Çok korkuyorum!

Çok utanıyorum ama çok kanıyor bende affedersiniz ama regl kanı gibi bir de benim babamın halası kolon kanseri sebebiyle geçen yıl hayatını kaybetti ailede de olması tuz biber oldu daha 19 yaşındayım ne düşüneceğimi ne yapacağımı şaşırdım sizede çok geçmiş olsun :KK51:

bizdede kanser çok ..bende dahil..dişimiz ağrısa hemen kanserden şüphelenir oluyoruz..korkma..daha kolon kanseri için yaşın küçük..kızımdada abse çıktı hemen uykularımız kayboldu..sonuç abse..büyük ihtimal..kolonskopi yapılır..hemen anında görülüyor..ne var ne yok..

bizdede kanser çok ..bende dahil..dişimiz ağrısa hemen kanserden şüphelenir oluyoruz..korkma..daha kolon kanseri için yaşın küçük..kızımdada abse çıktı hemen uykularımız kayboldu..sonuç abse..büyük ihtimal..kolonskopi yapılır..hemen anında görülüyor..ne var ne yok..
Bugün doktora gittim ilgili birisiydi sağolsun çatlak ve hemoroid başlangıcı dedi ilaç verdi bir kaç uygulama yapmamı söyledi özellikle mide bulantısı ve kanama çok korkutmuştu beni öğrenince çok mutlu oldum :KK45: hemoroide sevinen bir ben varımdır herhalde :KK70:sizede geçmiş olsun canım her şeyin başı sağlık ufacık bir şey bile nasıl korkutuyor bizi :KK51:

endoskopiden daha rahat bi işlem ondan korkun olmasın:) umarım bişeyin çıkmaz hemeroid falandır. bize de haber ver lütfen sağlıklı kal.
Doktora gittim canım çatlak ve hemoroid başlangıcı dedi ilaç verdi bir kaç uygulama yapmamı söyle çok mutluyum :KK45:

mide bulantısı nedenmiş onu sordun mu? keşke yine de bi kolonoskopi isteseydin. için rahatsa gerçi sorun yok. geçmiş olsun canım.)
Şişkinlik var ya o yüzdenmiş bulantım muayene etti ya gerek duymadım korkuyordum zaten o_O sağol canım sende dikkat et kendine :KK54:

Bugün doktora gittim ilgili birisiydi sağolsun çatlak ve hemoroid başlangıcı dedi ilaç verdi bir kaç uygulama yapmamı söyledi özellikle mide bulantısı ve kanama çok korkutmuştu beni öğrenince çok mutlu oldum :KK45: hemoroide sevinen bir ben varımdır herhalde :KK70:sizede geçmiş olsun canım her şeyin başı sağlık ufacık bir şey bile nasıl korkutuyor bizi :KK51:

canım benim senin adına çok sevindim..demiştim sana..ama insanın yinede elinde olmuyor..bu hemorid işi galiba irsi....yok hayır..ben ve kızımdada sevinmiştik..bundan sonraki hayatında sağlıklı günler yaşarsın..sen hangi doktora muayne oldun canım?..:KK15:

canım benim senin adına çok sevindim..demiştim sana..ama insanın yinede elinde olmuyor..bu hemorid işi galiba irsi....yok hayır..ben ve kızımdada sevinmiştik..bundan sonraki hayatında sağlıklı günler yaşarsın..sen hangi doktora muayne oldun canım?..:KK15:
Çok sağol gerçekten korkuyor insan ister istemez aynen ya bizim ailede de var :KK12: yalnız değilmişim desene :KK49: sende canım hastalık uğramasın sana ve ailene :KK15: ben İstanbuldayım Bezmialem vakıf Üniversite'si hastanesinde genel cerrahide uzm dr Fatma Ümit malya hanıma muayene oldum canım ilgili birisiydi diğer hastalarda memnun kalmışlar bir kaç kişiyle konuştum çok incelerimde ben o_O

Çok sağol gerçekten korkuyor insan ister istemez aynen ya bizim ailede de var :KK12: yalnız değilmişim desene :KK49: sende canım hastalık uğramasın sana ve ailene :KK15: ben İstanbuldayım Bezmialem vakıf Üniversite'si hastanesinde genel cerrahide uzm dr Fatma Ümit malya hanıma muayene oldum canım ilgili birisiydi diğer hastalarda memnun kalmışlar bir kaç kişiyle konuştum çok incelerimde ben o_O

ne kadar güzel bayan doktora muayne olmuşsunuz..normalde genel cerrahlar hep erkek oluyor..biliyorum doktorda olsalar kendimi kasıyorum..şimdiye kadar hep erkekdi benimkiler..kızımada erkek denk geldi..ne yapalım insan çaresiz olunca herşeye katlanıyor..utana sıkıla..birde kabız olmamak gerekiyor..ara ara oturma banyolarıda tekrarlamayı engelliyor..tekrar geçmiş olsun kuzum..:KK68:

ne kadar güzel bayan doktora muayne olmuşsunuz..normalde genel cerrahlar hep erkek oluyor..biliyorum doktorda olsalar kendimi kasıyorum..şimdiye kadar hep erkekdi benimkiler..kızımada erkek denk geldi..ne yapalım insan çaresiz olunca herşeye katlanıyor..utana sıkıla..birde kabız olmamak gerekiyor..ara ara oturma banyolarıda tekrarlamayı engelliyor..tekrar geçmiş olsun kuzum..:KK68:
Aynen bende çekindim doktor ameliyattaydı gittiğimde asistan vardı erkekti nolur doktor gelsin diye dua ettim sonra geldi şansıma :KK48: aynen kabızlık şikayetimde vardı bugün ilacı kullanınca rahatladım banada oturma banyosu yapmamı söyledi doktor o_O tekrar sağol canım:KK16:

geçmiş olsun canım o_O
kayısı, incir, bol su .. :KK54:
Çok sağolun :KK48: günde iki litre su tüketiyorum zaten kuru kayısı da yiyorum şu sıralar ilaçlarımı düzenli kullanmaya gayret göstereceğim çabuk atlarım umarım o_O

Çok sağolun :KK48: günde iki litre su tüketiyorum zaten kuru kayısı da yiyorum şu sıralar ilaçlarımı düzenli kullanmaya gayret göstereceğim çabuk atlarım umarım o_O

babam kolon sorunu yaşıyor çok zor acı..
Rabbim şafì ismiyle şifa versin inşallah. .

Merhaba,
Bu saat oldu hala uyuyamadım çok utanarak yazıyorum bir kaç gündür dışkı yaparken çok kan geliyor ve tam olarak yapamıyorum ilk gün çatlak filandır dedim umursamadım ama mide bulantısı şişlik de olunca korkmaya başladım internette okuyunca kolon kanseri olarak çıkıyor belirtiler böyle bir şey yaşayan var mı bilgilendirebilir misiniz? Çok korkuyorum çok kötüyüm :KK43:
Korkma hemen belki basur falandir.bencede hemdoktora git gecmis olsun

babam kolon sorunu yaşıyor çok zor acı..
Rabbim şafì ismiyle şifa versin inşallah. .
Amin canım Allah yardımcınız olsun sizinde babanızında çok zor gerçekten derdi veren Allah dermanınıda verir inşallah :KK51:

X