- 3 Temmuz 2007
- 8.556
- 25
- 158
- 37
- Konu Sahibi BenmasMavi
-
Çekip gitmedim canım şuan evdeyim ve beklemedeyim herşey çözülene kadar.
kompleksli işi gücü olmayan kendini ispat etme amacında olan ev hanımı falan mısın?
siz afffetmeye hazırmıssınız ozamn esinizin telefonlarını karıstırmayın naparsa yapsın bizede anlatmayın yorumlarımızı sizin ruh halinize göre ayarlayamayız yaalmaz:
Lütfen konuyu tam okumadan cevap yazmayalım,
lakin konuyu baştan okusaydınız Mavinin affetmeyeceğini bilirdiniz aldatma durumunda.
kompleksli işi gücü olmayan kendini ispat etme amacında olan ev hanımı falan mısın?
Bencede aslında hattın kime ait olduğu tam sonuç vermeyebilir.
Fakat Can adına kayıtlı ise durumun doğru olduğu düşünülebilir.
En iyisi tüm mesajlaşmaların çıkarılması gibi geldi bana.
İnşallah durum tesadüflerden ibarettir.
Herşey bir an önce açıklığa kavuşsa da hepimiz rahatlasak...
Herşey tatlıya bağlansa :Saruboceq:
nasıl bu kelimeleri sarf etmeye cesaret edebiliyorsun ev hanımlığı annelik ne kadar zor haberiniz varmı sizin nasıl bir tek çalışam insanlarmı saygı değer ayı haddinizi bilin aşmayınyasakkelimeyasakkelimeyasakkelime
mavicim cok uzuldum durumuna bisey soracagim sana numara faturalimi kontorlu mu bir fikrim varda
arkadaşım boşverin sizde.ben bir kez cevap verdim başka yazmam.neden böyle birşey yazdığını tahmin etmek zor olmasa gerek..nasıl bu kelimeleri sarf etmeye cesaret edebiliyorsun ev hanımlığı annelik ne kadar zor haberiniz varmı sizin nasıl bir tek çalışam insanlarmı saygı değer ayı haddinizi bilin aşmayınyasakkelimeyasakkelimeyasakkelime
Kontürlü sanırım ama tam bilmiyorum ki mesela eşim avea ama eşimle telde görüşürler belki de faturalıdır kafamçokkarıştı
Bencede aslında hattın kime ait olduğu tam sonuç vermeyebilir.
Fakat Can adına kayıtlı ise durumun doğru olduğu düşünülebilir.
En iyisi tüm mesajlaşmaların çıkarılması gibi geldi bana.
İnşallah durum tesadüflerden ibarettir.
Herşey bir an önce açıklığa kavuşsa da hepimiz rahatlasak...
Herşey tatlıya bağlansa :Saruboceq:
bi kac kitap okudum diye kendini birsy sananlardan biri..ama okumaklan adam olunmuyormus..ben yazacaktim siz yazdiniz vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?