esiminki tam bilmiyorum ama bunu biliyorum orh- benimkide cocugunkide 2rh+. o hayvaninkide 2rh+ .ondan die biliorm bukadra tesaduf olmaz herhalde.esim o insnai tanimiyo benim sinif arkadasmdi sadece bi hastalik olursa cocukta bide kendiisine yada buyunce banada hic benzemese die supelenir.su anki umudm bana benzedigi ama ya buyuynce degisirse.bide biseyi ogrenmk istiyorum hangi hastaliklarda kan uyusmazligi cikarki orttaya?esimin kani gereke bilir mesela,bide ben baska bi ulkedeyim turkiyede degil burada yapmiolar baska bi ulkeye gonderip yapiolar oda agiz suyu bide kanla yapiolar ikisinde esimden alamam onun icin test yaptiramiyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cok kotu durumdayim akil verin
- Konu Sahibi Naira
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Duygu sömürüsü tabi kuyruğun sıkıştı ondan çocuk olmasaydı laylaylom devam ederdin belkide ne oldu şimdi çocuk ya ondansa ya test yaparlarsa eşin öğrenirse aleme rezil olma ihtimalin var korkun bu aslında. Sen onu zamanında düşüncektin ne oldu kocanı sevdin birden böyle sevgilin tekmeyimi attı ? Kusura bakmasın kimse sinirlenip yazdım ya miğdem bulanıyor böyle kadınlardan. Bebişe üzülüyorum ben yalan elbet bir gün çıkar öyle yada böyle
Son düzenleme:
- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.101
- 498
o atmadi beni ben istemedim onu arama sorma dedim bi daha o bilmiyo ondan hamile oldgmu .ben istesm o simdide konusr benle o igrence yapma dedim ben olsun cocugn bendne oolsun dedi.kotu oluyorum konustukca bnde kendime baktikca igreniyorum merak etme
Nasıl ya bilerek mi yaptı çocuğu sen istemedin bak yine iğrenç karşı taraf oldu. Senin gibi kadınları merak etmiyorum zaten ama konu acayipleşiyor omu istedi çocuk benden olsun ve sen o bilmiyor diyorsun.
Normalde çocuklar babaya fazla benzemese de nedense evlilik dışı doğan bebekler babasının kopyası oluyor,örnek şerefcan davası.benzerlikten ortaya çıkmıştı babasının başkası olduğu
Yüce Allah'ın işi.
Arkadaşın durumuda öyle olacak..
- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.101
- 498
nasil yani kendi babasina benzerligi ilemi cikmisti ortaya?
evet babasına benzerliği ile ortaya çıkmıştı.galiba 2 tarafıda tanıyan biri varmış.bebeği görmüş.bebeğin babasına şurada bir bebek var aynen sana benziyor demiş.tabii senin sevgilin gibi o da kadının hamile olduğunu bilmiyormuş.adam gidiyor ve kendi çocuğu olduğu ortaya çıkıyor ve tabiiki oğlunu almak istiyor
2rh+ diye yazdığınız nedir,böyle bir kan grubu olmaz.AB rh + demek mi istiyorsunuz.
bide bana benzetmeyenlerde var.tabiki ben kendimi dusunmuyorum cocugumu bide esimi annemi kardesimi onlari dusunuyorum.gozumu actgm an bunu dusnuyorm dayanamiyorum artik bizde renkli gozde yok cocgun gozu halaa degismedi degisecek diolar sut gozu diolar ama korkuorm,inanin bugun cocugn kirpikleir uzun olsun die kestim esiminki uzun ona benzein die cocugu uyandirip uyandirp yuzune bakiorum ona benziomu die.oda sarsndi cocukken sonra degisti cocukluk remini gormustum.inanin benim yreimde kimsenin olmasni istemezdm kimse supelenmsn die gunumu geciriyorum esime yazik cocuga yazik oldu
Neden eşinden olma ihtimalini hiç düşünmüyorsun?Eşinle birlikteliğiniz yok muydu?Hayır çok kesin konuşuyorsunda onu anlamaya çalıışıyorum.Hem bebeğin kaç aylık?
Çocuğun kirpiklerini falan kesiyorsun bence senin ruh halin iyi değil.
- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.585
- 798
Naire, bir baba çocuğu sarısın diye bu çocuk benden demez.
Sizin eşinizdede kişilik problemi var..Böyle birşeyi espriyle olsa bile nasıl söyler ki bir erkek ?
İki esmerin sarışın çocuğu olamaz mı ? Olur. Genetiktir v.s v.s
Yapmışsınız yapacağınızı..O çocuktan önce en azından eşinizi aldatmışsınız.
Ne olacaktı yani, çocuk olmasaydı bu kadar düşünmeyecek miydiniz ?
Belliki uzun zaman görüştünüz, o zaman hiç mi vicdanınız sızlamadı ?
Çocuk doğunca mı anladınız ?
Şimdi yaptıklarınızın arkasında durun ve bir anne olarak o çocuğa bu kadar eziyet etmeyin.
Bakmak istemiyorum, bazen öldürmek istiyorum demek ne Allah aşkına.
Toparlayın kendinizi..Bir uzman desteği alın.
Bir bahane bulup eşinizden ayrılın..Gidin kendi başınıza hayatınızı kurun.
Yok ayrılamam diyorsanız o zaman kendinizi iyileştirmenin yolunu bulun..
Sizin eşinizdede kişilik problemi var..Böyle birşeyi espriyle olsa bile nasıl söyler ki bir erkek ?
İki esmerin sarışın çocuğu olamaz mı ? Olur. Genetiktir v.s v.s
Yapmışsınız yapacağınızı..O çocuktan önce en azından eşinizi aldatmışsınız.
Ne olacaktı yani, çocuk olmasaydı bu kadar düşünmeyecek miydiniz ?
Belliki uzun zaman görüştünüz, o zaman hiç mi vicdanınız sızlamadı ?
Çocuk doğunca mı anladınız ?
Şimdi yaptıklarınızın arkasında durun ve bir anne olarak o çocuğa bu kadar eziyet etmeyin.
Bakmak istemiyorum, bazen öldürmek istiyorum demek ne Allah aşkına.
Toparlayın kendinizi..Bir uzman desteği alın.
Bir bahane bulup eşinizden ayrılın..Gidin kendi başınıza hayatınızı kurun.
Yok ayrılamam diyorsanız o zaman kendinizi iyileştirmenin yolunu bulun..
- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.186
- 823
kan gruplarını yanlış biliyorsun.
Öncelikle tam olarak öırenmelısınkı sana yardımcı olalım,belki çocuk gerçekten eşındendır.
Çocuk eşine benzeyemeyebılır,bu ondan olmadığını göstermez.benim çocuklarımın birtek yeri bile bana benzemez.
yazdığın kan grubunda rh - ve + durumunda bir problem yok.eşınle biriniz eksi bırını artı iken çocuk artı olabilir.
0 1 rh + diye yazdığın kan grubu 0 rh + , a 2 rh + diye yazdığın kan grubu da a rh + ise çocuğun da a rh+ olması mümkün.
Yani çocuğun kan grubuna göre eşinden olma ihtimali var.
Öncelikle tam olarak öırenmelısınkı sana yardımcı olalım,belki çocuk gerçekten eşındendır.
Çocuk eşine benzeyemeyebılır,bu ondan olmadığını göstermez.benim çocuklarımın birtek yeri bile bana benzemez.
yazdığın kan grubunda rh - ve + durumunda bir problem yok.eşınle biriniz eksi bırını artı iken çocuk artı olabilir.
0 1 rh + diye yazdığın kan grubu 0 rh + , a 2 rh + diye yazdığın kan grubu da a rh + ise çocuğun da a rh+ olması mümkün.
Yani çocuğun kan grubuna göre eşinden olma ihtimali var.
- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.101
- 498
vardi hep vardida noldu onunla oldgm zmnl olmadi diyorum onunla olduktn snra oldu.aslinda daha oncedn 2 yil once hamile kalmistm ama dusmustu cocuk.hem sarsn olmasi hem kan grubu oyle olmasi beni supelndyor
kaç yıl devam ettin bu adamla
esiminki tam bilmiyorum ama bunu biliyorum orh- benimkide cocugunkide 2rh+. o hayvaninkide 2rh+ .ondan die biliorm bukadra tesaduf olmaz herhalde.esim o insnai tanimiyo benim sinif arkadasmdi sadece bi hastalik olursa cocukta bide kendiisine yada buyunce banada hic benzemese die supelenir.su anki umudm bana benzedigi ama ya buyuynce degisirse.bide biseyi ogrenmk istiyorum hangi hastaliklarda kan uyusmazligi cikarki orttaya?esimin kani gereke bilir mesela,bide ben baska bi ulkedeyim turkiyede degil burada yapmiolar baska bi ulkeye gonderip yapiolar oda agiz suyu bide kanla yapiolar ikisinde esimden alamam onun icin test yaptiramiyorum
Senin bu mesajindan sonra kendimden bile süphelendim canim cünkü benim esim( +)ama oglum (-)cünkü benimki negatif esimlede kan uyusmazligi var acaba ben bisey yapmis olabilirmiyim esimi aldattimda haberimmi yok:44:cocugunuz esinizdenmi sevgilinizdenmi bilemeyiz hatta ayni anda ikisiylede beraber olduysaniz bunu sizde bilemezsiniz bu is o -,cocuk + demekle olan seyler degil.Cocuk esinizden olsa bile cok buyuk bi yanlis yapmis esinizi aldatmissiniz ve kimseyi degil en cokta kendinizi cezalandirmissiniz bu yukun altinda kalmak istemezdim acikcasi ama yerinizde olsam bi uzmandan yardim almayi tercih ederdim belki size daha mantikli bi yol gösterebilir.Baska bi mesajinizda cocugun kirpiklerini falan kesmekten bahsetmissiniz ki böyle giderse ilerisi cocugunuz icinde pek hayirli olmaz