dogru hepsi benim sucum benim yerim cehennem yeter artik omru boyu boyle yasayamacgma gore buna bugun son vermem gerek.hepinize tesekkurler
dogru hepsi benim sucum benim yerim cehennem yeter artik omru boyu boyle yasayamacgma gore buna bugun son vermem gerek.hepinize tesekkurler
Senin bu mesajindan sonra kendimden bile süphelendim canim cünkü benim esim( +)ama oglum (-)cünkü benimki negatif esimlede kan uyusmazligi var acaba ben bisey yapmis olabilirmiyim esimi aldattimda haberimmi yok:44:cocugunuz esinizdenmi sevgilinizdenmi bilemeyiz hatta ayni anda ikisiylede beraber olduysaniz bunu sizde bilemezsiniz bu is o -,cocuk + demekle olan seyler degil.Cocuk esinizden olsa bile cok buyuk bi yanlis yapmis esinizi aldatmissiniz ve kimseyi degil en cokta kendinizi cezalandirmissiniz bu yukun altinda kalmak istemezdim acikcasi ama yerinizde olsam bi uzmandan yardim almayi tercih ederdim belki size daha mantikli bi yol gösterebilir.Baska bi mesajinizda cocugun kirpiklerini falan kesmekten bahsetmissiniz ki böyle giderse ilerisi cocugunuz icinde pek hayirli olmaz
şüphelenecek bir şeyin yok,
biriniz - biriniz + iken çocuk - de olabilir + da ,
burda konu sahibinin durumunu açıkladım ben.
benimle dalga geecenlerde demek istedgm kimse bilemez basna ne gelecegi ben artik yolumu sectm olmktn baska carem yok hicbizamanda duygu somrusu falan yapmadm sadece icimi azda olsa rahatlamiyckti ama derdmi palasmak istedm siz bielemzsnz benim neler yasadgmi benim babam basmda olsa bunlari yapmazdm belkide annem vermeseydi beni simdi pismanim kimin intikamni aldmki zaten ne yaptimsa kendime ettim.birgun cikarsa korkusuyla yasayamam ben kendim icin degil dedigm gibi esim icin cocgum icin korkuyordm.ne olucaksa simdiden olsun.ben bilemezdm istemezdm benim hayatim mahv olsun bundan kotu bisey olamazdi zaten.neyse aeo
benimle dalga geecenlerde demek istedgm kimse bilemez basna ne gelecegi ben artik yolumu sectm olmktn baska carem yok hicbizamanda duygu somrusu falan yapmadm sadece icimi azda olsa rahatlamiyckti ama derdmi palasmak istedm siz bielemzsnz benim neler yasadgmi benim babam basmda olsa bunlari yapmazdm belkide annem vermeseydi beni simdi pismanim kimin intikamni aldmki zaten ne yaptimsa kendime ettim.birgun cikarsa korkusuyla yasayamam ben kendim icin degil dedigm gibi esim icin cocgum icin korkuyordm.ne olucaksa simdiden olsun.ben bilemezdm istemezdm benim hayatim mahv olsun bundan kotu bisey olamazdi zaten.neyse aeo
ya arkadaslar yokmu ısı bılen bılgı sahıbı bırı cocugun can guvenlıgı yok 2 aylık bebegı oldurucem dıyo.bunun ıp nosundan adresı tespıt edılemezmı ya polıse falan haber verılmelı ruh halı hıc ıyı deıl hem kendını hemde bebegı oldurur.kı yapıcanıda soluyo.yazık o bebege ya valla basıma agrılar gırdı.bı arastırıcam bu konuyu ıp nosundan adres tespıtı yapılırmı.hıcte bılmemkı bole ıslerı
aynen yaa el kadar bebeğin ne suçu günahı var
sen adamla yatıp kalkarken ıyıydı şimdi bedelini neden masum bır yavru ödüyor!!
sokaktaki kedi bıle yavrusuna sahıp çıkıyor annelik yapıyor
onun kadar olamaz mısın !!
ewet cok dogru soluyorsun sokaktakı kedı kopek bıle hadı gectım tavuk bıle yawrusuna dokunanı dıdıyor buda oldurucem dıyor.yedıgın haltla kendın savas tamammı o cocugu oldurmekte ne demek.kk edıtorlerııııııııııııı sayın kazennnnnnnnnnnn acıkca suc duyurusudur buuu mudahele etmenız gerekıyor.gereklı mercılere bıldırılmelı
kesınlıkle canım yaa tavukta dahi annelik var, bır kuş bıle, yavrusu ucmayı öğrenene kadar onu beslıyor bakıyor büyütüyor, yuvadan düşse başında beklıyor, işte rabbim oyle büyük , annelik çok çok yüce bır makam , mıllet yıllarca cocuk sahıbı olamıyor
ama bu nedır yaaa sen zevkını yaşa sonrada çocugu öldürecem de
ıyıymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?