- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 69
- 363
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimse sana öl demiyo farkındaysan. sen tövbeni et Allah' a yönel, namaz kıl, dua et. O yavrucağı da anne sevgisinden mahrum bırakma. Kafandaki intihar olayını sil lütfen. hadi bir abdest al kuran oku, Allah'a sığın.
burada can güvenliğine tehdıt var
bu kadının ruh sağlığı yerınde değil bellı kı
cunku normal bır ınsan çocugunu öldürmek ıstemez
kk editörleri duyarsız kalmayın !!
Yazmayayım dedim, iki gündür tutuyorum kendimi, ama artık elimde değil.
Be vicdansız ! Anası babası sorunlu bir insan sen misin. Yaşadıklarının kılıfı yok, kendini kandırma. Hata yapmışsın, burada insanlar sana destek olmak için klavyelerinin başında uğraşıyorlar. O yola gelmem bu yola gelmem ne bu ya. Siz bilmezsiniz yaşadıklarımı demişsin, sen biliyor musun buradaki insanların neler yaşadığını. Ne yaşarsan yaşa, ne derdin olursa olsun; evladının rahatı ve huzuru her şeyden önemli. Ama gördüm ki senin için evlat da önemli değil. Ölmek mi istiyorsun ÖL ! Bi zahmet geçerken çocuğu da çocuk esirgemeye bırak, senden daha çok düşünürler.
allahım, ne olur çocuk için yananlara ver çocuğu! herkes anne-baba olmayı hak etmiyor!
merhaba ; canım hepimiz hata yapabiliriz günah işleyebiliriz ama Allah bütün bunlara karşı töwbe kapısını açmıştır.. senin tek hesap vereceğin kişi YÜce Allahtır. Sen ancak onlar için bundan sonra iyi bir eş we iyi bir anne olmaya bak..
Allah Settardır; günahları we kusurları örtendir.. Onun bu güzel ismi şerifine sığın.. Bırak Allahü Teala ile aranızda kalsın bir gün ortaya çıkarsa oda Yüce Allahın izni ile olur. O herşeyden haberdardır...
Söyleme kimseye derdin Allah we seninle kalsın...
Hayırlı günler
merhaba ; canım hepimiz hata yapabiliriz günah işleyebiliriz ama Allah bütün bunlara karşı töwbe kapısını açmıştır.. senin tek hesap vereceğin kişi YÜce Allahtır. Sen ancak onlar için bundan sonra iyi bir eş we iyi bir anne olmaya bak..
Allah Settardır; günahları we kusurları örtendir.. Onun bu güzel ismi şerifine sığın.. Bırak Allahü Teala ile aranızda kalsın bir gün ortaya çıkarsa oda Yüce Allahın izni ile olur. O herşeyden haberdardır...
Söyleme kimseye derdin Allah we seninle kalsın...
Hayırlı günler
allahım, ne olur çocuk için yananlara ver çocuğu! herkes anne-baba olmayı hak etmiyor!
Bence konu sahte ama yinede yorum yapacağım.Ne çocuklar var ne annesine nede babasına benzemiyor.İllaki sülaleden birine benziyor.Bazen o benzediği kişi çoook uzaktan akrabada olabiliyor.Benim kızım babasınada benim annemede benzer ama geçen yaz eşimin köyüne gittik eşimin babasının akrabalarından biri kızıma ikiz gibi benziyordu.Yani 3-4 kuşak önceye de benzeyebiliyor.
pardon da neyin avukatlığını yaptığınızı çözemedim. kadın çocuğunu öldüresi geldiğini yazmış, bu ne kalır ki demişsiniz!çok basit bir şey çünkü kocayı aldatmak, korunmamak, doğurmak ve de onu öldürmek! kürtaj bile cinayet benim için, siz tutmuş doğurduğu çocuğu öldürmek isteyen sözümona "anne"nin savunusunu mu üstlendiniz ? hepimiz hata yaparız evet,ama hata var hata var!herkes yanlış yapabilir kim hakediyor yada hak etmiyor çocuğu Allah bilir. ne hak etmeyenler nelere sahip oluyor bu dünyada bu ne kalır ki onların yanında.
pardon da neyin avukatlığını yaptığınızı çözemedim. kadın çocuğunu öldüresi geldiğini yazmış, bu ne kalır ki demişsiniz!çok basit bir şey çünkü kocayı aldatmak, korunmamak, doğurmak ve de onu öldürmek! kürtaj bile cinayet benim için, siz tutmuş doğurduğu çocuğu öldürmek isteyen sözümona "anne"nin savunusunu mu üstlendiniz ? hepimiz hata yaparız evet,ama hata var hata var!
mrb ben 4 yil olacak evliym hic svemedgm biriiyle evlendim annemlerdn esimden acisni cikmak icin once sevdiym birisyle gorsmeye basladim onunla birlikte oldum bi kac defa esimi sevmiyodum ozaman.simdi cocugm oldu hamile oldugm zaman biliyodm ondan ola bilecgmi akilsizm iste aldirmadm.dogdu cocuk umudum ondan olmaz esimden olur diyeydi ama oldu cocuk bana benzio bide ona benzio,esimle alakasi yok,kanida onun kaniyla ayni degil.cok kotuym cok ahlaksizca haraket yaptgm esimi simdi cok sviyorum cok pismanim bunu yaptgma cocuga baktm zaman deli oluyorum.ama eski sevglmden nefret ediyorum o bilmiyor cocgn ondna oldugnu gorusmuyorum zzaten onunla hamile kaldgm zamandan.esim anliycak die cok korkuyoum ne zaman cikack die oluyorum.test yaptitirmi die ona benzemio die.herkes bana nbenzetio simdi ya buyuyne benzemezse die dusunmekten deli olucam.kendimi oldurmek istiyorum ama bebgime kim bakar napar die yapamiyorum.boyle pisman olucagmi bilsem yaparmiydm.biliyorum iyi seyler soylemiyceksnz ama ben boyle degildm neden nasil boyle igrencikler yaptm bilemiyorum.akil verin bana cok ihtiyacm var sizce benzemio die supelenirmi.hatta dun bana dedi sarisn bu cocuk ya baskasindansa bende delimsn dedim.saka yaptgni soyledi.saka gercege cevrilr die kokruyorm,sizce benzememkle supelene bilirlermi benden.
nee ! çocuğu öldürmesi gerektiğini mi yazmış ! pardon bunu görmemiştim :S şimdi inanamıyorum işte ! kusura bakmayın.. bunu söyleyen birine ne akıl verilebilir ki insan evladını öldürmeyi düşünüyosa :/ Allahım neler var