Cok kötüyüm arada kaldim annem evden cikmami istiyor..

Evet cok dogru hic bu acidan bakmamistim. Onun istedigi gibi hareket etmedigim icin beni yok sayiyor ve ben bunu bütün cocuklugum boyunca ailemden gördüm ve büyük travmalar yasadim ve nisanlim bir bakima aynisini yapiyor. Ve ben ona bütün kalbimi acmistim okadar üzgünümki

Evden kaç git kendine bir hayat kur,anneni arayıp sorma bırak o düşsün peşine okurken elim ayağım boşaldı, tekrar kussana demiş, inşallah diğer kardeşin evlenir anneni unuturda yaşlanınca eline düşer utanır yaptıklarından, millet evlat sahibi olmak için yırtınıyor be

Evet haklisiniz. Ama annesinin ona yaptiginin aynisini bana yapiyor. Annanem de onu dislar ona kötü davranirdi simdi annemin eline düstü Annem ona cok iyi davraniyor ve hala kendi annesine yani annaneme yaranmaya calisiyor ama annanemde hala annemin degerini bilmiyor ve cok sevdigi ama onu terkeden oglunu düsünüyor sayikliyor.
Insallah kendi hayatimi kurarim ve ona cok uzak olurum

Allah sabır versin anadan babadan yüzünüz gülmemiş. İnşallah karşınıza merhametli, Allah korkusu olan, saygılı ve mert bir insan çıkar da hem ailenizin hem de egoist kukla nişanlınızın yaşattıklarına merhem olur.

Aminn tesekkür ederim
Okadar umutsuzumki gercekten hic mutlu olacagimi düsünemiyorum artik
Dua edin olurmu

Bakın doğru insan olmadığı burdan belli. Tüm yaşadıklarınızı bilip böyle davranması, ama başka insanlara böyle davranmaması zayıf noktanızı kullandığı anlamına gelir. Maalesef zayıf noktamizi baskalara göstermek hep bu riski taşır.

Kardeş kaderimiz aynı ben 18 imde annem beni secmediklerimle evlendirecek diye birimi bulup ağar topar evlendim sonuç? Defalarca ona sığındım aynı senin durumun gibi geri gönderdiler derken xanıma tak etti çıktım ayrı eve şimdi 2200 maşşım 900 kiram 200 aidatım var bana ayda 400 mutfak masrafı kalıyor kışı zor geçiriyorum ama huzurlu ve başım dik yaşıyorum açık diyeyim üstelik bir oğlum var Benim , şakın evlenme çık kendi evine ve uzun süre kendi kendine yettiğini hissedene kadar evlenme senşn bu durumunda yanında olacaklar olan ise dostun ailendir kardeşim ellerini bırakma 2 haftaya bak nasıl düzeliyorsun herkesi çıkar hayatından emin ol ben daha fazlası ile aynı kadere kurban gittim sen yapma

Ben yasadim ve ben sana inaniyorum ... bu durumda ne yapilir? Hic birsey. Kendi yoluna bakicaksin. Kendi ayaklarin üzerinde durucaksin.... kendini kimseye muhtac etme. Ve kendini o kadar cok sevki kimsenin sevgisine muhtac olma ...
cok mutlu ol arkadasim ...

Aminn tesekkür ederim
Okadar umutsuzumki gercekten hic mutlu olacagimi düsünemiyorum artik
Dua edin olurmu
Tabii Allah bu cendereden kurtarsın. Buraya yorum yazan tüm kadınlar destekçiniz. Güçlü olun, kendi maaşınızla ayaklarınızın üstünde durun. Anneniz dünyayı da yaksa, nişanı atıp kendinizi ateşten kurtarın.

Sizi tanimiyorum ama sizinle gurur duyuyorum. Cok güclü bir kadinsiniz bana örneksiniz. Umarim hep güzel insanlarla karsilasirsiniz

Saolun. Cok cabaliyorum. Terapi görüyorum kendimi cok sevmeye ve kabul etmeye calisiyorum iyi ilerliyorum bazen düssemde umutsuzluga kapilsamda kalkiyorum ve devam ediyorum. Cünkü ben yanliz bile olsam "ben varim ya" demek istiyorum.
Siz nasil atlattiniz bu durumu?

Tesekkür ederim
Evet bana okadar destek oluyorsunuz okadar güc veriyorsunuz güzel tavsiyelerde bulunuyorsunuz zamaninizi ayiripda
Allah hepinizden razi olsun

Inan hic bir fikrim yok... atlattim mi ki? Ondanda pek emin degilim. Bir yanim hep yarali ve öfkeli kalicak. Ben galiba o yanimi kabullendim artik...
ama hayat devam etmeli degil mi? Bu dava öteki dünyaya kalicak gibi... allaha havale ettim.

Sakın küsen biri ile evlenme, benim eşim öyle değil ama eşi küsen arkadaşlarım çok rahatsız bu durumdan aylarca küsen kocalar varmış. Diğer taraftan eğer çalışıyorsan mutlaka ayrı ev tut, mutlu olursun. Annen böyleyse nişanı atınca sana huzur vermez.

Öncelikle yaşadıklarınız çok üzücü umarım en kısa zamanda bu durumdan kurtulursunuz. Her Anne anne görevini yerine getiremiyor maalesef siz en iyisi kendi yolunuza bakın. Kendi işinize tuttunun sımsıkı ve kendi ayaklarınız üstünde durmaya başlayın. Iş arkadaşlar ve biraz zaman ile komşu çevre edersiniz bunlarda piskoloji için önemli. Herşeyden önce sağlık!Kendinize çok iyi bakın. Belki Anneniz sizin yoklugunuzdan bir ders alır ve sizinle daha iyi geçinmeye çalışır. Allah size yardımcı olsun.

Arada kalacak bir şey yok canım. Nişanı atıyorsun, ayrı ev tutamasan da apart kız evleri var onlardan birini tutuyorsun, güle güle anne baba diyorsun ve kapıyı çekip çıkıyorsun. Şu an yaşadığın durumdan daha korkunç olamaz.

Kendinize bir yer bulun. İl dısında işler de bakabilirsiniz ailenize iş sebebiyle evden ayrıldım diyebilirsiniz eğer birsey söylerlerse. Bu arada Nisanı da atarsınız mutsuzsanız. Unutmayın kimse sizden değerli değil. Anneniz, babanız olsa bile...

Bir benzeri bende var
Bebekken cok aglamisim sanki benim elimde...
Ne olursa olsun evleniyim gideyim istiyor.
Evlenmedigimden hayirsiz oldum
Kendim teklif etmeli veya kim teklif ederse etsin kabul etmeliymisim.

Canım mecbur kendi kaderinin çarkını kendin kıracaksın nişanı at işe sarıl aileyi olabildiğince görme ve psikolojik destek al.
Annenin söylediği gibi biri olsaydın işe başlayıp eveçıkma planı yapamazdım gayet güçlüsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…