• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok kotu durumdayim akil verin

allahım, ne olur çocuk için yananlara ver çocuğu! herkes anne-baba olmayı hak etmiyor!

kimse sana öl demiyo farkındaysan. sen tövbeni et Allah' a yönel, namaz kıl, dua et. O yavrucağı da anne sevgisinden mahrum bırakma. Kafandaki intihar olayını sil lütfen. hadi bir abdest al kuran oku, Allah'a sığın.

burada can güvenliğine tehdıt var
bu kadının ruh sağlığı yerınde değil bellı kı
cunku normal bır ınsan çocugunu öldürmek ıstemez
kk editörleri duyarsız kalmayın !!

Yazmayayım dedim, iki gündür tutuyorum kendimi, ama artık elimde değil.
Be vicdansız ! Anası babası sorunlu bir insan sen misin. Yaşadıklarının kılıfı yok, kendini kandırma. Hata yapmışsın, burada insanlar sana destek olmak için klavyelerinin başında uğraşıyorlar. O yola gelmem bu yola gelmem ne bu ya. Siz bilmezsiniz yaşadıklarımı demişsin, sen biliyor musun buradaki insanların neler yaşadığını. Ne yaşarsan yaşa, ne derdin olursa olsun; evladının rahatı ve huzuru her şeyden önemli. Ama gördüm ki senin için evlat da önemli değil. Ölmek mi istiyorsun ÖL ! Bi zahmet geçerken çocuğu da çocuk esirgemeye bırak, senden daha çok düşünürler.

allahım, ne olur çocuk için yananlara ver çocuğu! herkes anne-baba olmayı hak etmiyor!

Bu'dur işte yaa, herkes burada biryerlerini yırtıyor..

merhaba ; canım hepimiz hata yapabiliriz günah işleyebiliriz ama Allah bütün bunlara karşı töwbe kapısını açmıştır.. senin tek hesap vereceğin kişi YÜce Allahtır. Sen ancak onlar için bundan sonra iyi bir eş we iyi bir anne olmaya bak..

Allah Settardır; günahları we kusurları örtendir.. Onun bu güzel ismi şerifine sığın.. Bırak Allahü Teala ile aranızda kalsın bir gün ortaya çıkarsa oda Yüce Allahın izni ile olur. O herşeyden haberdardır...

Söyleme kimseye derdin Allah we seninle kalsın...

Hayırlı günler

merhaba ; canım hepimiz hata yapabiliriz günah işleyebiliriz ama Allah bütün bunlara karşı töwbe kapısını açmıştır.. senin tek hesap vereceğin kişi YÜce Allahtır. Sen ancak onlar için bundan sonra iyi bir eş we iyi bir anne olmaya bak..

Allah Settardır; günahları we kusurları örtendir.. Onun bu güzel ismi şerifine sığın.. Bırak Allahü Teala ile aranızda kalsın bir gün ortaya çıkarsa oda Yüce Allahın izni ile olur. O herşeyden haberdardır...

Hayırlı günler

ama bu yalan ve çok büyük bir vebal
kocasına anlatıp kendini temizlemesi lazım
çünkü bu veballe Allahın karşısına çıkmamalı
ayrıca söylemezse daha kötü bir imtihanla karşılaşabilir
gerçek ailesi söylenmeyen çocukların bilmeden kardeşleriyle evlendikleri bile olmuş
bu çok ağır bir yük
doğruyu söyleyip Yüce Yaratana sığınmalı

ne diye açarsınız ki böyle konuları anlamam...hayır neyin aklını istiyorsunuz....dikkat çekmek mi, varsa eğer vicdan rahtlatmak mı???

ne gereksiz....

Hayırlı günler

katılıyorum pişmanlık varsa tövbe varsa pislikler toprağa gömülür, üzeri kapanır ve Allah isterse unutulur gider ben böyle orda burda tekrar tekrar dillendirmeyi hiç doğru ve samimi bulmuyorum...

kadınlar şeytana papucunu ters giydirir derler ya aynen öyleee ne akıl verelim arkadaşım sana iki ucu b.klu değnek gerçeği söylesen bi derttt söylemesen bi dert çocuğunada yazık olacak babasınada en çok çocuğunu alacak bencee allah sana yardım etsin ne diyeyimm

Bence konu sahte ama yinede yorum yapacağım.Ne çocuklar var ne annesine nede babasına benzemiyor.İllaki sülaleden birine benziyor.Bazen o benzediği kişi çoook uzaktan akrabada olabiliyor.Benim kızım babasınada benim annemede benzer ama geçen yaz eşimin köyüne gittik eşimin babasının akrabalarından biri kızıma ikiz gibi benziyordu.Yani 3-4 kuşak önceye de benzeyebiliyor.

zamanında yaptığın hatanın cezasını çekiyorsun.. her insan yaptığı hataların cezasını çeker muhakkak. söylüyorum çünkü çok yaşadım çaresizliği.. herşeyi denedim çıldıracak durumlara geldim ölmeyi bile denedim hatta ama anladım ki bunlar hiçbir işe yaramıyo. bende kendimi arındırma yoluna gittim. çok af diledim bir daha hata yapmamayı öğrendim şükürler olsun ki kurtuldum. artık küçük büyük her türlü yanlıştan kaçınıyorum. pişmanlığı hissediyorsan iliklerinde af dile Allahtan ve teslim ol. sana bu durumda ancak Allah yardım eder. ayrıca ya olursa gibi korkularla ancak kendini yersin. çocugun ilerde benzememesi de sorun değil bence.. düşünme, çocuğuna ve eşine iyi bak en kötü ve en iyi ihtimalleri göz önünde bulundur sonra unut ama asla ölümü düşünme.. ayrıca eşin bunu öğrense bile bu dünyada ki zayıf ihtimal ( dünyada olmasa da ahirette öğrenir gerçi yani kaçınılmaz.. ) eğer bazı şeyleri aştıysanız mahvolsa bile ne sıkıntılardan geçerseniz geçin ne kadar süre geçerse geçsin atlatırsınız diye düşünüyorum izi kalsa da. çünkü çevremde çok gördüm bazı şeyleri aşmış ilişkiler ne zorluklardan geçerse geçsin kör topar ilerliyor. ama ben sanmıyorum sen boşa korkuyorsun ve bu sana ve ailene zarar veriyor. sen sadece yaptığının cezasını çekiyorsun. çekmelisin de. dediğim gibi tek çare af ve teslimiyet.. tecrubeyle söylüyorum genç de olsam çoğu insanın yaşamadığı çok şeyler yaşadım..

Bence konu sahte ama yinede yorum yapacağım.Ne çocuklar var ne annesine nede babasına benzemiyor.İllaki sülaleden birine benziyor.Bazen o benzediği kişi çoook uzaktan akrabada olabiliyor.Benim kızım babasınada benim annemede benzer ama geçen yaz eşimin köyüne gittik eşimin babasının akrabalarından biri kızıma ikiz gibi benziyordu.Yani 3-4 kuşak önceye de benzeyebiliyor.

Belki sahte ama maalesef böyle insanlar çok çevremizde hele bu devirki bayanlar aman şeytan görse kaçar ne konular okuyorum burada neler var. Sevgilisinden çocuk aldırıp evlenirken daraltıp diktiren bi ton yalan ile evlenmeye çalışan insan bile var.O doğmamış bebeğin sen zevkine bakacaksın diye ne günahı var yaşamına engel oluyorsun. Yazmayın bu insana prim vermeyin içini döküp rahatlamak istiyor kuyruğu sıkıştı çünki okuyup bebişe dua edin ben acıyorum bebişlere ya böyle insanların bu tarz eylemleri ile ya dünyaya gelmeden alınıyor yada böyle sağlıksız insan elinde yetişiyor.

evliyken kaçamak yapamayı biliyorsun ama korunmayı aklına getirmiyorsun.İnsan o dönem bir hap kullanır.Bide şimdi eşimi seviyorum diyorsun ya.Ne kadar kısa sürede değişken oldun.Herhalde diğerinden hayır görmeyince.ileride yine aynı hataya düşersin.
Eğer imkanların elveriyorsa bunu eşinle paylaş.Sonucunada katlan.Yani ayrılmak isterse.sorumluluğu alman gereken taraf sensin.yeniden hata üstüne hata yapmamalısın.Hatta psikolojik yardım al.Danış.Tabi önce emin olmalısın.Benzetmeler üzerinden yorum yapma.Çocuk benzer,benzemez.Bu belli olmaz.Ama kan grubu çocuğun ya anne ya baba dan alır çocuk.Çok doğru bir karar alamlısın.Çünkü kaç kişinin adına bu karar.senin,eşinin,çocuğun,gerçek babanın.işin zor.

herkes yanlış yapabilir kim hakediyor yada hak etmiyor çocuğu Allah bilir. ne hak etmeyenler nelere sahip oluyor bu dünyada bu ne kalır ki onların yanında.
pardon da neyin avukatlığını yaptığınızı çözemedim. kadın çocuğunu öldüresi geldiğini yazmış, bu ne kalır ki demişsiniz!çok basit bir şey çünkü kocayı aldatmak, korunmamak, doğurmak ve de onu öldürmek! kürtaj bile cinayet benim için, siz tutmuş doğurduğu çocuğu öldürmek isteyen sözümona "anne"nin savunusunu mu üstlendiniz ? hepimiz hata yaparız evet,ama hata var hata var!

pardon da neyin avukatlığını yaptığınızı çözemedim. kadın çocuğunu öldüresi geldiğini yazmış, bu ne kalır ki demişsiniz!çok basit bir şey çünkü kocayı aldatmak, korunmamak, doğurmak ve de onu öldürmek! kürtaj bile cinayet benim için, siz tutmuş doğurduğu çocuğu öldürmek isteyen sözümona "anne"nin savunusunu mu üstlendiniz ? hepimiz hata yaparız evet,ama hata var hata var!

nee ! çocuğu öldürmesi gerektiğini mi yazmış ! pardon bunu görmemiştim :S şimdi inanamıyorum işte ! kusura bakmayın.. bunu söyleyen birine ne akıl verilebilir ki insan evladını öldürmeyi düşünüyosa :/ Allahım neler var

mrb ben 4 yil olacak evliym hic svemedgm biriiyle evlendim annemlerdn esimden acisni cikmak icin once sevdiym birisyle gorsmeye basladim onunla birlikte oldum bi kac defa esimi sevmiyodum ozaman.simdi cocugm oldu hamile oldugm zaman biliyodm ondan ola bilecgmi akilsizm iste aldirmadm.dogdu cocuk umudum ondan olmaz esimden olur diyeydi ama oldu cocuk bana benzio bide ona benzio,esimle alakasi yok,kanida onun kaniyla ayni degil.cok kotuym cok ahlaksizca haraket yaptgm esimi simdi cok sviyorum cok pismanim bunu yaptgma cocuga baktm zaman deli oluyorum.ama eski sevglmden nefret ediyorum o bilmiyor cocgn ondna oldugnu gorusmuyorum zzaten onunla hamile kaldgm zamandan.esim anliycak die cok korkuyoum ne zaman cikack die oluyorum.test yaptitirmi die ona benzemio die.herkes bana nbenzetio simdi ya buyuyne benzemezse die dusunmekten deli olucam.kendimi oldurmek istiyorum ama bebgime kim bakar napar die yapamiyorum.boyle pisman olucagmi bilsem yaparmiydm.biliyorum iyi seyler soylemiyceksnz ama ben boyle degildm neden nasil boyle igrencikler yaptm bilemiyorum.akil verin bana cok ihtiyacm var sizce benzemio die supelenirmi.hatta dun bana dedi sarisn bu cocuk ya baskasindansa bende delimsn dedim.saka yaptgni soyledi.saka gercege cevrilr die kokruyorm,sizce benzememkle supelene bilirlermi benden.

esin ve sennin kan grubun ne çocugunki nee

nee ! çocuğu öldürmesi gerektiğini mi yazmış ! pardon bunu görmemiştim :S şimdi inanamıyorum işte ! kusura bakmayın.. bunu söyleyen birine ne akıl verilebilir ki insan evladını öldürmeyi düşünüyosa :/ Allahım neler var

maalesef arkadasım cocugu oldurmek ıstıyorum yasasın ıstemıyorum.aynen bu cumleyı kuran bır kadına nasıl anne denebılırkı.
bunu belkıde yapmıcak belkıde duygu somurusu olsun dıye soledı ama bunu soleyebılmesı bıle onun beynının ne kadar saglıksız oldugunu gosterıyor.vede dogurmakla anne olunmıcanı yeterınce kanıtlıyor.

Son düzenleme:
çocuk yeni galiba merak etme sen simdiden bu panik havasına başladıysan 1 seneye kalmaz yumurtlar .ayrıca sende bu haltı yaptığına göre pek sağlam ayak değilsinki insanlar çocuk babaya benzemiyor baskasından demeye cüret ediyorlar yanı ınsanlar seni biliyor demekki o yüzden çok saklayamazsın ...

Benim eşim esmer kızım aynı ben gibi beyaz kumral kimse bu çocuk bu adamdan değil demedi diyemezler şakası bile yapılmaz. En fazla hastanedemi karıstırdılar derdik hoş simdi babaya döndü iyice

Back