Tesekkür ederimİnadına da kolaylıkla üreyen tipler olur bunlar iyi mi?
Anneden babadan yana şansın yok başından belliymiş.
Sen kendi kendini kalkındıracaksın, çalışıyor olman güzel.
Bodrum olsun tek oda olsun. sok başını huzurla yaşa..
Kolaylıklar dilerim.
26Kendi ayakların üstünde durabiliyorsan ne güzel uzaklaş onlardan bunca zaman iyi dayanmışsın. Bu arada yaş kaç?
Tesekkür ederim
"İnadına da kolaylıkla üreyen tipler olur bunlar iyi mi?" Bu cümleyi anlayamadim kusuruma bakmayin. Ne anlama geliyor?
Yasitiz. Rabbim gönlüne göre versin
Evet cok haklisiniz. Bencede cogu kisi cok bilincsiz bir sekilde cocuk yapiyor. Olan cocuklara oluyor hayatlari zehir oluyorAnneniz babanız, anne baba olmaması gereken insanlar.
Ama böyleleri inadına kolay kolay hamile kalır, doğurur demek istedim :)
Saol canim sanada.Yasitiz. Rabbim gönlüne göre versin
Anneniz ıcın kolay hamile kalır kolay dogurur demek ısıtıyor kısacaTesekkür ederim
"İnadına da kolaylıkla üreyen tipler olur bunlar iyi mi?" Bu cümleyi anlayamadim kusuruma bakmayin. Ne anlama geliyor?
Tesekkür ederimNısanlınla ne gibi sorunlar yasıyorsun derdın sorunların nedir Belkı yardımcı olur cözüm buluruz
Evet aynenKüsen nişanlı konusu senin miydi?
Sagolun bu güzel motive eden sözleriniz icinHayatta en büyük başarılar en büyük risklerle başlar. Evet, atacağın adımlar senin için risk. Ama en azından bir umudun olur. Öbür türlü bir cehennemden diğerine düşmüş olacaksın. Temelsiz, sevgisiz bir hayata kendini mahkum edeceksin.
Ama kendine sıfırdan bir hayat kurmayı başarabilirsen ailenin itelediği değil kendi seçtiğin biriyle evlenirsin belki. Belki de yalnız yaşarsın ama kendine sevgini, saygını kazandığın için mutlu olursun. Kurduğun ilişkiler, dostluklar senin psikolojin düzeldiği için daha sağlıklı olur vs. Bence denemeye değer. Öbür türlü mutluluk için pek şansın yok çünkü. Böyle en azından çabalayarak kazanma şansın var. Güven kendine. Biraz cesaret...
Malesef zaten ne kadar kalabilirimki kimseye yük olmak istemiyorum cikarsam kendi evime cikmak istiyorumYanında kalabilcegin bi arkadaşın yokmu ev bulana dek