How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Çok korkuyorum

Geçmiş olsun. Ben bu internetten araştırma yüzünden kendi kendime acillik oldum. Daha önce kullanmadığım bir ilacın yan etkilerini ve kullananların yorumlarını okudum. İlacı aldığım gibi fenalaştım, tansiyonum çıktı, ölüyorum galiba dedim. Tabii yan etki falan değilmiş, panik atak benzeri evham yaşamışım. İnsan etkileniyor, yanlış beklentiye giriyor ve stresi arttırıyor.

Rica ederim, internette yazılanlara kulak asmayın, işlem şöyle oluyor; mr a girmeden önce kolunuza serum takar gibi bişey takılıyor ilaç vermek için, sonra da içeri çağrılıyorsunuz ve mr cihazının içinde 15-20 dakika uzanmış vaziyette hareket etmemeye çalışarak bekliyorsunuz hiçbir yerinize bir şey temas edip de canınızı yakmıyor sadece bir takım sesler duyuyorsunuz o kadar. ben cihaza girmeden gözlerimi kapatıyorum ki cihazın içindeyken hala dışardaymışım gibi hissedeyim diye, yan etkisi de olmuyor asla emin olun.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden.icim rahat bir şekilde girerim artık korkum pek kalmadı.valla internet çok fena bazı yönlerden.insan acaba diyor okuduğunda ister istemez evhamlaniyor.
Çok teşekkür ederim size ilginiz icin

Geçmiş olsun. Ben bu internetten araştırma yüzünden kendi kendime acillik oldum. Daha önce kullanmadığım bir ilacın yan etkilerini ve kullananların yorumlarını okudum. İlacı aldığım gibi fenalaştım, tansiyonum çıktı, ölüyorum galiba dedim. Tabii yan etki falan değilmiş, panik atak benzeri evham yaşamışım. İnsan etkileniyor, yanlış beklentiye giriyor ve stresi arttırıyor.
Aynen valla bazı şeyler tamamen psikolojik çok fena bir evham bu.bir kere akla dusmeyegorsun insan düşüne düşüne hasta oluyor inanın.

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden.icim rahat bir şekilde girerim artık korkum pek kalmadı.valla internet çok fena bazı yönlerden.insan acaba diyor okuduğunda ister istemez evhamlaniyor.
Çok teşekkür ederim size ilginiz icin
Rica ederim, çok geçmiş olsun inşallah bir sıkıntı çıkmaz temiz sonuçlar alırsınız, içinizi ferah tutun

Ben cektirdim tam 45 dakka surdu benimki ilacli o kafesin icinde 45 dakka o gicik gurultulere maruz kaldim.ins bidaha gerek duymam .
Çok geçmiş olsun ben her yıl çektiriyorum takip edilmesi gereken bir kitle var ama önemli boyutta değil sadece büyüyüp büyümediğine bakılıyor ve her yıl aynı çıkıyor büyüklüğü

Çok geçmiş olsun ben her yıl çektiriyorum takip edilmesi gereken bir kitle var ama önemli boyutta değil sadece büyüyüp büyümediğine bakılıyor ve her yıl aynı çıkıyor büyüklüğü
Inşallah hiçbir problem olmaz sağlık çok önemli ne yazık ki geç farkına vardım.Allahim şifa versin size ve cümlesine.

Kızlar iyi akşamlar konuyu yanlış yere mi açıyorum bilemedim ama ben 15 aralıkta ilaçlı beyin emari çekileceğim.ama çok korkuyorum.bu konuda çok olumsuz yorumlar duydum.
Sizce çektirmeli miyim?
Olası yan etkiler neler dayanılacak gibi mi çok merak ediyorum.
BEN epilepsi hastasıyım defalarca ilaçlı emar çektirdim neden bu kadar korktuğunuzu anlamadım kolunuza damar yolu açılacak ordan ilaç verilecek ve emara girecek siniz bu kadar basit

Valla ben çektirdim. Hem de o gün oruçluydum, iftara da az vardı. Bozuldu mecburen. Ama hiçbir zorluk çekmedim. Hiçbir şey olmadı.

Ben de yeni çektirdim devlette, girmeden bir sürü hurafe duyorsunuz, ki benim dişimde tel var makine yapışıyor metale falan neler yazmışlar, hiçbirini ciddiye almayın, tek rahatsız edici yanı sesler ve kapalı bir yerde olmak, uyudunuz varsayın, hiç gözünüzü açmayın, seslere de alışılıyor bi süre sonra, öyle sabit durun, 40 dk falan sürmüştü benimki :/ en büyük derdiniz bu olsun

Kolunuzdan kontrast madde enjekte edecekler ve mr cihazina gireceksiniz. 15 ila 30 dk iceride kalacaksiniz. Sadece kapali alan korkunuz veya panik ataginiz varsa sizi cok etkiler. Gecen hafta 3 ayri mr icin 45 dk icerde kaldim. Bogucu ve sikici. Guzel seyler dusunmeye calisin.

Acilde yapmışlardı bana damardan bir sıvı verdiler ılık ılık vucuduma dagildigini hissettim sonrada makinaya girdim sesler neysede kapali olmasi nefesimi daraltmisti bisey olursa elimde bir basmali dugme vardi oraya basmami soyledi cok basacak gibi oldum ama dişimi sıktım gozumu kapadim gecti yarim saat surmustu yanlis hatirlamiyorsam acil şifalar dilerim inşallah sonuclarin temiz cikar

Korkulacak bir şey yok.Eğer bünyen hassassa biraz baş dönmesi mide bulantısı yapabilir, bu sebepten hastaneye yalnız gitmemen iyi olur.Umarım sonuç tertemiz çıkar.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar içimi rahatlattiniz valla Allah hepinizden razı olsun.inanin neden korktuğumu ben de bilmiyorum daha önce başına bir şey de gelmedi ama ne bileyim olumsuz şeyleri okuyunca korktum.

Back