Çok korkuyorum!

Hemoroide razıyım komik belki ama annem uzun zaman çekti ama ben anlatınca o da çok korktu paylaşırım tabi ki sağolun papatya çayı yok galiba ya öyle telaşla açtım konuyu telefondan yazıyorum şarjım % 10 yazamazsam anlarsınız çok teşekkürler

Korkudan psikolojik olabilir bulantı, halsizlik de kanamaya bağlı olabilir o nedenle ihmale gelmez. Sonucu bekliyoruz o halde

Korkudan psikolojik olabilir bulantı, halsizlik de kanamaya bağlı olabilir o nedenle ihmale gelmez. Sonucu bekliyoruz o halde
Maalesef bulantı sabahta vardı o zaman internetten belirtilerin kanseri gösterdiğini okumamıştım psikolojik değil yani bir an önce sabah olsun istiyorum peki yazarım

Anal fissür olabilir
Hemoroid olabilir
Kanser olabilir vs vs ama bunu muayene olmadan bilemeyiz. Geçmiş olsun...

Allah korusun canım hemoroid olabilir..bendede oluyor arada..git bir doktora...

geçmiş olsun fullof. sonucu bildir merak ettim. inşallah bişey çıkmaz sıkma canını. internette baş ağrısı bile kansere dayanıyor. doktorlar falan diyo internetten araştırmayın diye. moral bozuyor yalan yanlış bilgiler.

doktora gittiğinizde de mutlaka bir test yaptırmalısınız..bazı doktorlar es geçiyor ama öyle olsa biile siz mutlaka isteyin..
kolonoskopi çok önemli..
ayrıca mümkünse gastronetreolog doktoruna muayene olun..en detaylı bilgiye onlar sahipler..
evet makattan gelen kan kanserin en önemli belirtisi ama hemoroid gibi bazı diğer hastalıklarla karıştırılması da çok olasıç bu yüzden detaylı inceleme gereklidir.
geçmiş olsun.

hemen en acilinden genel cerrahi bağırsak uzmanına gitmeniz gerekiyor ayrıca Allah korusun kanser bile olsanız erken teşhis hayat kurtarıyor kafanız da kurup duracağınıza doktora gidip hemen muayane olun derim ben.Şimdiden geçmiş olsun gelişmelerden haberdar edin lütfen.

Detaylı inceleme için üniversite hastanesine gideceğim çok teşekkürler

İlgilenen herkese çok teşekkür ediyorum en yakın tarih cuma gününe randevu aldım lütfen dualarınızı eksik etmeyin

utanılacak bir şey değil....büyük ihtimal hemorid..bende daha ileri yıllarda çatlakta eklendi..kanamam damlayacak şekildeydi..korkma..internet abartıyor..doktoruna inan..ameliyatlar geçirdim..önermem kimseye ..dışkı ve gazları tutmakta zorlanıyorum..insan içine fazla çıkamıyorum..sonucunu bende merak ediyorum..

Çok utanıyorum ama çok kanıyor bende affedersiniz ama regl kanı gibi bir de benim babamın halası kolon kanseri sebebiyle geçen yıl hayatını kaybetti ailede de olması tuz biber oldu daha 19 yaşındayım ne düşüneceğimi ne yapacağımı şaşırdım sizede çok geçmiş olsun

Son düzenleme:
Geçmişler olsun canım, korkma lütfen..
İnşallah kötü bir şey çıkmaz..
Ki sanmıyorum annende de varmış "basur" olabilir.. Sen yine de ,,
Moralini yüksek tut, doktora gitmeyi ihmal etme sakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…