• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Kötü Birşey Oldu..:(

Aldatılıyorsan git be kuzum ama şuan bunlara odaklanma sorununu nasıl halledebileceğini düşün hepimiz aldatılınca ne yapacağını yorumlarından anlayabiliyoruz zaten bize anlatma bunuolumunekankayizsmile biz bile seni yorumlarından tanırken eşinde tanıyodur ve sonunun ne olacağını bilip böyle acemilik yapmaz gibime geliyor .Bu demek değil sal çayıra araştır içinde şüphe kalmayana kadar ama sakince ve yemeğini yeyip normal bir modda

Peşini bırakmıcam zaten...

Eğer gerçekten aldatılıyorsam ardıma bakmadan çeker giderim buralardan :çok üzgünüm:

Tahmin edebiliyorum,sen gidersin durmazsın ama sakın neyin ne olduğunu öğrenmeden telafisi zor şeyler yapma.
Lütfen bişeyler ye bir iki lokma da olsa yemeye çalış ,ne yaparsan kendine yaparsın sonuç ne olursa olsun unutma.

Tahmin edebiliyorum,sen gidersin durmazsın ama sakın neyin ne olduğunu öğrenmeden telafisi zor şeyler yapma.
Lütfen bişeyler ye bir iki lokma da olsa yemeye çalış ,ne yaparsan kendine yaparsın sonuç ne olursa olsun unutma.

Aynen katılıyorum.
Kendine çeki düzen ver kendine gel biraz nolur.
Sakin düşünemiyorsun şu an normaldir bu,
ama sen yine güçlü olduğunu göster.
Ve sakın ha sağlığına zarar verecek şeyler yapma,
değmez be güzelim.
Hadi biraz bir şeyler ye ki daha sakin düşünebilesin.

İştahım hiç yok ki ama..

Normalde bu saate kadar hayatta duramazdım birşey yemeden ama şimdi aklıma gelmiyor bile.

Ama yemeye çalışıcam çünkü migren ilacı alıyorum tok karnına almam gerek onu da

Olay biraz soğuyunca olabilir sanki ama hemen denersen sen olduğunu anlarlar mı acaba :uhm:

Olabilir birkaç gün sonra mı arasam...

Bu can denen şahıs, telefonunu yanında taşımıyormuymuş hiç.
Kardeşine mi devretmiş.
Aradığınızda kız çıkıyor ve can yok diyor.
Herkeste can ın hayranı heralde. Bütün gün canın peşinden koşuyorlar.
Ama can telefonunu kardeşinde bırakıyor.
Eşinizin söyledikleri bana da pek inandırıcı gelmedi.
Karşı tarafın söylediği net şeyler yok.
Takip edip görmek lazım, pat diye koşa koşa da boşanılmaz ki.

Bence sonra ara bi sakinleşsin ortalık ...
Yüzleşme işini yaptırabilirsin mesela daha sonra arar kontrol edersin bi şekilde telefonu varsa eşinde mail adreside verdır çocuğun onla bişeyler araştırılabilir mesela .
Ya da arkadaşın eşi polismiş telefon hakkında sana yardımcı olabilir belki yeterki sen kızgınlığına uyup mantığını alaşağı etme su akar yolunu bulur sende akşam yemeğini yemediğinle kalırsın bak sölim:teselli:

eğer gerçekten can ise neden hemen telefona yanlış pin girip kilitledi?üstüne bir de telefonu kırdı?bunlar şüphe uyandıran,suçlu davranışlar bence..

evet şüphelenede bilir bilmiyorumkismile
gerçi kötü seneryonun üstünden gidersek eğer ki öle bişey varsa zaten kıza sölemiştir telleri açmamasını ve mesajları okumamasını veyada biri aradığında bir erkeğe telinin açtırmasını
neden nonun kime ait olduğunu öğrenmiyosun canım???

ama benim içemede hiç aldatma varmış gibi gelmiyo nedense fisfisfis

mavicim ben bide sunu sorcam
esin neden ilk basta panikledi???
sonra arkadas yanlis gonderdi dedi ki?
normal durumda sasirmasi lazim deilmi ??
icine suphe sokmak icin soylemiyorum
sadece mantikli olan bu canim

Belki de gerçektenüstüne gidince panikledi eşin, gerçekten bişey yok belki. Biz kadınlar burada dertleri okuyup gaza geliyoruz kızlar. Mavicim canım kuşum, hadi sakinleş, bişeyler ye, sen bize sağlıklı olarak lazımsın. Bak burada kaç kişiyiz, birlikten kuvvet doğar, hem eşin yanlış bşey yapıyorsa suçluluk duygusu ile mutlaka açık verecektir.

mavicimm seni çook severim, çok akıllı çok olgun Bi kadınsın eşinin sana Bi yanlışı olsaydı mutlaka öncesinden anlardın.. oluyor Böyle şeyler, geçende de Bana yanlışlıkla Bi msj geldi, hiç üstelemedi sevgilim.. olaBilir dedik kapattık konuyu.. sen de eşine güvenmediğin giBi Bi izlenim yaratma adamın günahını alma Boşuna.. yazık adama..

Sen kızla ilk kısa konusup sarjın bitince, sen arayana kadar tekrar kız senaryoyu kurmus can ile ilgili...Demek ki esinin evli oldugunu da biliyordu, bilmese boyle savunmaya gecmezdi...Aldatildigin ortada arkadasim, dusunecek biseysi kalmamis...Esin aldatmiyor olsa gercekten yanlislikla gelse msj yalvar yakar olmazdı emin ol ama ne desek bos cunku sen onu kabul bile edemiyorsun , affetmeye hazirsin

canım bencede biraz zaman geçsin 2 gün fln.ama bu sırada eşine ona inanmış gibi yapıp sağ gösterip solmu vursan. eğer öyle bişey varsa yabancı numaraları açmayabilir yda cvp vermez belki o nmaraa.ztn erkek çıkarsa bi suçu yok.

mavicim ben bide sunu sorcam
esin neden ilk basta panikledi???
sonra arkadas yanlis gonderdi dedi ki?
normal durumda sasirmasi lazim deilmi ??
icine suphe sokmak icin soylemiyorum
sadece mantikli olan bu canim

mavi bunların cevabını hep verdi zaten..

numara da canın numarası imiş ben sormuştum. bundan çok emin.. devamlı kocasının can ile konuştuğu telefon nosundan geliyor mesaj

bence yanlış anlaşılma. no farklı olsa neyse ama canın numarası ki sık sık telle konuşuyorlarmış eşi ve can zaten...

İştahım hiç yok ki ama..

Normalde bu saate kadar hayatta duramazdım birşey yemeden ama şimdi aklıma gelmiyor bile.

Ama yemeye çalışıcam çünkü migren ilacı alıyorum tok karnına almam gerek onu da

Olabilir birkaç gün sonra mı arasam...

Üzülmeni anlıyorum ama ben olsam oturur bi güzel karnımı doyururdum,ilacımı da alırdım,zaten ağlamaktan yüzün gözün şişmiştir senin şimdi başın ağrımaya başlamadan ,kalk bi elini yüzünü yıka.
Sakinleş bak herkes bi fikir veriyor ne yapman nasıl yapman gerektiği konusunda kafanda bişeyleri daha sağlıklı düşünüp karar veririsin.

harap etme kendini canim

canim aradan zaman gecmesi lazim boyle bir mesaj atmak icin
cunku senin oldugundan suphelenebilir

Bence de aradan zaman geçmesi lazım,yani bizim düşünebildiklerimizi onlarda düşünebiliyorlardır heralde.

evet şüphelenede bilir bilmiyorumkismile
gerçi kötü seneryonun üstünden gidersek eğer ki öle bişey varsa zaten kıza sölemiştir telleri açmamasını ve mesajları okumamasını veyada biri aradığında bir erkeğe telinin açtırmasını
neden nonun kime ait olduğunu öğrenmiyosun canım???

ama benim içemede hiç aldatma varmış gibi gelmiyo nedense fisfisfis

Gizli kayıt canım aradım sordum ...

Belki de gerçektenüstüne gidince panikledi eşin, gerçekten bişey yok belki. Biz kadınlar burada dertleri okuyup gaza geliyoruz kızlar. Mavicim canım kuşum, hadi sakinleş, bişeyler ye, sen bize sağlıklı olarak lazımsın. Bak burada kaç kişiyiz, birlikten kuvvet doğar, hem eşin yanlış bşey yapıyorsa suçluluk duygusu ile mutlaka açık verecektir.

İçim çok acıyor çok ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum ..

Çok kötüyüm ablacım canım yanıyor

Mavi'cim bir tanem sakinleş. Herşey normal, eşine inanmış gibi davran, bir kaç gün içinde ne olduğu ortaya çıkacak zaten.

Back