• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok kotu durumdayim akil verin

dogru hepsi benim sucum benim yerim cehennem yeter artik omru boyu boyle yasayamacgma gore buna bugun son vermem gerek.hepinize tesekkurler

evet aklını başına toplayarak,bebeğine sarılarak son ver.yerim cehennem falan ne demek.allah affeder.tövbe et ve bir daha tekrarlama:34:

dogru hepsi benim sucum benim yerim cehennem yeter artik omru boyu boyle yasayamacgma gore buna bugun son vermem gerek.hepinize tesekkurler

Niye yerin cehennem olsun canım biz mi karar vericz buna, düzeltirsen kendini her şey güzel olmaya başlar dilerim.Çocuğun da üzülmez zarar görmez bu durumdan inşallah.

kimse sana öl demiyo farkındaysan. sen tövbeni et Allah' a yönel, namaz kıl, dua et. O yavrucağı da anne sevgisinden mahrum bırakma. Kafandaki intihar olayını sil lütfen. hadi bir abdest al kuran oku, Allah'a sığın.

Senin bu mesajindan sonra kendimden bile süphelendim canim cünkü benim esim( +)ama oglum (-)cünkü benimki negatif esimlede kan uyusmazligi var acaba ben bisey yapmis olabilirmiyim esimi aldattimda haberimmi yok:44:cocugunuz esinizdenmi sevgilinizdenmi bilemeyiz hatta ayni anda ikisiylede beraber olduysaniz bunu sizde bilemezsiniz bu is o -,cocuk + demekle olan seyler degil.Cocuk esinizden olsa bile cok buyuk bi yanlis yapmis esinizi aldatmissiniz ve kimseyi degil en cokta kendinizi cezalandirmissiniz bu yukun altinda kalmak istemezdim acikcasi ama yerinizde olsam bi uzmandan yardim almayi tercih ederdim belki size daha mantikli bi yol gösterebilir.Baska bi mesajinizda cocugun kirpiklerini falan kesmekten bahsetmissiniz ki böyle giderse ilerisi cocugunuz icinde pek hayirli olmaz:50:

şüphelenecek bir şeyin yok,
biriniz - biriniz + iken çocuk - de olabilir + da ,
burda konu sahibinin durumunu açıkladım ben.

İnşallah daha beter düşüncelere girip intihar eylemine girmezsin. Sorumluluğun var oda bebeğin onun için yaşıyacaksın artık önceliğin o olmalı.

benimle dalga geecenlerde demek istedgm kimse bilemez basna ne gelecegi ben artik yolumu sectm olmktn baska carem yok hicbizamanda duygu somrusu falan yapmadm sadece icimi azda olsa rahatlamiyckti ama derdmi palasmak istedm siz bielemzsnz benim neler yasadgmi benim babam basmda olsa bunlari yapmazdm belkide annem vermeseydi beni simdi pismanim kimin intikamni aldmki zaten ne yaptimsa kendime ettim.birgun cikarsa korkusuyla yasayamam ben kendim icin degil dedigm gibi esim icin cocgum icin korkuyordm.ne olucaksa simdiden olsun.ben bilemezdm istemezdm benim hayatim mahv olsun bundan kotu bisey olamazdi zaten.neyse aeo

şüphelenecek bir şeyin yok,
biriniz - biriniz + iken çocuk - de olabilir + da ,
burda konu sahibinin durumunu açıkladım ben.

Bende mesaj alintimi konu sahibinden alip ironik bir mesaj yazmistim aslinda ama:44:yoksa cok sukur kendimdende oglumdanda son derece eminim.Babasinada o kadar cok benziyor ki dna testi sonucu esim cikmasa bile teste kimse inanmaz yani:27:

benimle dalga geecenlerde demek istedgm kimse bilemez basna ne gelecegi ben artik yolumu sectm olmktn baska carem yok hicbizamanda duygu somrusu falan yapmadm sadece icimi azda olsa rahatlamiyckti ama derdmi palasmak istedm siz bielemzsnz benim neler yasadgmi benim babam basmda olsa bunlari yapmazdm belkide annem vermeseydi beni simdi pismanim kimin intikamni aldmki zaten ne yaptimsa kendime ettim.birgun cikarsa korkusuyla yasayamam ben kendim icin degil dedigm gibi esim icin cocgum icin korkuyordm.ne olucaksa simdiden olsun.ben bilemezdm istemezdm benim hayatim mahv olsun bundan kotu bisey olamazdi zaten.neyse aeo

Canim zor bi durumdasin belli senin icinde cok üzüldüm acikcasi ama bu kendiliginden olan bisey degil ki insan böyle biseyin basina gelecegini bilir cunku bu kisinin kendi secimidir sanirim kimse sizin alniniza silah dayamadi ama olan olmus bence bu intihar düsüncesini bir kenara atip yanlis ustune yanlis yapip herseyi daha zora sokmayin.Madem kotu seyler yasadin bari cocugunun yasamasina izin verme onu annesiz birakmaya hakkin yok iyi bi es olamasanda iyi bir anne olabilirsin.Sevgiyle yavrunun yaninda kal ve yardim al.

Şu anda hiç normal bir psıkojide değilsin,ve bu da çok normal.
kafana takmışsın bazı şeyleri yardımcı olmamıza da izin vermiyorsun.
Eşine söyleyemezsın şuanada tamam ,
Dna testi yaptıramam diyorsun o da tamam,
Boşan deniyor,yok diyorsun.
bu şüpheyi kafandan silmeye çalışacaksın o zaman,
Sana ısrarla kan gruplarınızı doğru öğren dememin sebebi belki de şüphelenecek birşey yoktur diye.bu ihtimal seni belki biraz rahatlatır.
Eski sevgılınle senin kan grubunun ve çocuğun kan grubunun aynı olması hiçbirşeyi ıspatlamaz.
Internetten mendelın çaprazlamalarını bul ve ihtimallere bak.

Çocuğunu düşün ve aptalca birşeye de kalkışma lütfen.

Hala abul sabuk konuşuyorsun ya beki bende tepki alacağım şimdi. Benim babamda yok ben 8 yaşındayken öldü bahane üretiyorsun sen kendi yolunu kendin çizmişsin şimdi gerçekten çocuğunu önemsiyorsan onun dibinden ayrılmayacaksın ona annesinden mahrum etmeyeceksin. Korkun zaten ortaya çıkması çocuğuna değer verdiğine inanmıyorum bu yazdığın ile kesinlik kazandı eğer öyle ise değerliyse yani sahip çık çocuğuna kendi tecrübelerin ile büyüt onu yanlışlardan koru.

başında baba olmamasıyla ilgili birşey değil canım nice babasız büyüyenler var... bir hata yapmışsın hata yapmak insanlara mahsus evet pişmansın demek ki kötü bir insan değilsin özünde... eşin de senin onu ilk zamanlar sevmediğini biliyordur zaten bence ilk olarak çocuk ondan mı değil mi test yaptır o da kolay mı oluyor bilemiyorum ama önce emin ol sonra eşine ne olursa olsun bu konuyu anlat yazık adam kendi çocuğu sanıyor. intihar vs. niye kolayına kaçıyorsun ki sonra o çocuk ne olacak yaptıklarının sorumluluğunu almalısın ayrıca yapmışsın bir günah bir de intihar edip onun günahıyla öbür tarafını mahvetme önce güçlü olmalısın

''cocuk demiyorum tabikide o benim canim ama deliriyorum ne durumda oldugumu bilemezsnz cocugu oldurmek bile uistiyorum yasamasn istiyorum benim yaptklarmn gunahni o cekmesn istiyorum kendimi oldururm ya''

bu nasıl bır cumle bole cocugu oldurmek ıstıyorum ne demek sen nebıcım bı annesın yazıkalr olsun sana ya sen bızle dalga gecıyosun ben artık buna emınımmm.ıste bızım ınsanımız okadar saf yureklıkı sana ınanıp bırde uzulenler var.ama eger gercekse sen acılen pısıkıyatr klınıgınde yat psıkologta kesmez.ve o cocuguda yetımhaneye ver.sanırım sneın elınde can guvenlıgı yok.kırpıklerını kesmıs bıde aferım ıyı.......... yedın.senın adresını bılmem nenı bılsem varya yemın edıyorum ewıne polıs gonderıcem cocugunu oldurmekten soz edıyo dıye.bu yaptıgın bıkere acı ve net bı suc duyurusuu agzından cıkanlkara dıkkat et.ben ne dalga gecıyorum sneınle nede alay edıyorum.sen ne halın varsa gor.kendı gunahının bedelını tek basına ode.sakın o bebege daha 2 aylık bebegın kılına zarar vermeye kalkma.ıskence dayak vs ben herturlu seyı dusunuyorum artık.battıkca batıyosun farkındamısın.ne halt edıosan tek basına et o cocuga sakın dokunmaaa.

ya arkadaslar yokmu ısı bılen bılgı sahıbı bırı cocugun can guvenlıgı yok 2 aylık bebegı oldurucem dıyo.bunun ıp nosundan adresı tespıt edılemezmı ya polıse falan haber verılmelı ruh halı hıc ıyı deıl hem kendını hemde bebegı oldurur.kı yapıcanıda soluyo.yazık o bebege ya valla basıma agrılar gırdı.bı arastırıcam bu konuyu ıp nosundan adres tespıtı yapılırmı.hıcte bılmemkı bole ıslerı

burada can güvenliğine tehdıt var
bu kadının ruh sağlığı yerınde değil bellı kı
cunku normal bır ınsan çocugunu öldürmek ıstemez
kk editörleri duyarsız kalmayın !!

ya arkadaslar yokmu ısı bılen bılgı sahıbı bırı cocugun can guvenlıgı yok 2 aylık bebegı oldurucem dıyo.bunun ıp nosundan adresı tespıt edılemezmı ya polıse falan haber verılmelı ruh halı hıc ıyı deıl hem kendını hemde bebegı oldurur.kı yapıcanıda soluyo.yazık o bebege ya valla basıma agrılar gırdı.bı arastırıcam bu konuyu ıp nosundan adres tespıtı yapılırmı.hıcte bılmemkı bole ıslerı

aynen yaa el kadar bebeğin ne suçu günahı var
sen adamla yatıp kalkarken ıyıydı şimdi bedelini neden masum bır yavru ödüyor!!
sokaktaki kedi bıle yavrusuna sahıp çıkıyor annelik yapıyor
onun kadar olamaz mısın !!

aynen yaa el kadar bebeğin ne suçu günahı var
sen adamla yatıp kalkarken ıyıydı şimdi bedelini neden masum bır yavru ödüyor!!
sokaktaki kedi bıle yavrusuna sahıp çıkıyor annelik yapıyor
onun kadar olamaz mısın !!

ewet cok dogru soluyorsun sokaktakı kedı kopek bıle hadı gectım tavuk bıle yawrusuna dokunanı dıdıyor buda oldurucem dıyor.yedıgın haltla kendın savas tamammı o cocugu oldurmekte ne demek.kk edıtorlerııııııııııııı sayın kazennnnnnnnnnnn acıkca suc duyurusudur buuu mudahele etmenız gerekıyor.gereklı mercılere bıldırılmelı

o bebegın o kadınla gecırdıgı her dakıka can guvenlıgı tehlıkede dıye dusunuyorum.ıcım acıyarak soluyorum ama o daha 2 aylık bebek ve o bebek annesının yanından alınıp devlet korumasına verılmelı

ewet cok dogru soluyorsun sokaktakı kedı kopek bıle hadı gectım tavuk bıle yawrusuna dokunanı dıdıyor buda oldurucem dıyor.yedıgın haltla kendın savas tamammı o cocugu oldurmekte ne demek.kk edıtorlerııııııııııııı sayın kazennnnnnnnnnnn acıkca suc duyurusudur buuu mudahele etmenız gerekıyor.gereklı mercılere bıldırılmelı

kesınlıkle canım yaa tavukta dahi annelik var, bır kuş bıle, yavrusu ucmayı öğrenene kadar onu beslıyor bakıyor büyütüyor, yuvadan düşse başında beklıyor, işte rabbim oyle büyük , annelik çok çok yüce bır makam , mıllet yıllarca cocuk sahıbı olamıyor
ama bu nedır yaaa sen zevkını yaşa sonrada çocugu öldürecem de
ıyıymiş

Yazmayayım dedim, iki gündür tutuyorum kendimi, ama artık elimde değil.
Be vicdansız ! Anası babası sorunlu bir insan sen misin. Yaşadıklarının kılıfı yok, kendini kandırma. Hata yapmışsın, burada insanlar sana destek olmak için klavyelerinin başında uğraşıyorlar. O yola gelmem bu yola gelmem ne bu ya. Siz bilmezsiniz yaşadıklarımı demişsin, sen biliyor musun buradaki insanların neler yaşadığını. Ne yaşarsan yaşa, ne derdin olursa olsun; evladının rahatı ve huzuru her şeyden önemli. Ama gördüm ki senin için evlat da önemli değil. Ölmek mi istiyorsun ÖL ! Bi zahmet geçerken çocuğu da çocuk esirgemeye bırak, senden daha çok düşünürler.

kesınlıkle canım yaa tavukta dahi annelik var, bır kuş bıle, yavrusu ucmayı öğrenene kadar onu beslıyor bakıyor büyütüyor, yuvadan düşse başında beklıyor, işte rabbim oyle büyük , annelik çok çok yüce bır makam , mıllet yıllarca cocuk sahıbı olamıyor
ama bu nedır yaaa sen zevkını yaşa sonrada çocugu öldürecem de
ıyıymiş

bırde dıyorlarkı yadırgamayın kınamayın hadı gelde kınama deıl kınamak gorsem yuzune tukurucem.yaptıgı hata tamam.ama battıkca batıyor cocugu oldurmek ıstıyorum yasamasın dıyor hadı kınama.ınsan ewladı ıcın olur benım 2 tane ewladım var canımı etımı kanımı ıstesınler.vereyım.ama benden bır tek sac tellerını ıstemesınler.belkıde gercekten psıkolojısı cok bozuk psıkologa gıt yhatta psıkytr a tedavı ol.acaba suan bebegıne bısey yapıomu dovuyomu ıskence edıyomu dıye dusunmekten kendımı alamıyorum.baksana kırpıkelrını kesmıs yazık

Back