- 2 Nisan 2012
- 7.893
- 4.821
- 248
- Konu Sahibi petitjoueur
-
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden.icim rahat bir şekilde girerim artık korkum pek kalmadı.valla internet çok fena bazı yönlerden.insan acaba diyor okuduğunda ister istemez evhamlaniyor.Rica ederim, internette yazılanlara kulak asmayın, işlem şöyle oluyor; mr a girmeden önce kolunuza serum takar gibi bişey takılıyor ilaç vermek için, sonra da içeri çağrılıyorsunuz ve mr cihazının içinde 15-20 dakika uzanmış vaziyette hareket etmemeye çalışarak bekliyorsunuz hiçbir yerinize bir şey temas edip de canınızı yakmıyor sadece bir takım sesler duyuyorsunuz o kadar. ben cihaza girmeden gözlerimi kapatıyorum ki cihazın içindeyken hala dışardaymışım gibi hissedeyim diye, yan etkisi de olmuyor asla emin olun.
Aynen valla bazı şeyler tamamen psikolojik çok fena bir evham bu.bir kere akla dusmeyegorsun insan düşüne düşüne hasta oluyor inanın.Geçmiş olsun. Ben bu internetten araştırma yüzünden kendi kendime acillik oldum. Daha önce kullanmadığım bir ilacın yan etkilerini ve kullananların yorumlarını okudum. İlacı aldığım gibi fenalaştım, tansiyonum çıktı, ölüyorum galiba dedim. Tabii yan etki falan değilmiş, panik atak benzeri evham yaşamışım. İnsan etkileniyor, yanlış beklentiye giriyor ve stresi arttırıyor.
Amin inşallah Allah düşürmesin zor valla.Ben cektirdim tam 45 dakka surdu benimki ilacli o kafesin icinde 45 dakka o gicik gurultulere maruz kaldim.ins bidaha gerek duymam .
Rica ederim, çok geçmiş olsun inşallah bir sıkıntı çıkmaz temiz sonuçlar alırsınız, içinizi ferah tutunÇok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden.icim rahat bir şekilde girerim artık korkum pek kalmadı.valla internet çok fena bazı yönlerden.insan acaba diyor okuduğunda ister istemez evhamlaniyor.
Çok teşekkür ederim size ilginiz icin
Çok geçmiş olsun ben her yıl çektiriyorum takip edilmesi gereken bir kitle var ama önemli boyutta değil sadece büyüyüp büyümediğine bakılıyor ve her yıl aynı çıkıyor büyüklüğüBen cektirdim tam 45 dakka surdu benimki ilacli o kafesin icinde 45 dakka o gicik gurultulere maruz kaldim.ins bidaha gerek duymam .
Amin inşallah.Rica ederim, çok geçmiş olsun inşallah bir sıkıntı çıkmaz temiz sonuçlar alırsınız, içinizi ferah tutun
Çok teşekkür ederim amin inşallah.Ilacli emarda korkulacak bişey yok ki dua edelim de sonuçlar hayırlı guzel olsun sonucunda korkulacak bişey çıkmasın şimdiden acil şifalar dilerim
Inşallah hiçbir problem olmaz sağlık çok önemli ne yazık ki geç farkına vardım.Allahim şifa versin size ve cümlesine.Çok geçmiş olsun ben her yıl çektiriyorum takip edilmesi gereken bir kitle var ama önemli boyutta değil sadece büyüyüp büyümediğine bakılıyor ve her yıl aynı çıkıyor büyüklüğü
Amin hepimize inşallah.Inşallah hiçbir problem olmaz sağlık çok önemli ne yazık ki geç farkına vardım.Allahim şifa versin size ve cümlesine.
BEN epilepsi hastasıyım defalarca ilaçlı emar çektirdim neden bu kadar korktuğunuzu anlamadım kolunuza damar yolu açılacak ordan ilaç verilecek ve emara girecek siniz bu kadar basitKızlar iyi akşamlar konuyu yanlış yere mi açıyorum bilemedim ama ben 15 aralıkta ilaçlı beyin emari çekileceğim.ama çok korkuyorum.bu konuda çok olumsuz yorumlar duydum.
Sizce çektirmeli miyim?
Olası yan etkiler neler dayanılacak gibi mi çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?