- Konu Sahibi BenmasMavi
-
Eşim de aynı soruyu sormuş madem bu kadar şikayetçisin neden değiştirmiyosun hattını demiş.
O da kız arkadaşım şüpheleniyor o zamanda.Demek birşey var ki hattını değiştiriyorsun diyomuş.
benim kafama takilan kisim esin neden pinini degistirdi kuzum?
hani ust uste yanlis girdigi aksam eskisini hatirlayip girmis ya..
neden pini degistirmis bunu bilio musun?
sabahtan beri fırsat buldukça girip okudum herşeyi..seni tanımasamda inan çok üzüldüm mavi..çünkü bizde kadınız.kimin başına ne zaman ne geleceği belli olmuyor maalesef.
can la beraber mutlaka o kızın gelmesini de sağla.ses tonuna çok dikkat et..telefonun kayıtlı olduğu ismi sakın boş bulunupta eşine falan söyleme ve sormayı düşündüğün soruyu cana mutlaka sor.kimin adına kayıtlı telefon diye.
eğer o kız gelirse de neden ilk başta canın telefonu değil diye yalan söylemiş onu sorun..
bi de benim aklıma takılan bişey var bu olayda,can gecenin saat 1 inde birine güzel bi mesaj atıyor ve telefonu unutarak dışarı çıkıyor..bana garip geldiCADIARZU umarım senin için hakkında hayırlı olan ne varsa o olur..bi ihtiyacın olursa mutlaka haber ver bana da vereliniortak
Hepimiz kadınız burada!!
Hangimiz sevgilisi,eşi rahatsız ediliyorsa "hımmm numaranı değiştirme,bırak sapıklar arasın seni.. Eğer numaranı değiştiriyorsan senden şüphelenirim" der ki?
Ya cidden Can yalan söylüyor,diğer kızlardan kopmamak için ya da kız arkadaşı Can'ın vukuatlarını bildiği için senin b.k yemendir diyor!!!
Can sağlam pabuç değil bence.
Eşimin ilk kodu evlilik yıldönümümüzdü sonra benim adımı yapmış.
Ondan unutmuş değiştirdiğini bile.Yok ben değiştirmedim dedi o anda.
Sonradan hatırladı tabi
Kızlar buara ben çıkıyorum.Duş alıcam kendime geleyim biraz
Sonra giricem yeniden
Kızlar buara ben çıkıyorum.Duş alıcam kendime geleyim biraz
Sonra giricem yeniden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?