Çok korkuyorum!

jouska

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2014
1.377
782
Merhaba,
Bu saat oldu hala uyuyamadım çok utanarak yazıyorum bir kaç gündür dışkı yaparken çok kan geliyor ve tam olarak yapamıyorum ilk gün çatlak filandır dedim umursamadım ama mide bulantısı şişlik de olunca korkmaya başladım internette okuyunca kolon kanseri olarak çıkıyor belirtiler böyle bir şey yaşayan var mı bilgilendirebilir misiniz? Çok korkuyorum çok kötüyüm

yahu arkadaşım
birkaç gündür "çok kan geliyor" da, aklın nerdeydi? neden gitmedin bir doktora, acile vs
çok geçmiş olsun
yarın ilk iş doktora git!

Ya bence hiç telaş yapmayın internette sağlıkla ilgili bir şey aradığınızda illaki sonu kansere geliyor. Bence daha fazla internetten araştırma yapıp kafanızı karıştırmayın. En temizi doktora gitmek bence. Sanmıyorum kanser olduğunuzu bunun bir çok sebebi olabilir gerçekten. Şimdiden geçmiş olsun.

canım senin için diyor
kim olsa aynı tepkiyi vermek istiyor
basit bir kesik değilki beklemen çok gereksiz ve yanlış
hemen doktora git yarın
Biliyorum ama dediğim gibi hiç aklıma kötü bir şey gelmedi anneme bahsetmiştim zaten gideceğim hemen

Çok korktum hiç aklıma getirmemiştim kanseri az önce okuyunca farkettim belirtileri çok teşekkürler

Siz neden sürekli konularıma ters cevaplar yazıyorsunuz? Okumuyor musunuz yazdıklarımı zaten çok kötüyüm

daha önce hangi konunuza ters cevap yazdım bilmiyorum
nicklere göre değil, konulara ve mesajlara göre yorum yapıyorum
sanırım (emin değilim) görmezden gel butonu var
benim nickim için ona tıklarsanız yorumlarımı görmezsiniz

bu konunuz için ise
çok ters cevap yazdığımı zannetmiyorum
çok kötüsünüz de
ne diyelim buradan? "yok yok değilsindir" mi?
sizi rahatlatalım, siz de gitmeyin doktora!
arkadaşım tavrımı beğenirsin, beğenmezsin
doktora gitmen şart!

Sizi tanımıyorum bile rast geldi sadece kötü durumda olan birisinin moralini neden daha da bozuyorsunuz ki doktora gitmek hiç aklıma gelmemişti zaten neyse sağolun

Sizi tanımıyorum bile rast geldi sadece kötü durumda olan birisinin moralini neden daha da bozuyorsunuz ki doktora gitmek hiç aklıma gelmemişti zaten neyse sağolun
muzurtilki senin iyiliğin için yazmış, kötü birşey yazmamış ki, tamam paniklemiş olabilirsin yaşadıklarından dolayı ayrıca hassas da olabilirsin ama bahsettiğin üye her zaman yapıcı ve doğru yorumlarıyla bilinen bir arkadaşımız. İnternette araştırma her zaman sağlıklı sonuç vermez, bende kesinlikle doktora gitmelisiniz. Geçmiş olsun bu arada...

Dediğim gibi raslantı sadece tanımıyorum kendisini dediklerinizde haklı olabilirsiniz evet çok korkuyorum şu an midem çok bulanıyor annemi uyandırsam panikler o da çok ölümden bahsettik ölümden değil ama acı çekmekten korkuyorum belki kanser değil başka bir şey ama çok etkilendim

Pki hastalığınıza veriyorum çünkü gerçekten rastlantı da olsa muzurtilki arkadaşımıza haksız bir tepki verdiğini düşünüyorum... gelelim asıl konuya hemoroid bulantı yapar mı bilmem ama kanama yapar, ya da siz paniklediniz bulantı da psikolojik olabilir. Bence uyuyun aklınıza getirmemeye çalışın ama sabah ilk iş doktora gidin mutlaka ..

alıntı
Makattan kanama nedenleri arasında kanser görülme oranı nedir?
Robertson ve ark. 2005 yılında makattan kanaması olan 604 hastada bağırsak kanseri belirlenme oranı % 3.6 olmuştur. Benzer şekilde Ellis ve Thompson’un 319 hasta üzerindeki çalışmasında, 34 yaş üzeri makattan kanama nedeni ile doktora başvuru oranının 15 / 1,000 olduğu ve bağırsak kanseri belirlenme oranı % 3.4 olmuştur.

oran çok düşük
http://www.taviloglu.com/makat-bolgesi-hastaliklari/makattan-kanama.html

Olabilir gerçekten muzurtilki nin yorumunu yanlış anlamış olabilirim eğer okuyorsa da kusura bakmasın inanın elimde değil çok kötüyüm hemen gideceğim ama uyuyamam ki gözlerim dolu dolu

Okudum aynı yazıyı az önce ama belirtiler aynı halsizlik bulantı diğerleri inşallah tahmin ettiğim gibi değildir

Olabilir gerçekten muzurtilki nin yorumunu yanlış anlamış olabilirim eğer okuyorsa da kusura bakmasın inanın elimde değil çok kötüyüm hemen gideceğim ama uyuyamam ki gözlerim dolu dolu
Panik yapmayın hemoroid de olabilir ama ihmale gelmez sağlık bu sonuçta... doktordan sonra buradan sonucu bizimle de paylaşırsınız evde papatya çayı varsa bi fincan için hem rahatlatır hem uyumanıza yardımcı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…