Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cok kotu durumdayim akil verin
- Konu Sahibi Naira
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?AAAAA yeni gördum yazılanları çocugunu öldürmek istiyosun yaşamasını istemıosun öylemi
Bu nasıl bi çirkinliktir yarabbım bu nasıl bir ar tövbe tövbe burda daha fazla şeyler sölemek isterdim ama yazık günah be
istersen dünyanın en kötü insanı ol genede insan çocugunu koruur kollar insanlıga bakarmısın bi sinirden basıma agrılar girdi
Allahım sana havale pskolojısı bozukmusmus naneleri ye ye sonra bebegın ölsün iste vah ki ne vah
Bu nasıl bi çirkinliktir yarabbım bu nasıl bir ar tövbe tövbe burda daha fazla şeyler sölemek isterdim ama yazık günah be
istersen dünyanın en kötü insanı ol genede insan çocugunu koruur kollar insanlıga bakarmısın bi sinirden basıma agrılar girdi
Allahım sana havale pskolojısı bozukmusmus naneleri ye ye sonra bebegın ölsün iste vah ki ne vah
- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
İnsallah aklını basına alır dua etmekten baska elden birsey gelmiyor nediyelim Rabbim yavrusuna acısın
AAAAA yeni gördum yazılanları çocugunu öldürmek istiyosun yaşamasını istemıosun öylemi
ahh arkadasım ahhh bole kadınları napmalıı bılmemkı bıde anlayıs dıyor ne yasadıgımı bılmıyosunuz dıyor vah benım cılekes arkadasım ne cıleler cekıyo cocugu ıcın canını dısıne takmıs gece gunduz calısıyo dayakcı kumarcı bıde kocası var dovup dovup parasını elınden alıyo hakaten acıdım.
cocugunu oldurmek ıstıyomus s.....................z
İnanılır gibi değil ağzım açık okudum konu sahibinin psikolojisi çok kötü durumda inş kendine bişe yapmamıştır
konu sahibi arkadaşım tamam hata yapmışsın Allah affetsin ama artık daha fazla hata yapma
canım zina işlemişsin bebeği olmuş ama bu yaptığın hataları yavaş yavaş düzeltebilirsin bunların çözümü ölüm değil
düşünsene kendini veya bebeği öldürürsen herşey ortaya çıkacak sadece aile arasındada değil tüm ülke duyacak böylesi dahamı iyi
bence kendine gelmeye çalış hatalar insanlara mahsus
günahlarımızı kimseyle paylaşmamalıyız üstünü kapamalı ve tövebe edip bir daha yapmamalıyızki Rabbimizde günahlarımızı affetsin üstünü kapatsın bide bu dünyada kimi yargılarsan ölmeden aynısını yaşarmış insan
hesap vereceğin tek yer Allah
Allah'ın herkese merhameti sonsuzdur tövbe et af dile
sonrada hayatını düzene sokmaya çalış işe gir düzenini hazırla sonra eşinden ayrıl
çocuğuna kendin bakabilirsin
belki eşine uygun bir zamanda söylerse oda seni affedebilir belki kızar bağırı çağırır boşar ama bunun duyulmamasın için sana destek olur
eğer kendine ve bebeğer zarar verirsen hem bu dünyada ardında kalanlarada zarar vereceksin düşünsene annene kızın böyle yapmış diyecekler
hemde ahirettede affın hiç olmayacak
konu sahibi arkadaşım tamam hata yapmışsın Allah affetsin ama artık daha fazla hata yapma
canım zina işlemişsin bebeği olmuş ama bu yaptığın hataları yavaş yavaş düzeltebilirsin bunların çözümü ölüm değil
düşünsene kendini veya bebeği öldürürsen herşey ortaya çıkacak sadece aile arasındada değil tüm ülke duyacak böylesi dahamı iyi
bence kendine gelmeye çalış hatalar insanlara mahsus
günahlarımızı kimseyle paylaşmamalıyız üstünü kapamalı ve tövebe edip bir daha yapmamalıyızki Rabbimizde günahlarımızı affetsin üstünü kapatsın bide bu dünyada kimi yargılarsan ölmeden aynısını yaşarmış insan
hesap vereceğin tek yer Allah
Allah'ın herkese merhameti sonsuzdur tövbe et af dile
sonrada hayatını düzene sokmaya çalış işe gir düzenini hazırla sonra eşinden ayrıl
çocuğuna kendin bakabilirsin
belki eşine uygun bir zamanda söylerse oda seni affedebilir belki kızar bağırı çağırır boşar ama bunun duyulmamasın için sana destek olur
eğer kendine ve bebeğer zarar verirsen hem bu dünyada ardında kalanlarada zarar vereceksin düşünsene annene kızın böyle yapmış diyecekler
hemde ahirettede affın hiç olmayacak
- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
ahh arkadasım ahhh bole kadınları napmalıı bılmemkı bıde anlayıs dıyor ne yasadıgımı bılmıyosunuz dıyor vah benım cılekes arkadasım ne cıleler cekıyo cocugu ıcın canını dısıne takmıs gece gunduz calısıyo dayakcı kumarcı bıde kocası var dovup dovup parasını elınden alıyo hakaten acıdım.
cocugunu oldurmek ıstıyomus s.....................z
Şuan bu şahıs sadece kendını dusunuo bence ortaya çıkarda rezıl olurum kocam beni boşar diye vicdan azabımı çekıyor onu bılemem afedersiniz ama G....t korkusu agır basıyor sanırım .. eger çocugum ölsün istiyorum kelımesını kullanmasaydı gayet destekte olurduk dua da ederdık
- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
Şuan bu şahıs sadece kendını dusunuo bence ortaya çıkarda rezıl olurum kocam beni boşar diye vicdan azabımı çekıyor onu bılemem afedersiniz ama G....t korkusu agır basıyor sanırım .. eger çocugum ölsün istiyorum kelımesını kullanmasaydı gayet destekte olurduk dua da ederdık
bı ınsan bu cumleyı kurabılıyosa ya aklını tamamen yemıs delıye donmus yada o cocuga bakıp bakıp senın yuzunden sıkıntı cekıyorum sen olmasan bu korkularım olmıcaktı deyıp olduresı gelıyo.allahım sen ıslah ett
bı ınsan bu cumleyı kurabılıyosa ya aklını tamamen yemıs delıye donmus yada o cocuga bakıp bakıp senın yuzunden sıkıntı cekıyorum sen olmasan bu korkularım olmıcaktı deyıp olduresı gelıyo.allahım sen ıslah ett
Onu demesi için deli olması gerekiyor ya dediğin gibi öyle yada bize ne kadar pişman olduğunu bu şekilde anlatmaya çalışıyor. Çocuk olmasa arada hiç derdi olmayacaktı karakter meselesi insanın içinde varsa yapıyor her türlü.
Allahım o çocugu koru lütfen
ortaya çıkınca bebeğime ne olur nasıl bakar büyütürüm diye endişelenmiyo
ortaya çıkarsa kendi durumum ne olur diye korkuyo
ayrıca demişki hamileyken düşük tehlikem vardı neler yaşadım bişey olmadı bebeğe
allahtan hayırlısını diledim hayırlısı bumu demiş
yaptığından ötürü tevbe edip af dileyeceğine isyan etmek....
allah bebeğini korusun
ortaya çıkarsa kendi durumum ne olur diye korkuyo
ayrıca demişki hamileyken düşük tehlikem vardı neler yaşadım bişey olmadı bebeğe
allahtan hayırlısını diledim hayırlısı bumu demiş
yaptığından ötürü tevbe edip af dileyeceğine isyan etmek....
allah bebeğini korusun
- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
okur okur gıder ancak solıcek sozu yok kı gasella arkadasım cok ıyı nıyetlısın be.be3nce cvp yazacak yuzu olmadıgı ıcın cıktı cvp vermeden gıttı.ıns dedıgı seylerı yapmaz .eger bebegın kılına zarar verırse ellerı ayakalrı kırılsın dıyorum ama o bebege sen benım gunahımı cekmıceksın el ustunde tutucam benım hatalarımı yap dıye ogutlıcem sevgıyle sevkatle sana bakacam derse ve olede yaparsa allah gunahlarını affetsın aklından alsın bu dusuncelerı esınle cocugunla mutlu mesut yasa ınss
- 13 Mart 2011
- 4.641
- 7.610
- 158
okur okur gıder ancak solıcek sozu yok kı gasella arkadasım cok ıyı nıyetlısın be.be3nce cvp yazacak yuzu olmadıgı ıcın cıktı cvp vermeden gıttı.ıns dedıgı seylerı yapmaz .eger bebegın kılına zarar verırse ellerı ayakalrı kırılsın dıyorum ama o bebege sen benım gunahımı cekmıceksın el ustunde tutucam benım hatalarımı yap dıye ogutlıcem sevgıyle sevkatle sana bakacam derse ve olede yaparsa allah gunahlarını affetsın aklından alsın bu dusuncelerı esınle cocugunla mutlu mesut yasa ınss
mantıklı dusunemiyorki canım ama onun yerine koyuyorum da kendimi cok cok zor birdurum Allah yardım etsin belkide farkına varsa bebegine dort elle sarılsa kendi tecrubelerinden yola cıkarak bebegini hatalardan korusa hayırlı bir evlat yetistirse Allah gunahlarını aff eder Rabbim dusmanıma bile yasatmasın
- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
mantıklı dusunemiyorki canım ama onun yerine koyuyorum da kendimi cok cok zor birdurum Allah yardım etsin belkide farkına varsa bebegine dort elle sarılsa kendi tecrubelerinden yola cıkarak bebegini hatalardan korusa hayırlı bir evlat yetistirse Allah gunahlarını aff eder Rabbim dusmanıma bile yasatmasın
amınnn.ewet dogru soluyorsun.kendı hatalarını goz onune alarak bebegını en az hatayla buyutmeye calısmalı.onu bole hatalar yapan bı ınsan olmaktan uzak tutmalı korumalı kollamalı ya zaten annelık bud eılmıdır.bız bunları soluyoruz ama sacma oluyo zaten anne ıse bı ınsan bunları ıcgudusel olarak yapar zaten ama ısteee tablo cok acı verıcı