Çok korkuyorum!

Bu sorun bende yıllardır var, afedersiniz ama kan revan oluyor her yer.. Ne çektiğimi bir ben bilirim derler ya aynen öyle.. Yaz tatilini bekliyorum doktora gitmek için, bu zamana kadar öyle böyle gidiyordu artık kendini aştı.

Ben anlıyorum kabuzlık sorunu çekiyordum ama 5-6 gündür kan geliyor dediğin gibi bulantı halsizlik şişkinlik de var bende cuma günü gideceğim inşallah sende erteleme canım bir an önce git nolur nolmaz kötü bir durum gerçekten

Basur memesi de oluştu benim ufacık da olsa, hindistan cevizi yağı iyi geliyormuş, onu aldım sürüyorum günde birkaç kez bakalım.. Bulunduğum yerde doktor imkanım yok, yazın memlekete gidince halledeceğim inşallah..

Zeytinyağı da çok iyiymiş onu da deneyebilirsin kuru kayısı üzerine ılık su içeceğim bende akşam bakalım çok şişti karnım semsert zor gerçekten anladım canım çok geçmiş olsun sanada çabuk atlatırsın umarım

Şey al bak, liptonun form çayları oluyor poşet, kayısılı.. Onu içince hemen etki ediyor. Sana da çok geçmiş olsun canım..

Şey al bak, liptonun form çayları oluyor poşet, kayısılı.. Onu içince hemen etki ediyor. Sana da çok geçmiş olsun canım..
Kardeşimi hemen markete göndereyim canım sağol sende doktora gittiğinde gelişmeleri bana burdan ya da özelden yaz merak ederim

kolonoskopi yaptımalısın en kısa sürede. korkutmak için söylemiyorum ama benim de kanamalarım oluyodu. yılda 2 kez falan da 12 saate kadar süren kusmalarım aynı anda ishal oluyodum. nedenini bi türlü bulamamışları. sonundan türlü testlerden sonra crohn teşhisi konuldu. bence kayısı çayı vs içme örneğin benim rahatsızlığımda bağırsak çalıştıran şeyler hastalığı aktiflertiriyo daha da fena yapıyo. o yüzden kafana göre bişe yapma derim.

canım ayrıca bu bölüme normalde gastroentoloji dr.u bakar. ama bazı hastanelerde cerrah bakıyo. özellikle özel hastanelerde. cerrah bakana yanaşma derim. bu bölümün dr.u gastroentoloji yan dalını okumuş olandır. umarım hemeroiddir. ayrıca fissür (çatlak) fazla kanama yapmaz.

Bilemedim ki şimdi midem bulanıyor ama henüz kusmadım cuma günü doktora gideceğim kolonoskopiden de çok korkuyorum sana da çok geçmiş olsun

Bende genel cerrahi ve gastroentoloji arasında kaldım internetten araştırdım genel cerrahiden aldım olmadı kuzenim diabet hastası onun doktoruna giderim bilmiyorum umarım hemoroid ya çatlaktır

Bilemedim ki şimdi midem bulanıyor ama henüz kusmadım cuma günü doktora gideceğim kolonoskopiden de çok korkuyorum sana da çok geçmiş olsun

teşekkür ederim umarım bi tedavisi bulunur da kurtulurum ben de şu hastalıktan. kolonoskopiden korkma :) hiç bişe hissetmiyosun uyutuyolar zaten ve uykudan uyanmış gibi uyanıyosun hiç bi ağrı sızı vs olmuyo. öncesinde sana bağırsakları boşaltmak için solusyon vercekler 4 5 şişe onu içiceksin o durum biraz zor sadece. bende baya bulantı yapmıştı. ogün zaten hiç bişe yemiyosun sadece sıvı tüketebiliyosun armut suyu elma suyu su gibi.. berrak meyve suları yani şeftali de içemiyosun mesela. sonrası kolay. sağ kasığına bastırınca ağrın oluyo mu peki. alt karnına doğru baya bi bastırmayı dene ağrı sızı var mı ?

bir ay önce yaptırdım canım kolonoskopi doktor bayılmak ister misin dedi bende evet dedim ve hiç bir şey duymadım kendime geldiğimde ailem başımda benim uyanmamı bekliyorlardı yarım saat dinlendim sonrada eve geldim korkacak bir şey yok gerçekten bulunduğun ilde ki hastanede bağırsak uzmanı varsa özellikle ona git ben genel cerrahi bağırsak uzmanına gittim.

İnşallah canım Allah yardımcın olsun evet öyleymiş okudum internette lavman yapabilirmişsin istersen zor ya ne bileyim kendimi psikolojik olarak hazırlamaya çalışıyorum hiç ağrım yok bulantı ve şişkinlik var

Umarım dediğin gibi olur üniversite hastanesinden aldım randevuyu uzman doktor benim ki de senin sonucun nasıl çıktı? İyidir umarım

endoskopiden daha rahat bi işlem ondan korkun olmasın:) umarım bişeyin çıkmaz hemeroid falandır. bize de haber ver lütfen sağlıklı kal.

Umarım dediğin gibi olur üniversite hastanesinden aldım randevuyu uzman doktor benim ki de senin sonucun nasıl çıktı? İyidir umarım

benim bağırsaklarda minik minik yaralar varmış ama yaraların üstünde durmadı doktor yumurtalıklarım da kist var bir de kasık fıtığı var onlarla ilgileniyor 25 mayısta randevum var ultrason için

endoskopiden daha rahat bi işlem ondan korkun olmasın:) umarım bişeyin çıkmaz hemeroid falandır. bize de haber ver lütfen sağlıklı kal.
Bizim ailede sindirim sorunu hepimizde var umarım öyledir sende canım iyi bak kendine çok sağol yazarım tabi ki

benim bağırsaklarda minik minik yaralar varmış ama yaraların üstünde durmadı doktor yumurtalıklarım da kist var bir de kasık fıtığı var onlarla ilgileniyor 25 mayısta randevum var ultrason için
Anladım canım çok geçmiş olsun pozitif düşün pozitif olsun ben öyle yapmaya çalışıyorum bana yaz sonucunu olur mu?

aynen sende öyle düşün hemen kendi hastalığımızı kendimiz tahmin etmeyelim kendimizi üzmeyelim öyle değil mi hakkın da hayırlısı olsun canım şimdiden çok geçmiş olsun gelişmelerden haberdar et bizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…