o atmadi beni ben istemedim onu arama sorma dedim bi daha o bilmiyo ondan hamile oldgmu .ben istesm o simdide konusr benle o igrence yapma dedim ben olsun cocugn bendne oolsun dedi.kotu oluyorum konustukca bnde kendime baktikca igreniyorum merak etme
Normalde çocuklar babaya fazla benzemese de nedense evlilik dışı doğan bebekler babasının kopyası oluyor,örnek şerefcan davası.benzerlikten ortaya çıkmıştı babasının başkası olduğu
nasil yani kendi babasina benzerligi ilemi cikmisti ortaya?
2rh+ diye yazdığınız nedir,böyle bir kan grubu olmaz.AB rh + demek mi istiyorsunuz.
bide bana benzetmeyenlerde var.tabiki ben kendimi dusunmuyorum cocugumu bide esimi annemi kardesimi onlari dusunuyorum.gozumu actgm an bunu dusnuyorm dayanamiyorum artik bizde renkli gozde yok cocgun gozu halaa degismedi degisecek diolar sut gozu diolar ama korkuorm,inanin bugun cocugn kirpikleir uzun olsun die kestim esiminki uzun ona benzein die cocugu uyandirip uyandirp yuzune bakiorum ona benziomu die.oda sarsndi cocukken sonra degisti cocukluk remini gormustum.inanin benim yreimde kimsenin olmasni istemezdm kimse supelenmsn die gunumu geciriyorum esime yazik cocuga yazik oldu
vardi hep vardida noldu onunla oldgm zmnl olmadi diyorum onunla olduktn snra oldu.aslinda daha oncedn 2 yil once hamile kalmistm ama dusmustu cocuk.hem sarsn olmasi hem kan grubu oyle olmasi beni supelndyor
esiminki tam bilmiyorum ama bunu biliyorum orh- benimkide cocugunkide 2rh+. o hayvaninkide 2rh+ .ondan die biliorm bukadra tesaduf olmaz herhalde.esim o insnai tanimiyo benim sinif arkadasmdi sadece bi hastalik olursa cocukta bide kendiisine yada buyunce banada hic benzemese die supelenir.su anki umudm bana benzedigi ama ya buyuynce degisirse.bide biseyi ogrenmk istiyorum hangi hastaliklarda kan uyusmazligi cikarki orttaya?esimin kani gereke bilir mesela,bide ben baska bi ulkedeyim turkiyede degil burada yapmiolar baska bi ulkeye gonderip yapiolar oda agiz suyu bide kanla yapiolar ikisinde esimden alamam onun icin test yaptiramiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?