• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok kotu durumdayim akil verin

Canım olan olmus artık. Ben senin yerinde olmus olsam böyle bir durumda öncelikle ALLAH tan af dilerim. İbadetlerine dikkat et bol bol bağışlanma dile. İkincisi seni azarlamayacak bir hocaya git bastan hocam lutfen beni azarlamayın diyerek derdini ac ve ondan bir akıl danis. Yani söylersen bu seferde mutlu oldugun yuvanın huzuru kaçacak ve büyük ihtimal esın bir daha sana güvenmeyecek. Söylesen bir yandan vicdanı rahatlayacak. Yani ben hocaya danizin o ne derse onu yapardım çünkü yukarı baksan bıyık aşağı baksan sakal.

hocaya danısmakla ne alakası varkı hırıstıyanlardakı günah cıkarma ıslemı gıbı bırsey olur hoca ne dıycekkı söyle dese nolur söyleme dese nolur zaten söylencek bırseyde degıl ben sevgılısıyle yatıyor hamıle kalıyor bıle bıle doguruyorsa sevgılıden nefret ettıgıne ınanmıyorum sevgılı basını derde sokmak ıstemedı bence evlı kadınla yatıp kalkmaktan bıraktı gıttı arkadasta kocaya sıgındı benzememekten cıkmaz ortaya sanmam ılerde bır saglık problemı olurda organ naklı falan öyle bır durumda testlerde cıkabılır sadece kendı cocugu olmadıgı nasılsa kocanın haberı yok ıhanetten falan annesıne benzıyor dıye dna testı yaptırmaaz sanmam söyleme bence kocana yapmıssın bır hata artık tövbe et devam et yoluna cocugunada gercek anne gıbı davran o cocugun hıcbır suçu yok ama bnece sen bu psıkolajıyle cocugunada yakın davranmazsın olan cocuga olur yazık cocuga

Kadıncağız eşine" hayatımmmmm çocuk senden değil, sevgilimden" desin de sabaha çıkmadan gazetelerin 3.sayfasına malzeme olsunlar dimi.
Tamam eşin hiçbir günahı yok, ama söylenirmi yav bu. Ya pılını pırtını toplayı boşanacak eşinden bu arkadaş, yada böyle yaşayıp gidecek.

Valla ne değişti hayatında sevgili konu sahibi , hiç sevmediğin nefret ettiğin adamı nasıl bir anda sevebildin. Hiç mi korkmadın sevgilinle bilrikte olurken" ulan hamile kalmiyim bari" demedin. Sevgilinle birlikte olduktan sonra nasıl gittinde bir de kocanla birlikte oldun.:19:

Ulan ne güzel dünya be.

İstediğin haltı yiyorsun ondan sonra ilahına iki dua ediyorsun bitti gitti.

Umarım gerçekler bir gün ortaya çıkar.

hayret bu konu nasıl kapatılmamış bu kadar sürmüşşş...
ey konu sahibi hadi herşeyi yaptın birilerinden acısını çıkarmak için.... ne oldu zor duruma sen düştün...
boşuna dememişler öfkeyle kalkan zararla oturur diye...ssz ssz
yinede rabbim yardımcın olsunnn....

..........................................................

Son düzenleme:
çocuğunuza içim sızladı..

çok ilginç bi durum, diyecek bişi bulamıyorum aslında. ama sorununuzla ilgili, çocuk illa babaya benzicek diye bişi yok. size de benzeyebilir..

arkadasım okadar yaptın ettin intikammı aldın acısınımı cıkardın senin bilecegin is bukadar pismanlıkdan sonra bari aklını basına al bebegine ve esine dort elle sarıl kalkıp esine anlatmanın bir anlamı kalmamıstır busaatten sonra ya cekip vurar yada bosarki bunların hicbirisi sana uymuyor sen nasıl saklarım derdindesin bencede sakla ama her aklına geldikce rabbinden yardım iste icinden gelerek gercektende buyuk gunah isledigini dusunerek tevbe et esine bari bundan sonra samimi ve sadakatli davran psikolojin altust olmus kucucuk bebek daha yavrun kime benzedigi anlasılmazki oyle kangurubuylada anlasılmaz esindende ola bilir bukadar panik yapma cocuguna sıkıca sarıl tek gunahsız olan o zaten RABBİM yardımcın olsun

esimin kan grubu orh- benimki 2rh+.eski sevgilm de 2rh+. herkes bana benzetio esime cok az insan benzetio.cok kotu durumdaym kiimseye soyeleyemem.esime soylersm oldurur kendini cocuk demiyorum tabikide o benim canim ama deliriyorum ne durumda oldugumu bilemezsnz cocugu oldurmek bile uistiyorum yasamasn istiyorum benim yaptklarmn gunahni o cekmesn istiyorum kendimi oldururm ya cocuk kim bakar ona ya ileride bigun cikarsa napar o cocuk ailem bunu bilirse mahv olur.istemezdm bunlari yapmayi esimi cok seviyorum ona bunu yaptgmi dusununce deliriyorm zaten benim bunlari yapmamda esiminde gunahi var aileminden ama nolrsa olsun yapmamliydm esim iyi biri anlasamadgmz zamanlarda oldu onun icin yaptm nie yaptm bilmiyorum.tanimiyor onu kocam .esimde bana saka olarak sariisn bu cocuk ya baskasinsa dedi bi kac defa bende ben cocukken sarisdnm zaten dedim.off oluyorum resmen boyle korku icinde nereye kadar gdcm bilemiyorum dnt test yaptrmakta kolay degilki.hergunm aglamkla gecio cocuga bile elim gitmio bakamiyorm ona.okda guzel bi cocuk ki o hayvandan olmasna tahammul edemiyorum.hicbisey yapmak istemiyorum sadece esim supelenmsn die guluyorum okadar aci veriyoruki onun baskasinin cocguna her defasnda oglum demesi.hic boyle bisye yasayacgm aklima gelmezdi.bende ya benzemekle bilmezlerse ilerde hastalik olrsa ozaman bilerse ya baska cocuk olursa o zaman buna benzemezse anlarsa die korkuorm.simdi baska bi cocuk olsn diorm bende biraz unutrm esimde benzemesni kiyaslamaz falan diorum aama ya o cocuk olduktan snra onun kan grubuyla ayni olmamsni gorup anlarsa dier kokruorm napicagmi hakliym demiyorum cok pismanim

bide bana benzetmeyenlerde var.tabiki ben kendimi dusunmuyorum cocugumu bide esimi annemi kardesimi onlari dusunuyorum.gozumu actgm an bunu dusnuyorm dayanamiyorum artik bizde renkli gozde yok cocgun gozu halaa degismedi degisecek diolar sut gozu diolar ama korkuorm,inanin bugun cocugn kirpikleir uzun olsun die kestim esiminki uzun ona benzein die cocugu uyandirip uyandirp yuzune bakiorum ona benziomu die.oda sarsndi cocukken sonra degisti cocukluk remini gormustum.inanin benim yreimde kimsenin olmasni istemezdm kimse supelenmsn die gunumu geciriyorum esime yazik cocuga yazik oldu

Söylenen söylenmiş. Allah o yavrucuğa hayırlı ve mutlu ömürler nasip etsin.

Eşinizin sözüne takıldım ben, hangi erkek espriyle '' ya benden değilse '' der ki ?

Çok tuhaf bir durum..

bilmem iste Allahmi dedirtiyo,kimseyi gormek istemiyorum kimseyle konusmak istemiyorum ya esimn yaninda hep soyerlerse sana benzemio sana benzemio die supelenirse.bebek daha 2 ay yeni oldu.noldu kardesime anneme babama benzese.inanin cok kotu bi durum korku endise icinde yasamak ne zaman cikarsa die.cocuk agliyo ona bakamiyorum.bosanamam esimede soyleyeemem bu durumda kendimi yiyip bitiriyorum yalvariyorum cikmasn die

Çocuğu öldürmek mi ? Aman Allah'ım..

Ne olur ruh halinizi düzeltin..

Ya eşinizden ayrılın ömür boyu rahat yaşayın, ya da böyle yaşamaya alışın.

Bu kadar kuşku öldürür insanı..

Geri dönüşü yok.

kimseye bişey deme gittiği yere kadar gitsin sölencek bişey değil . gercekten ilginç bir durum hatalar nelere yol acabiliyor asla kınanama yada basa kalkma yapmam . korkarım cünkü . hayatına devam et kocanada bişey deme .

okadar guzel bi bebek ki esimde sarisn degil esmer onun icin supeleniyorlar die dusunuyorum.dusun dusun nereye kadar gunler gezmio.testi yaptiripta ya ondan olrsa die deli olrm ozaman yapmaya korkuorm onun icin yaptrmk istemiyorum boyle supheylede olmuyo olmektten baska yolum yok

güveneileceginiz veya andevu alabileeginiz pisikolog yada rehber aile danısmanı bulabilirseniz gidin .

istemiyorum icimde bu igrenc korku aciyla yasarim ama esim bilmesn kims ebilmesn olene kadar bilmesn isterdim.

Amacın zaten kimsenin bilmemesi değil mi ? Öldürürüm felan ne demek ya saçmalığına saçmalık ekliyorsun. Bu da duygu sömürüsü değil ise psikolojik destek al acilen.

eşinizin ,sizin ve çocuğunuzun tam olarak kan gruplarınız neler.

ne duygu somrusu kime yapicam sizleremi bunun baska bi yolu varmki diye dusunuyorum yok.bosananma durduk yere nie bosanrsn derler bizde kaldirmazlar onu ya bunu anlasalar off kimse beni anlayamaz nefret ediyorum kendimden nie yaptim bunlari okaarda dusuk tehlikesi yasadim okadar sinirlendm hamile oldgm zaman cok seyler oldu cocuk yine sag kaldi ama Allaha hep dua ettim hayirlisyla olsun.hayirlimiydki oldu simdi (((

Back