatıyo yazıklar olsun yaa kocamla ayıracak sonunda benı bu kacıncı kac tane vakası var bole tum ozel zamanlarımın ıcıne ettı

Son düzenleme:
ecmel senin kocan da var ya tam sopalık adammış
kaynana kızma, sen de o koca varken kaynanan az bile yapmış
iyi o da seni dövmemiş kocan gittikten sonra

ben kocama kızıyorum sen beni böyle ezdirmiştin şöyle ezdirmiştin
ben kaç yılın acısını hala adamdan çıkartıyorum
aman benim yaşadıklarım bunların yanında hiçbişi

siz nasıl sabırlısınız böyle
bir de özür dilicem
yok artık

etme cahil ile sohbet kusturursun kesme cam kırıgıyla g... kestırırsın demıslerr...
canım sabırlı olmayayımda napayım dermısın bana boşanmanın adı kolay o kucucuk masumun ne gunahı var adam hakkımı aramıyo bana bısıde solemıyo ne anasına ne banaa yılıyorum bu halınden dovse keske bırılerı de belkı aklı basına gelır ama nerde....
ben omrumun sonuna kadar cekmeye mahkumum 40 yıl dusunsem evlendıgım kocamın bu tarz hareketler edecegı aklıma gelmezdı kahroluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…