Çok Kötü Birşey Oldu..:(

benim kafama takilan kisim esin neden pinini degistirdi kuzum?
hani ust uste yanlis girdigi aksam eskisini hatirlayip girmis ya..
neden pini degistirmis bunu bilio musun?

Ahh canım ya...
Çoluk çocuk bunlar inan ki...
Can denen velet kız arkadaşını aldatıyor bilem olabilir he??? Şu sapık dediği kenarda dursun diye görüştüğü kızlar olmasın sakın!!! Koca koca gözlerin mesajı da belki onlardan birine gidecekti de senin eşine gidince mesaj o sinirle inada bindirip telefonlarına çıkmamış olabilir..Çünkü suçlu psikolojisi eşin sanki Can'ın sevgilisini aldattığını hemen anlıycek de mi? Ama o kendi yediği haltları bildiği için kaçıyor işte.. Kaç bakalım Can kooooşşşş!
Şu numaralar benzer çıkmıyabilir he!
Kız durduk yere şüphelenmiyor di mi?
Biri rahatsız ediyorsa değiştiriverirsin hattını,nasıl olsa başkasının üzerine hattın,seni bulmak zaten şimdi de zor Can Bey!!!
Vay vayy vaaaay!!
Mavişcim; eşin tamamen suçsuz bence. Bu Can denen adamın karışık hayatı sizi böyle mutsuz etti... Ben bunu bilir bunu söylerim...

sabahtan beri fırsat buldukça girip okudum herşeyi..seni tanımasamda inan çok üzüldüm mavi..çünkü bizde kadınız.kimin başına ne zaman ne geleceği belli olmuyor maalesef.
can la beraber mutlaka o kızın gelmesini de sağla.ses tonuna çok dikkat et..telefonun kayıtlı olduğu ismi sakın boş bulunupta eşine falan söyleme ve sormayı düşündüğün soruyu cana mutlaka sor.kimin adına kayıtlı telefon diye.
eğer o kız gelirse de neden ilk başta canın telefonu değil diye yalan söylemiş onu sorun..
bi de benim aklıma takılan bişey var bu olayda,can gecenin saat 1 inde birine güzel bi mesaj atıyor ve telefonu unutarak dışarı çıkıyor..bana garip geldiCADIARZU umarım senin için hakkında hayırlı olan ne varsa o olur..bi ihtiyacın olursa mutlaka haber ver bana da vereliniortak

benim kafama takilan kisim esin neden pinini degistirdi kuzum?
hani ust uste yanlis girdigi aksam eskisini hatirlayip girmis ya..
neden pini degistirmis bunu bilio musun?

Eşimin ilk kodu evlilik yıldönümümüzdü sonra benim adımı yapmış.

Ondan unutmuş değiştirdiğini bile.Yok ben değiştirmedim dedi o anda.

Sonradan hatırladı tabi

Hepimiz kadınız burada!!
Hangimiz sevgilisi,eşi rahatsız ediliyorsa "hımmm numaranı değiştirme,bırak sapıklar arasın seni.. Eğer numaranı değiştiriyorsan senden şüphelenirim" der ki?
Ya cidden Can yalan söylüyor,diğer kızlardan kopmamak için ya da kız arkadaşı Can'ın vukuatlarını bildiği için senin b.k yemendir diyor!!!

Çok teşekkür ediyorum gerçekten.

İhtiyacım olduğunda haber vereceğim kişiler çoğaldı ..Ne güzel.

Hiç yalnız hissetmedim kendimi.

İkinci ailemsiniz hepiniz.

Sormam gereken listeyi hazırlıyorum şimdiden zaten.

Can sağlam pabuç değil bence.

can bizi ilgilendirmez ki...

ben can olsam
ne halt etmiş olursam olayım
evli bi arkadaşımın başı benim yanlış emsajım yüzünden derde girdiyse anında yengeyi arar durumu düzeltmeye çalışırdım

Eşimin ilk kodu evlilik yıldönümümüzdü sonra benim adımı yapmış.

Ondan unutmuş değiştirdiğini bile.Yok ben değiştirmedim dedi o anda.

Sonradan hatırladı tabi

hmm...
valla burda hepimiz okuduk konuyu anlattiklari bana hala cok mantikli geliyor.. ama bu Can bey bildigin serseri bi adam belli ki.. ne yaptigi ne ettigi belli olmuyor.. kotu arkadas da insanin canini yakar yani.. bence esin sucsuz.. degilse bu kadar tahatlikla canla seni bir araya getireyim demezdi, bana guvenmiyorsan bu is bitsin ayaklarina girip blof yapardi..

Kızlar buara ben çıkıyorum.Duş alıcam kendime geleyim biraz

Sonra giricem yeniden

Hadi git duşunu al..
Eğer inancın varsa otur biraz dua et..
Feraha kavuşursun inşallah..
Eşin de Can da umrumda değil sen iyi ol bize yeter..

mavi canim 4 yillik kocani taniyorsundur heralde, yalan söyledigini gözlerinden anlarsin
yani kadinlar his eder öyle bisey olsaydi
kocan isden eve evden ise birimi yoksa seni evde birakip gezen tozan birimi
yani seni aldatmaya firsati varmi
lütfen süphelenmeden önce bunlarida düsünolumunekankayizsmile

evet kandine gel biraz,
bu ayrıntılar aslında seni çok yorar...

aynı şeyleri yaşadım seni çok iyi anlıyorum

umarım yanlış anlama çıkar da bunlar;
bu anları gülerek hatırlarız birlikte:))

can denen adama uyuz oldum iyice
insan aramaz mı ya yenge kusura bakma
tadınızı kaçırdım diye..
ne rahatlık ne pişkinlik..

MAVIcım ben sen geldığınde olamayabılıırm cnm
ptesı ılk işim senın topıc olcak
Allah senın ıcın hayırlı ne ıse onu versın
kendıne cok ıyı bak
bız her zaman yanındayız
ben zaten sana yakınım unutma bunu

bence daha fazla yorma kendini tatlım.. 1. can yanında bie kızla gelirse kimliğinden anlarsın kız kardeşimi değilmi. ve ses tonundan tanırsın. 2. soracağın sorular..3. canın telefonu.. 4. canı tanıyan diğer insanlarda kayıtlı olan numarası.. bunlar sana gerçeği verecek.. inş sonuçta eşin temiz çıkar.ayrıntıları kaçırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…