Cok kötüyüm arada kaldim annem evden cikmami istiyor..

Ailende yasadığın sevgisizliğe rağmen nişanlının sahte sevgisini görebildiysen ve kabul etmediysen gayet güçlü ve akıllı bir kızsın. Sırf o evden kurtulmak icin gözünü kapatabilir ve evlenebilirdin ki burada örneklerini okuduk. Yağmurdan kacarken doluya tutulmamışsın ne güzel.

Bundan sonrası icinde mutsuz oldugun yerde kalma. 26 yaş nedir ki? Çocuklugun bitip yetiskinlige gectigin yasların basındasın. Gerekirse şehir degisikligi bile yapabilirsin. Imkanlarını, artı ve eksilerini değerlendir. Salma kendini, planlarını yap harekete geç. Mutluluklar.

Ailende yasadığın sevgisizliğe rağmen nişanlının sahte sevgisini görebildiysen ve kabul etmediysen gayet güçlü ve akıllı bir kızsın. Sırf o evden kurtulmak icin gözünü kapatabilir ve evlenebilirdin ki burada örneklerini okuduk. Yağmurdan kacarken doluya tutulmamışsın ne güzel.

Bundan sonrası icinde mutsuz oldugun yerde kalma. 26 yaş nedir ki? Çocuklugun bitip yetiskinlige gectigin yasların basındasın. Gerekirse şehir degisikligi bile yapabilirsin. Imkanlarını, artı ve eksilerini değerlendir. Salma kendini, planlarını yap harekete geç. Mutluluklar.
Evet haklisiniz iyiki görebildim bunlari. Biliyorum gelecek haftalar cok zor olacak hep sevgi dolu kendi yuvamin hayalini kurardim hepsi yalan oldu. Umarim dediginiz gibi kendime ev bulup tek kisilik yuvami kurarim ve mutlu olurum

Ayrılmakla çok iyi yaptın canım şimdiden değerini bilmeyen biri evlenince nasıl olurdu, seni nasıl ailesine ezdirirdi bir düşün. Eşyalı ev yok mu orada, en azından eşya derdin olmaz direk taşınırdın.

Ayrılmakla çok iyi yaptın canım şimdiden değerini bilmeyen biri evlenince nasıl olurdu, seni nasıl ailesine ezdirirdi bir düşün. Eşyalı ev yok mu orada, en azından eşya derdin olmaz direk taşınırdın.
Evet ama icim cok aciyor ilk defa sevildigimi düsünmüstüm soktayim hala ben onu cok yanlis tanimisim kafam yeni dank etti :KK43:

Evet ama icim cok aciyor ilk defa sevildigimi düsünmüstüm soktayim hala ben onu cok yanlis tanimisim kafam yeni dank etti :KK43:
Evlensen emin ol daha zor olacaktı, çok iyi evliliklerde bile başlarda sıkıntılar anlaşmazlıklar oluyor, ben de yaşadım. Ki bu insan sana şimdi bile değer vermiyor zararın neresinden dönülürse kardır. Karşına seni hakedecek biri çıkacaktır o zaman iyi ki diyeceksin. Kendine bu dönemde seni mutlu edecek uğraşlar bul, aktivite falan. Umarım biran önce atlatırsın.

Evlensen emin ol daha zor olacaktı, çok iyi evliliklerde bile başlarda sıkıntılar anlaşmazlıklar oluyor, ben de yaşadım. Ki bu insan sana şimdi bile değer vermiyor zararın neresinden dönülürse kardır. Karşına seni hakedecek biri çıkacaktır o zaman iyi ki diyeceksin. Kendine bu dönemde seni mutlu edecek uğraşlar bul, aktivite falan. Umarım biran önce atlatırsın.
Cok tesekkür ederim güzel sözleriniz icin umarim öyle olur insallah dogru zamanda dogru kisi karsima cikar ve bütün bunlari unuturur

Kardeş kaderimiz aynı ben 18 imde annem beni secmediklerimle evlendirecek diye birimi bulup ağar topar evlendim sonuç? Defalarca ona sığındım aynı senin durumun gibi geri gönderdiler derken xanıma tak etti çıktım ayrı eve şimdi 2200 maşşım 900 kiram 200 aidatım var bana ayda 400 mutfak masrafı kalıyor kışı zor geçiriyorum ama huzurlu ve başım dik yaşıyorum açık diyeyim üstelik bir oğlum var Benim , şakın evlenme çık kendi evine ve uzun süre kendi kendine yettiğini hissedene kadar evlenme senşn bu durumunda yanında olacaklar olan ise dostun ailendir kardeşim ellerini bırakma 2 haftaya bak nasıl düzeliyorsun herkesi çıkar hayatından emin ol ben daha fazlası ile aynı kadere kurban gittim sen yapma
400 le hem oglun hem sen hem evin eksigi nasıl doyuyonuz kardesim

Anneniz ile yasadiklariniza cok uzuldum.
Nisanli mevzusunu gecin. Ilk zamanlar illa ki iciniz acir ama mutlaka ileride duzgun biri cikar karsiniza yeniden seversiniz.. Lakin anne, baba mevzusu icinizde hep bir sizi olarak kalacak malesef.

Nisanlinizdan ayrilmayi basarabildiginiz icin sizi gercekten tebrik ederim. Evliligi ailede yasadiginiz problemlerden kacis olarak gorup ne olursa olsun evlenebilirdiniz de.. ki bu hatayi bir cok genc yapiyor. Yasadiklari mutsuz hayata bir de cocuk dahil ediyorlar. Siz o hatayi yapanlardan olmadiniz. :sampiyon:

Bir sonraki adiminiz bir ev bulmak olsun. 1 oda olsun sizin olsun. En azindan kafaniz rahat olur. Yasadiginiz huzursuz ortamdan uzaklasinca zamanla ruhsal acidan toparlanir icsel huzuru mutlulugu yakalarsiniz.
Dilerim Allah size gercekten deger verecek, sizi cok sevecek, bir okadar da sizin sevilebileceginiz birini en kisa zamanda Karsiniza cikarir..

Anneniz ile yasadiklariniza cok uzuldum.
Nisanli mevzusunu gecin. Ilk zamanlar illa ki iciniz acir ama mutlaka ileride duzgun biri cikar karsiniza yeniden seversiniz.. Lakin anne, baba mevzusu icinizde hep bir sizi olarak kalacak malesef.

Nisanlinizdan ayrilmayi basarabildiginiz icin sizi gercekten tebrik ederim. Evliligi ailede yasadiginiz problemlerden kacis olarak gorup ne olursa olsun evlenebilirdiniz de.. ki bu hatayi bir cok genc yapiyor. Yasadiklari mutsuz hayata bir de cocuk dahil ediyorlar. Siz o hatayi yapanlardan olmadiniz. :sampiyon:

Bir sonraki adiminiz bir ev bulmak olsun. 1 oda olsun sizin olsun. En azindan kafaniz rahat olur. Yasadiginiz huzursuz ortamdan uzaklasinca zamanla ruhsal acidan toparlanir icsel huzuru mutlulugu yakalarsiniz.
Dilerim Allah size gercekten deger verecek, sizi cok sevecek, bir okadar da sizin sevilebileceginiz birini en kisa zamanda Karsiniza cikarir..
Amin cok sagolun
Umarim öyle olur bende artik mutlu olmak istiyorum gercekten sevilmek deger görmek istiyorum. Ve umarim bir ev bulurum cünkü onuda yaptimmi hersey degisecek

Allah yardımcın olsun umarım en kısa sürede evinide bulur o ailedende nişanlındanda kurtulur azıcık asım agrısız basım der kendi yagında mutlu mesut kavrulursun

canım benim çok geçmiş olsun, bende annemle benzer şeyleri yaşıyordum onun yüzünden 2 kere yanlış evlilik yaptım lütfen siz böyle yapmayın, ne güzel çalışıyormuşsunuz gelin ev arkadaşı olalım :)

Bitirdim
Bitirdim!!bitirdim iliskiyi icim cok yaniyor cok aciyor! Aradim kendisini konusmak istedim ama bana karsi okadar kinli nefret doluyduki bir hafta gecmesine ragmem! Ve ben biliyorum nede cünkü annesi bana biraz gicik olmustu bu dügün meselesinden aileside bana karsi biraz kötü yorum yapinca o da ana kuzusu oldugu icin benden uzak durdu bana böyle davrandi. Hoc hak etmiyor beni. Hala bana dediki sinirli konustugum icin ondan özür dilememisim dilemem gerekiyormus. Kendisi bana neler saydi sövdü. Bende dedim ben nisani atiyorum istemiyorum o da iyi olur dedi hemen icim yaniyo cokk. Ben salagin tekiymisim körmüsüm daha yeni anladim bemi sevmiyormus kendimi kandirim
kurtulduğun için çok sevindim canım, almanyadaymışsın, öğrenci evleri yok mudur orda yada öğrenci yurdu filan, lütfen bir süre sadece kendin için yaşa ve lütfen yanlış bir evlilik yapma çok çok iyi düşün, inşallah doğru kişi çıkar karşına hakkında hayırlısı

kurtulduğun için çok sevindim canım, almanyadaymışsın, öğrenci evleri yok mudur orda yada öğrenci yurdu filan, lütfen bir süre sadece kendin için yaşa ve lütfen yanlış bir evlilik yapma çok çok iyi düşün, inşallah doğru kişi çıkar karşına hakkında hayırlısı
Tesekkür ederim canim keske türkiyede olsam da ev arkadasi olsak. Ögrenci evine girmek zor olur cünkü ögrencileri aliyorlar ama maddi durumdan iyi olmayanlara bazen uygun kirali evler oluyor bazen ama onun icin bana bir belge gerekiyor onu almaya calidacagim önce

Canım benim 😖 okurken icim yandı.. Ama bir an evvel toparlanmak zorundasın, diğer açtığınız konuyu da okudum fakat denize düşen yılana sarılır hesabı o evden kurtulmak için o adamla sakin evlenme. Çok ruhunu örselemiş. Ailesi de kendisi de paragözün teki demekki. Silin gitsin hayatınızdan. Ufak bir işe girip en azından kiranizi ve ihtiyaçlarınızı karşılayacak kadar para kazansaniz kendinize olan guveniniz yerine gelicektir. Umarım bundan sonra herşey dilediğin gibi olur. ❤️

Canım benim 😖 okurken icim yandı.. Ama bir an evvel toparlanmak zorundasın, diğer açtığınız konuyu da okudum fakat denize düşen yılana sarılır hesabı o evden kurtulmak için o adamla sakin evlenme. Çok ruhunu örselemiş. Ailesi de kendisi de paragözün teki demekki. Silin gitsin hayatınızdan. Ufak bir işe girip en azından kiranizi ve ihtiyaçlarınızı karşılayacak kadar para kazansaniz kendinize olan guveniniz yerine gelicektir. Umarım bundan sonra herşey dilediğin gibi olur. ❤
Amin. Umarim öyle olur sagolun. Hala olanlara inanamiyorum sanki olamazmis gibi hic beklemedim ondan. Neler düsünüyormus inanamiyorum :KK43:

Ayrı eve çıkıp kendinize zaman verin. Bir süre hayatınıza kimseyi almayın ve psikolojik yardım alın en önemlisi

X