• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok kotu durumdayim akil verin

Yazmayayım dedim, iki gündür tutuyorum kendimi, ama artık elimde değil.
Be vicdansız ! Anası babası sorunlu bir insan sen misin. Yaşadıklarının kılıfı yok, kendini kandırma. Hata yapmışsın, burada insanlar sana destek olmak için klavyelerinin başında uğraşıyorlar. O yola gelmem bu yola gelmem ne bu ya. Siz bilmezsiniz yaşadıklarımı demişsin, sen biliyor musun buradaki insanların neler yaşadığını. Ne yaşarsan yaşa, ne derdin olursa olsun; evladının rahatı ve huzuru her şeyden önemli. Ama gördüm ki senin için evlat da önemli değil. Ölmek mi istiyorsun ÖL ! Bi zahmet geçerken çocuğu da çocuk esirgemeye bırak, senden daha çok düşünürler.

hayyyyyy kardesım agzına saglıkkk.ne guzel demıssın.hem o benım yawrum dıyor hemde oldurmek ıstıyorum yasamasın dıyor.kendımı oldurucem dıyor ha ılla kendımı oldurucem dıyosan sen bılırsın.oldur kendını ama cocugu devlet korumasına ver.bvence gereklı yerler bıldırılmesı lazım o cocugun hatta bebegın cunku 2 aylık daha devlet korumasına verılmesı lazımmmmm

Yazmayayım dedim, iki gündür tutuyorum kendimi, ama artık elimde değil.
Be vicdansız ! Anası babası sorunlu bir insan sen misin. Yaşadıklarının kılıfı yok, kendini kandırma. Hata yapmışsın, burada insanlar sana destek olmak için klavyelerinin başında uğraşıyorlar. O yola gelmem bu yola gelmem ne bu ya. Siz bilmezsiniz yaşadıklarımı demişsin, sen biliyor musun buradaki insanların neler yaşadığını. Ne yaşarsan yaşa, ne derdin olursa olsun; evladının rahatı ve huzuru her şeyden önemli. Ama gördüm ki senin için evlat da önemli değil. Ölmek mi istiyorsun ÖL ! Bi zahmet geçerken çocuğu da çocuk esirgemeye bırak, senden daha çok düşünürler.

Ben de iki gündür ne yazsam diye düşünüyordum, benim yerime yazmışsınız.

bırde dıyorlarkı yadırgamayın kınamayın hadı gelde kınama deıl kınamak gorsem yuzune tukurucem.yaptıgı hata tamam.ama battıkca batıyor cocugu oldurmek ıstıyorum yasamasın dıyor hadı kınama.ınsan ewladı ıcın olur benım 2 tane ewladım var canımı etımı kanımı ıstesınler.vereyım.ama benden bır tek sac tellerını ıstemesınler.belkıde gercekten psıkolojısı cok bozuk psıkologa gıt yhatta psıkytr a tedavı ol.acaba suan bebegıne bısey yapıomu dovuyomu ıskence edıyomu dıye dusunmekten kendımı alamıyorum.baksana kırpıkelrını kesmıs yazık

ayyy benım annemde hep boyle soyler sızın ıcın ölürüm der
o böyle söyledı mı ben içimden asıl ben senın ıcın ölürüm derim hep
o bıtanem annem herşeyim benim

ayyy benım annemde hep boyle soyler sızın ıcın ölürüm der
o böyle söyledı mı ben içimden asıl ben senın ıcın ölürüm derim hep
o bıtanem annem herşeyim benim

annelık cok baska bısey ınss bır gun sende anne oldugunda anlıcaksın.hayat sankı onlar dogduktan sonra baslıyor.ben hayatımı 2 doneme ayırıyorum ewlatlarım olmadan once ve onlar dogduktan sonra dıye.esıme hep solerım megerse onlar olmadan hayat ne bosmus.bı guluslerı anne deyıslerı yaaa dunyaya bedel dunyayaaaaa ınsan kılları kopsun ıstemez kaldıkı oldurmeyı dusunmek ne demekkkkkkk.ıns bır bebegım daha gelıyor.3 ewlatla benden mutlusu olmcıak valla :)))

annelık cok baska bısey ınss bır gun sende anne oldugunda anlıcaksın.hayat sankı onlar dogduktan sonra baslıyor.ben hayatımı 2 doneme ayırıyorum ewlatlarım olmadan once ve onlar dogduktan sonra dıye.esıme hep solerım megerse onlar olmadan hayat ne bosmus.bı guluslerı anne deyıslerı yaaa dunyaya bedel dunyayaaaaa ınsan kılları kopsun ıstemez kaldıkı oldurmeyı dusunmek ne demekkkkkkk.ıns bır bebegım daha gelıyor.3 ewlatla benden mutlusu olmcıak valla :)))

ıns canım yaa eskıden yaşım bıraz ufakken hıc sevmezdım ben cocukları
bugun 2 yaslarında şirin bı kız cocugu gordum , babasının elınden tutmus ya içim gıttı
bırden nasıl hıssettım bılıyormusun keske bırgun benımde olsa dedım
sence önceden cocuklardan nefret edıpte sımdı ıstemem normal mı???
24 yasındayım

ıns canım yaa eskıden yaşım bıraz ufakken hıc sevmezdım ben cocukları
bugun 2 yaslarında şirin bı kız cocugu gordum , babasının elınden tutmus ya içim gıttı
bırden nasıl hıssettım bılıyormusun keske bırgun benımde olsa dedım
sence önceden cocuklardan nefret edıpte sımdı ıstemem normal mı???
24 yasındayım

normal canım :)))aynı bende oleydım bekarken zırıl zırıl aglayan cocukalrı hıc sevmezdımm.ama ewlendım hamıle kaldım ya o andan ıtıbaren sokakta gordugum cocukları bıle opesım mıncırasım gelır.ve ben bu talıhsız bebegede cok uzuluyorum bır anne olarak ıcım sızlıyorr

Son düzenleme:
arkadaslar lutfen beni yalnıs anlamayın ama cok ustune gitmissiniz zaten psikolojisi allak bullak birde sebebiyet vermeyelim bebeginin kirpiklerini kesmesi falan uzasında esime benzesin diye galiba yoksa ben kendinibilmem ama cocuguna birsey yapacagına inanmıyorum sadece kotu bir ruh hali icerisinde ip nosu falan demis arkadasın biri ama bayan yurt dısında yasıyor gelelim sana naira aklını basına al lutfen esine soyleme tamam bosanmak istemiyorsun bosanma onada tamam ama bu benzerlikle esinin test yaptıracagına inanmıyorum asıl sen boyle davranırsan kendin belli edeceksin kendine gel artıkyedin bir halt madem bundan sonra akıllı ol esine bebegine sahip cık olum vs hepsi bos laf yasayıp tevbe etmelisin havaya obur dunyanıda mahv etme hata ustune hata yapma bebegin herseyden herkesten onemli Allahtan af dile bebegine esine iyi bir anne iyi bir es olmaya bak unutma nekadar gunah islesekte tevbe kapısı yuzumuze acık

arkadaslar lutfen beni yalnıs anlamayın ama cok ustune gitmissiniz zaten psikolojisi allak bullak birde sebebiyet vermeyelim bebeginin kirpiklerini kesmesi falan uzasında esime benzesin diye galiba yoksa ben kendinibilmem ama cocuguna birsey yapacagına inanmıyorum sadece kotu bir ruh hali icerisinde ip nosu falan demis arkadasın biri ama bayan yurt dısında yasıyor gelelim sana naira aklını basına al lutfen esine soyleme tamam bosanmak istemiyorsun bosanma onada tamam ama bu benzerlikle esinin test yaptıracagına inanmıyorum asıl sen boyle davranırsan kendin belli edeceksin kendine gel artıkyedin bir halt madem bundan sonra akıllı ol esine bebegine sahip cık olum vs hepsi bos laf yasayıp tevbe etmelisin havaya obur dunyanıda mahv etme hata ustune hata yapma bebegin herseyden herkesten onemli Allahtan af dile bebegine esine iyi bir anne iyi bir es olmaya bak unutma nekadar gunah islesekte tevbe kapısı yuzumuze acık

olsun yurt dısında bebek oldurmek serbest deıldır ya :) ordada vardır gereklı mercıelr.eger soz ettıgı kadar ruh halı bıtıkse hem kendını hemde bebegı oldurebılır.hatta once bebegı sonra kendını oldurebılır.gazetelerın 3.sayfaları bole haberlerle dolu deılmıdır.ve dedıgınız gıbı kendıne gelmelı yedıgı naneyı nasıl saklarım nasıl orterım derdıne dusecegıne bebegımı bu durumdan en az zararla nasıl cıakrabılırımı dusunmelı

benimle dalga geecenlerde demek istedgm kimse bilemez basna ne gelecegi ben artik yolumu sectm olmktn baska carem yok hicbizamanda duygu somrusu falan yapmadm sadece icimi azda olsa rahatlamiyckti ama derdmi palasmak istedm siz bielemzsnz benim neler yasadgmi benim babam basmda olsa bunlari yapmazdm belkide annem vermeseydi beni simdi pismanim kimin intikamni aldmki zaten ne yaptimsa kendime ettim.birgun cikarsa korkusuyla yasayamam ben kendim icin degil dedigm gibi esim icin cocgum icin korkuyordm.ne olucaksa simdiden olsun.ben bilemezdm istemezdm benim hayatim mahv olsun bundan kotu bisey olamazdi zaten.neyse aeo

Yukardaki anlatılanları okuyup hala bu kadar üstüne gidiyorsunuz ya PES dıyorum.

Lütfen artık aynı şeyleri dönüp dönüp yazmayalım.

Kadının psikolojisi bitmiş,daha fazla karamsarlığa süroklemenın kimseye faydası yok.

Yukardaki anlatılanları okuyup hala bu kadar üstüne gidiyorsunuz ya PES dıyorum.

Lütfen artık aynı şeyleri dönüp dönüp yazmayalım.

Kadının psikolojisi bitmiş,daha fazla karamsarlığa süroklemenın kimseye faydası yok.

arkadasım cocugumu oldurmek ıstıyorum yasamasın ıstıyorum dıyen bırının uzerıne gıttıgım ıcın ozur dılemıcem.olmek ıstıyosa olsun ama o bebege dokunmasın

arkadasım cocugumu oldurmek ıstıyorum yasamasın ıstıyorum dıyen bırının uzerıne gıttıgım ıcın ozur dılemıcem.olmek ıstıyosa olsun ama o bebege dokunmasın

Allah askına olsun deyip durma arkadasım ya nekadar kolay yazıyorsunuz bu kelimeyi annesi onun ne oldurmesi hepsi blof okadar bitik bir halde sadece acıyorum haline icinde oldugu su psikolojiyi atlatınca oda farkına varıcak sacmaladıgının kolaymı oyle bebegine yada kendi canına kıyması zaten korkudan yazmıyormu tum bunları gun uzune cıkmasın derdinde arkadas yoksa olumu goze alacak kadar olsaydı eminim ilk once esinden bosanırdı

Allah askına olsun deyip durma arkadasım ya nekadar kolay yazıyorsunuz bu kelimeyi annesi onun ne oldurmesi hepsi blof okadar bitik bir halde sadece acıyorum haline icinde oldugu su psikolojiyi atlatınca oda farkına varıcak sacmaladıgının kolaymı oyle bebegine yada kendi canına kıyması zaten korkudan yazmıyormu tum bunları gun uzune cıkmasın derdinde arkadas yoksa olumu goze alacak kadar olsaydı eminim ilk once esinden bosanırdı

ben ıllaki ölsün demedim hatta dıger yazıalrımdada belırttım kendı ve bebegı ıcın mudale edılmesı gerek dıye ama ıllakı ölecem ölecem dıyorsa ne deyım baska herkes soluyor olum cozum degıl dıye ama soledıgı baska sey yok bende o durumda öl ozaman dedım sadece kımsenın olmesını ıstedıgım yok yanı.uzuns uredır takıp edıyorum konuyu ama bu kadın tamam bebegıme esıme sahıp cıkayım.bı hata yaptım ama unutmaya claısayım gıbı aklını toplamaya calısacana bıde bugun cocugu olduresım var deyıp cıkıyo.gelde sınır olma

ben ıllaki ölsün demedim hatta dıger yazıalrımdada belırttım kendı ve bebegı ıcın mudale edılmesı gerek dıye ama ıllakı ölecem ölecem dıyorsa ne deyım baska herkes soluyor olum cozum degıl dıye ama soledıgı baska sey yok bende o durumda öl ozaman dedım sadece kımsenın olmesını ıstedıgım yok yanı.uzuns uredır takıp edıyorum konuyu ama bu kadın tamam bebegıme esıme sahıp cıkayım.bı hata yaptım ama unutmaya claısayım gıbı aklını toplamaya calısacana bıde bugun cocugu olduresım var deyıp cıkıyo.gelde sınır olma

İnsallah aklını basına alır dua etmekten baska elden birsey gelmiyor nediyelim Rabbim yavrusuna acısın

Ağzım açık kaldı !! Aman ALLAH'ım...Bu çocugun can güvenliği tehlikede çünkü kadın ne dediğini bilmiyor..

Konu sahibesi kendine gel sen ne dediğinin farkında mısın ? O minicik bebeğin ne suçu var ? Madem korkuların çok derindi çocugu gidip aldırsaydın !! Ne bu yahu ?

Aklıma dilber olayı geldi...Kendi çocugunu dostuyla öldüren dilber..! tüylerim diken diken oldu.

Öyle bir saçmalık edersen sonun dilber gibi olur..Bütün Türkiye tarafından tanınırsın bilgin olsun..Derhal aklını başına devşir.

Son düzenleme:
Sayfaların hepsini okumadım..
Sizin,eşinizin ve bebeğin kan grubu tutuyor mu?

Hata hemde büyük hata yaşadıklarınız..
Ancak bu saatten sonra konuşmamalısınız diye düşünüyorum..
Yuvanıza ve özellikle bebeğinize sahip çıkın..

dalin26 arkadaşım sakin ol öncelik ile bende bebişe yanıyorum yazık günah tabi ki dualarım bebişle seninde öyle olsun. Kolay değil bunu yapması sadece burada kendini rahatlatmaya çalışıyor bence olay ortaya çıkarsa herkes ne mal olduğunu anlayacak bu kadının derdi o çocuk yada eşi değil daha önce de dedim. Birde babam başımda olsaydı bilmem ne sanki zorla yaptırdı adam bunu kendi seçimin değilmi? En sevmediğim şey suçu karşı tarafa atmaları burda çok var bunlardan bi defa oldu ama o kandırdı beni yok ateşle barut durmaz onlada birlikte oldum ee sen niye evet dedin o zaman. Yaptıklarının arkasında olmalı insan ben buyum demeli diyemiyorlar bin bir türlü yalan hile yok şu yok bu. Bişey yapamaz bu kadın bebeğine burda yedi lafı duygusal şantaja girmeye başladı hepsi bu.

30 sayfayı okumadım sadece konunu okudum hangi normal insan bebek bana benzemiyor diye test yaptırır (şüphelenmiyorsa eşinde) benim babacım o zaman 4 test yaptırırdı keza 4 kardeşiz dördümüz de anneme benziyoruz...

bazı kadınlar gerçekten şeytanın çırakları gibi sevgiliden hamile kalıp kocaya taktırmak ne oluyor anlamıyorum ... madem sevmiyorsun madem cocuk başkasının neden adamcağızı keriz yerine koyuyorsun ...

merabalar durumunuz çok feci allah kimseye yaşatmasın böyle bi yanlışa düşürmesin size bir kaç soru sormak istiyorum .....
aldatmak ihanet başlı başına bir suctur günahların en büyüklerindedir .... ziraki zinadır ....
eşiniz aldatılmayı haketti mi .....
ya doğurmuş olduğunuz minnacık bir bebek ... bi başkasına baba dedirtmeyi düşünüyorsunuz gerçek babasını bilmeye hakkı yok mu ....
ya birlikte olduğunuz adam suan sırf siz nefret ediyorsunuz die suanda bi çocuğu oldu ve haberi bile yok ...
ya eşiniz bir başka adamın çocuğunu evladım die seviyor her anını yaşayıop kendini o bebeğin babası atası zannediyor ...
sizin su sattten sonra yapmanız gereken tek sey .... eşinizden boşanıp gercekleri itiraf edip bebeği gercek babasının üzerine kaydettirip .. hayatınızın bundan sonraki evresini serefli gururlu ve yalansız gecirmeniz olacaktır....
kaldı ki bu dünyada hiç bir yalan ebedi olmaz sonuçları daha vahim olmadan bebeğinizinde gelecegini düşünerek herşeyi anlatıp .. kaderinize yaptıklarınızın bedelini ödemeye hazır olmanız lazım

Back