arkadasım sımdı ne desem boş bılıyorum ama burda yazılanlardan hepsınden bırer parça al çünki burdakı bır cok bayan kadın haklarında duyarlı emın ol gelelım yasadıklarına benım ıkıncı evlılığım sevgının askın ayrımını ıyı yaptığıma ınanıyorum sımdı ılk esım annesı gelınce elını elımden ceken annesınden habersız dısarı cıkmayan cıkarmayan ablamın duğnune göndermeyen annemlere 4 ay boyunca sadece bır kere yollayan nefes alsa annesıne soran bır tıptı çok şukur 4 ay surdu çocuğum olmadan bıttı === gelelım suankı evlılığıme 4 yıl dolucak ekımde annesı bana tek laf ettı dıye alıp ablasına göturen ablaları aılesı bır terbıyesızlık yapmasın benı kırmasınlar dıye hazır olda duran ne bana ne onlara saygıszlık yaptırmayan yorulduğumu gözlerımden anlayan ve kızımızla en az benım kadar ılgılenen kı ben çalışmıyorumhıc kımseden emır almayan sadece kendı göruslerıyle ılerleyen daha ben demeden bır fılm karesınde orman veya köy görduğum zaman sen köyunu özledın hadı hazırlan deyı gecenın ıkısınde uyuyan kızımızı kucağımıza alıp sabah kahvaltısına yetıstıren bır ese sahıbım ====================== ŞİMDİ SEN SÖYLE HANGISI GERÇEK SEVGI CANIM EMIN OLSU SEVGI OKADAR BASIT DEYIL DUZELICEĞINE INANMIYOSAN NOLUR NE ÜZÜL NEDE GERI DÖN SEN KIRILDIĞINDA BUNU ANLAMASI ONUNDA CANININ YANMASI GEREKMEZMI ÇOCUKTAN BAHSETMEMISSIN HIC BASTAN SONA OKUDUM BAK YARIN BIR GUN ÇOCUĞUN OLUR EMIN OL ÇOK PİŞMAN OLURSUN SEVGI EMEK İSTER ŞEVKAT İSTER KARSILIKLI SAYGI İSTER HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN
arkadaslar cevaplariniz icin cok cok tsk ederim.....
gecen hafta babasi aradim dedim ya. isden sonra geri aradim. dedikleri:
Kizim nasilsin hadi gel buraya konusalim böyle seyler yüzünden bosanilirmi. bende dedim gelmek istemedigimi ve hersey sizin yüzünüzden oldu bi resim icin yuvamizi yikdiniz dedim. Adam da dediki yok kizim tabi annenin remini koyacaksin istedigin Zaman gideceksin o senin annen. bende dedim öyleyse sizin sorunuz neydi neden bu yüzden arayip sorun yaptiniz. ya kizim o resmi gördügümüze bizi sevmiyorsun dedik. ama oglumuzun bukadar olay yapacagini bilemedik. bende dedim o sizin oglunuz nedemek bilemediniz...hadi gel dedi esini arariz oda gelir konusuruz... bende güldüm dedimki ne demek arayip cagirmak onun haberi yokmu dedim. babasi da yok dedi. bende ozaman neden aradiniz beni dedim.
ve son seyi dedim iyi bi düsünün eger deyisecekseniz eger hersey düzelecekse ve hic birseyimize karismicaksaniz buyurun gelin anneme konusuruz bakariz dedim.
Babasi ne dedi yok kizim biz burdayiz baban olarak gel dedim gelmesen kendin bilirsin. seni götüren gitirsin ozaman
bende teli kapatdim ve onlarin hic birzaman deyismeyecegini anladim. esim zaten ne ariyor ne soruyor sadece ikinci avkat termini (esya paylasim icin) nezamana aliym diye mesaj yaziyor.
ben artik zaten istemiyorum bakalim bosanma nezaman.
Allah hakkimda hayirlisini versin insallah karsima beni mutlu eden biri cikar ve herseyi unutduracak biri beni el üzerinde tasiyan insallah. bunlar deyismez ve esimin beni nekadar sevdigi deger verdigi de anlasildi.
kusurlu deyilim cirkin deyilim yasim 25 cocugum yok.
arkadaslar cevaplariniz icin cok cok tsk ederim.....
gecen hafta babasi aradim dedim ya. isden sonra geri aradim. dedikleri:
Kizim nasilsin hadi gel buraya konusalim böyle seyler yüzünden bosanilirmi. bende dedim gelmek istemedigimi ve hersey sizin yüzünüzden oldu bi resim icin yuvamizi yikdiniz dedim. Adam da dediki yok kizim tabi annenin remini koyacaksin istedigin Zaman gideceksin o senin annen. bende dedim öyleyse sizin sorunuz neydi neden bu yüzden arayip sorun yaptiniz. ya kizim o resmi gördügümüze bizi sevmiyorsun dedik. ama oglumuzun bukadar olay yapacagini bilemedik. bende dedim o sizin oglunuz nedemek bilemediniz...hadi gel dedi esini arariz oda gelir konusuruz... bende güldüm dedimki ne demek arayip cagirmak onun haberi yokmu dedim. babasi da yok dedi. bende ozaman neden aradiniz beni dedim.
ve son seyi dedim iyi bi düsünün eger deyisecekseniz eger hersey düzelecekse ve hic birseyimize karismicaksaniz buyurun gelin anneme konusuruz bakariz dedim.
Babasi ne dedi yok kizim biz burdayiz baban olarak gel dedim gelmesen kendin bilirsin. seni götüren gitirsin ozaman
bende teli kapatdim ve onlarin hic birzaman deyismeyecegini anladim. esim zaten ne ariyor ne soruyor sadece ikinci avkat termini (esya paylasim icin) nezamana aliym diye mesaj yaziyor.
ben artik zaten istemiyorum bakalim bosanma nezaman.
Allah hakkimda hayirlisini versin insallah karsima beni mutlu eden biri cikar ve herseyi unutduracak biri beni el üzerinde tasiyan insallah. bunlar deyismez ve esimin beni nekadar sevdigi deger verdigi de anlasildi.
kusurlu deyilim cirkin deyilim yasim 25 cocugum yok.
ecmel senin kocan da var ya tam sopalık adammış
kaynana kızma, sen de o koca varken kaynanan az bile yapmış
iyi o da seni dövmemiş kocan gittikten sonra
ben kocama kızıyorum sen beni böyle ezdirmiştin şöyle ezdirmiştin
ben kaç yılın acısını hala adamdan çıkartıyorum
aman benim yaşadıklarım bunların yanında hiçbişi
siz nasıl sabırlısınız böyle
bir de özür dilicem
yok artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?