Çok utanıyorum ama çok kanıyor bende affedersiniz ama regl kanı gibi bir de benim babamın halası kolon kanseri sebebiyle geçen yıl hayatını kaybetti ailede de olması tuz biber oldu daha 19 yaşındayım ne düşüneceğimi ne yapacağımı şaşırdım sizede çok geçmiş olsun
Bugün doktora gittim ilgili birisiydi sağolsun çatlak ve hemoroid başlangıcı dedi ilaç verdi bir kaç uygulama yapmamı söyledi özellikle mide bulantısı ve kanama çok korkutmuştu beni öğrenince çok mutlu oldumbizdede kanser çok ..bende dahil..dişimiz ağrısa hemen kanserden şüphelenir oluyoruz..korkma..daha kolon kanseri için yaşın küçük..kızımdada abse çıktı hemen uykularımız kayboldu..sonuç abse..büyük ihtimal..kolonskopi yapılır..hemen anında görülüyor..ne var ne yok..
Doktora gittim canım çatlak ve hemoroid başlangıcı dedi ilaç verdi bir kaç uygulama yapmamı söyle çok mutluyumendoskopiden daha rahat bi işlem ondan korkun olmasın:) umarım bişeyin çıkmaz hemeroid falandır. bize de haber ver lütfen sağlıklı kal.
Doktora gittim canım çatlak ve hemoroid başlangıcı dedi ilaç verdi bir kaç uygulama yapmamı söyle çok mutluyum
Şişkinlik var ya o yüzdenmiş bulantım muayene etti ya gerek duymadım korkuyordum zatenmide bulantısı nedenmiş onu sordun mu? keşke yine de bi kolonoskopi isteseydin. için rahatsa gerçi sorun yok. geçmiş olsun canım.)
Bugün doktora gittim ilgili birisiydi sağolsun çatlak ve hemoroid başlangıcı dedi ilaç verdi bir kaç uygulama yapmamı söyledi özellikle mide bulantısı ve kanama çok korkutmuştu beni öğrenince çok mutlu oldumhemoroide sevinen bir ben varımdır herhalde sizede geçmiş olsun canım her şeyin başı sağlık ufacık bir şey bile nasıl korkutuyor bizi
Çok sağol gerçekten korkuyor insan ister istemez aynen ya bizim ailede de varcanım benim senin adına çok sevindim..demiştim sana..ama insanın yinede elinde olmuyor..bu hemorid işi galiba irsi....yok hayır..ben ve kızımdada sevinmiştik..bundan sonraki hayatında sağlıklı günler yaşarsın..sen hangi doktora muayne oldun canım?..
Çok sağol gerçekten korkuyor insan ister istemez aynen ya bizim ailede de varyalnız değilmişim desene sende canım hastalık uğramasın sana ve ailene ben İstanbuldayım Bezmialem vakıf Üniversite'si hastanesinde genel cerrahide uzm dr Fatma Ümit malya hanıma muayene oldum canım ilgili birisiydi diğer hastalarda memnun kalmışlar bir kaç kişiyle konuştum çok incelerimde ben
Aynen bende çekindim doktor ameliyattaydı gittiğimde asistan vardı erkekti nolur doktor gelsin diye dua ettim sonra geldi şansımane kadar güzel bayan doktora muayne olmuşsunuz..normalde genel cerrahlar hep erkek oluyor..biliyorum doktorda olsalar kendimi kasıyorum..şimdiye kadar hep erkekdi benimkiler..kızımada erkek denk geldi..ne yapalım insan çaresiz olunca herşeye katlanıyor..utana sıkıla..birde kabız olmamak gerekiyor..ara ara oturma banyolarıda tekrarlamayı engelliyor..tekrar geçmiş olsun kuzum..
Çok sağolungeçmiş olsun canım
kayısı, incir, bol su ..
Çok sağolungünde iki litre su tüketiyorum zaten kuru kayısı da yiyorum şu sıralar ilaçlarımı düzenli kullanmaya gayret göstereceğim çabuk atlarım umarım
Korkma hemen belki basur falandir.bencede hemdoktora git gecmis olsunMerhaba,
Bu saat oldu hala uyuyamadım çok utanarak yazıyorum bir kaç gündür dışkı yaparken çok kan geliyor ve tam olarak yapamıyorum ilk gün çatlak filandır dedim umursamadım ama mide bulantısı şişlik de olunca korkmaya başladım internette okuyunca kolon kanseri olarak çıkıyor belirtiler böyle bir şey yaşayan var mı bilgilendirebilir misiniz? Çok korkuyorum çok kötüyüm
Amin canım Allah yardımcınız olsun sizinde babanızında çok zor gerçekten derdi veren Allah dermanınıda verir inşallahbabam kolon sorunu yaşıyor çok zor acı..
Rabbim şafì ismiyle şifa versin inşallah. .
Gittim canım doktora sonuç benim için süper korktuğum gibi değil hemoroid başlangıcı ve çatlak varmış sağol canımKorkma hemen belki basur falandir.bencede hemdoktora git gecmis olsun
Amin Teşekkürler. .Amin canım Allah yardımcınız olsun sizinde babanızında çok zor gerçekten derdi veren Allah dermanınıda verir inşallah
Bu arada Eskişehirli misin yoksa orda mı yaşıyorsun? Merak ettim deAmin Teşekkürler. .
Bu arada Eskişehirli misin yoksa orda mı yaşıyorsun? Merak ettim de
Nick eses olunca öyle sandımHiçbiri
Öyledir canım Antalya / Alanya MerkezNick eses olunca öyle sandımben yarı Eskişehirliyim de