Çok Kötü Birşey Oldu..:(

canım sinir bozucu laflara aldırma lütfen duruma odaklan.. telin kime ait olduğunu bulmak çözüm değil çünkü mesela ben babamın üzerine olan hattı kullanıyorum kuzenim abisinin hattını falan filan.. bence kızın kim olduğu nerden olduğu önemli..yakınlarınızdamı eşinin iş yerinden mi falan..bunlar önemli..bana tamamen senaryo gibi geldi inşallah değildri ama lütfen gerçekçi ve objektif olarak izle gelişmeleri..

siz afffetmeye hazırmıssınız ozamn esinizin telefonlarını karıstırmayın naparsa yapsın bizede anlatmayın yorumlarımızı sizin ruh halinize göre ayarlayamayız yaa lmaz:

Lütfen konuyu tam okumadan cevap yazmayalım,
lakin konuyu baştan okusaydınız Mavinin affetmeyeceğini bilirdiniz aldatma durumunda.

bende bi ara arkadaşımın babasının adına bi hat kullanıyodum.kesin sonuç vermeyebilir bu.ama yinede fikir sahibi olurdun evet canım

kompleksli işi gücü olmayan kendini ispat etme amacında olan ev hanımı falan mısın?

nasıl bu kelimeleri sarf etmeye cesaret edebiliyorsun ev hanımlığı annelik ne kadar zor haberiniz varmı sizin nasıl bir tek çalışam insanlarmı saygı değer ayı haddinizi bilin aşmayınyasakkelimeyasakkelimeyasakkelime

Bencede aslında hattın kime ait olduğu tam sonuç vermeyebilir.
Fakat Can adına kayıtlı ise durumun doğru olduğu düşünülebilir.
En iyisi tüm mesajlaşmaların çıkarılması gibi geldi bana.
İnşallah durum tesadüflerden ibarettir.
Herşey bir an önce açıklığa kavuşsa da hepimiz rahatlasak...
Herşey tatlıya bağlansa :Saruboceq:

insallah!!!

ben yazacaktim siz yazdiniz vereliniortak

Aynı yalanları lise de erkek arkadaşıyla konuşurken ailesine yakalanan bir arkadaşım söylemişti.
Bir sürü arkadaşlar falan ayarlamıştık inandırmak için :))
O da hattini kirmisti ailesi aramasin diye.
Her neyse umarım eşiniz masumdur.
İyi geceler.

mavicim tüm sayfaları okudum canım tüm yaşananların yanlış anlamadan ibaret olduğunu ve eşinin seni aldatmadığını düşünüyorum gönlünü ferah tut eşinide kendinide üzme

arkadaşım boşverin sizde.ben bir kez cevap verdim başka yazmam.neden böyle birşey yazdığını tahmin etmek zor olmasa gerek.. lmaz:

Canım çok üzüldüm :çok üzgünüm:
İnşallah olay çözülür bir an önce herşey tatlıya bağlanır :Saruboceq:

Evet ben de çok istiyorum bilmiyorumkismile

Turkcell de tanıdığı olan yok mu kızlar aranızda

Günahını almışım ..Şimdi nasıl düzelecek herşey bilemiyorum.
bana göre herşey ortada günah falan almamışsın
tabi umarım aldatmıyodur .
ama ben olsam çoktan bu karara varmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…