• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok kotu durumdayim akil verin

Siz psikolojik olarak iyi değilsiniz ve size sunulan çözüm önerilerine direnmekte
ısrarcısınız. Çözüm aramıyorsunuz, sadece kendinizi düşünüyorsunuz... Tüm
korkunuz, olay ortaya çıkarsa , kalacağınız durum. Bebeğini düşünen anne
cehennemde yanmayı dilemez, ölümü kurtuluş görmez, bebeğinin ölümünü
istemez... O küçücük masumun hiçbir günahı yok, sizi o seçmedi. Aksine siz
onu dünyaya getirmeyi seçtiniz. Bu saatten sonra, eğer onu gerçekten
düşünüyorsanız, sadece ve sadece onun huzuru , mutluluğu , hayatı için
herşeyi göze alırsınız. ''Öyle o duyarsa ölür, bu duyarsa ölür '' lerle ütopya
yaratmayın. Kimse ölmez. Siz bir bahane ile ayrılın eşinizden ve tek başınıza
büyütün bu çocuğu gerekirse. Yeter ki kararlı olun. Ne şartlarda ne çocuklar
yetiştiriyor anneler. Siz ilk değilsiniz ve son da olmayacaksınız. Lütfen bencilliğinizden
sıyrılın ve önce çocuğunuzu düşünün.

artık su sacma sapan konunun kapatılması lazım.alenen suc duyurusu yapılıyor.ama ne kazen bey nede dıgerlerı bır el atmıyorlar.burda ıkı kısı tartıssa yada hadı gelın facebook a gıdelım dese anında yonetıcel sak dıye konuyu kapatır bızede banı yapıstırırdı.defalarca msj attık burdan duyurduk yonetıcılere cocugumu oldurmek ıstıyorum dıyor suc duyurusu bu neden kımse bu konuya el atmıyor.fındık kabugunu doldurmıcak konuları sak kapatıyosunuz.ıkı bayan munakaa edıyor hemen banlanıyorlar.sanırım bu aralar yonetımde bosluklar var.pek kımse ılgılenmıyor sıtenın sahıbı nın ılgılenmesı gerek bole seylerle ama oda yok ortalarda.

allah başa vermesn böylesini....o cocuk dediğiniz sizin değil mi artık benımseyın bir zahmet sanki elden bahsedıyorsunz

bu konuyu kapatirmiszn lutfen keske yazmasaydim cocgumu oldurmedim oldurememde o benim canim sade piskolojim bozuk naptgmi bilemiyorum.neyse artik sizden bisey istemiyorum kapatin konuyu.kimsede bisey yazmasin artik.yeterrr

okadar guzel bi bebek ki esimde sarisn degil esmer onun icin supeleniyorlar die dusunuyorum.dusun dusun nereye kadar gunler gezmio.testi yaptiripta ya ondan olrsa die deli olrm ozaman yapmaya korkuorm onun icin yaptrmk istemiyorum boyle supheylede olmuyo olmektten baska yolum yok

Bir manken vardı yuksel ak eşi de kendi de esmer bebek sarisin mavi gözlü olmuş demekki ailede birilerine çekmiş..bir hata yapılmış ama bence aklını basına topla ortaya çıkmaz ama yaptığın hata icin üzülmen fayda getirmez icine atacan hayata sarılacak ya da esine söyleyip bosanacan hoş bence söylemeden bosan kötü birsey yapmasin Allah korusun

okadar guzel bi bebek ki esimde sarisn degil esmer onun icin supeleniyorlar die dusunuyorum.dusun dusun nereye kadar gunler gezmio.testi yaptiripta ya ondan olrsa die deli olrm ozaman yapmaya korkuorm onun icin yaptrmk istemiyorum boyle supheylede olmuyo olmektten baska yolum yok

Bir manken vardı yuksel ak eşi de kendi de esmer bebek sarisin mavi gözlü olmuş demekki ailede birilerine çekmiş..bir hata yapılmış ama bence aklını basına topla ortaya çıkmaz ama yaptığın hata icin üzülmen fayda getirmez icine atacan hayata sarılacak ya da esine söyleyip bosanacan hoş bence söylemeden bosan kötü birsey yapmasin Allah korusun

bosanamam o hayvanada bisey soylemem bu snein cocugn die nefret ediyorum ondan gunlerim zor gececek bu malum.neyse artik kimse bisye yazmasn kapatin

heralde içindeki şüphe seni sıkıntıya sokan ya eminsin cocugun kimden oldugundan öle olmazsa neden bu kadar düşünesinki eger emin deilsende demekki her ikisiylede birlikteligin vardı

bu konuyu kapatirmiszn lutfen keske yazmasaydim cocgumu oldurmedim oldurememde o benim canim sade piskolojim bozuk naptgmi bilemiyorum.neyse artik sizden bisey istemiyorum kapatin konuyu.kimsede bisey yazmasin artik.yeterrr

bana bak sen ozaman dalga gecıyosun mılletle bence sen kesınlıkle dalga gecıyosun klavyenın basında sırıta sırıta okuyosundur bole bı sey yok emınım.bırde haklı gıbı fırcamı atacaksın şiişşttt heyyyyyy uyarırım bız deıl sen yazdın cocugumu oldurmek ıstıyorum yasamaısn ıstıyorum dıye sakamısın sen yaaaaa agzından cıkanı kulagın duysun ozaman.bıdahada yeme bole naneler.

heralde içindeki şüphe seni sıkıntıya sokan ya eminsin cocugun kimden oldugundan öle olmazsa neden bu kadar düşünesinki eger emin deilsende demekki her ikisiylede birlikteligin vardı

cocugun kcoasından olması yaptıgı pıslıgı ortecekmı.bole dıyenelrede sasırıyorum ya.aman belkı kocandandır uzulme dıyenelr var kocasından olsa nolcak yaptıgı rezıllıkler

Back