- 21 Ekim 2011
- 1.037
- 748
- 323
- Konu Sahibi petitjoueur
-
Inşallah amin teşekkür ederimGerekli ki cektirmeniz gerekiyor.
Insallah bir sey olmadan hallolur. Rabbin sifa versin
Teşekkür ederim amin inşallah.valla düşünmekten bir hal oldumAllah Sifa versin, keske yardim ede bilsem ama...
Doğru başka türlü imkansız görmesi.Bizce çektirmeyin dersek, doktor gözleri ile mi bakacak?
Merak etmeyin, her söylenene kulak asıp evham yapmayın.
Teşekkür ederim amin inşallah.valla düşünmekten bir hal oldum
Bakalım doktora söyledim birşey olmaz dedi ama bilmiyorum ki çektirmek gerekliymiş.tabii ki paylaşırım sonucu inşallah birşey çıkmaz cnmiyi düsün iyi olsun. dua edicem. valla bu kk sayesinde her aksam bol bol dua ediyorum. dine imana geldim resmen.
sonuclari bizle paylas cok merak ederim. doktordan bilgi alsan? yan etkileri icin? en iyi o seni tanir; tahmin yürütür, bünyen neyi kaldirir neyi kaldirmaz. annem de böyle bisi yapmisti ama vüjütda damarlari icin, sadece bütün güb yorgundu uyudu
Teşekkür ederim inşallah ben de sorunsuz atlatırım.Çektirdim ben ve hiç bişey olmadı
Siz ne ıcin çektirmistiniz ne cikmistiÇektirdim ben ve hiç bişey olmadı
4 5 gün geçmeyen baş ağrılarım için çektirdim bide o sıra amcamı aniden beyin kanamasından kaybettik onunda başı çok ağrırdı korktuğun için baktırmak istedim şükür bi sorun çıkmadı bende ilaç vereceklerini duyunca korkmuştum özellikle damar yolu açılırken filan ama korktuğum gibi olmadıSiz ne ıcin çektirmistiniz ne cikmisti
Anladim cok gecmis olsun ayriyeten başınız sağ olsun bu beyin kanamasını çok duyar oldum...4 5 gün geçmeyen baş ağrılarım için çektirdim bide o sıra amcamı aniden beyin kanamasından kaybettik onunda başı çok ağrırdı korktuğun için baktırmak istedim şükür bi sorun çıkmadı bende ilaç vereceklerini duyunca korkmuştum özellikle damar yolu açılırken filan ama korktuğum gibi olmadı
Yakinim cektirdi bi sıkıntı olmadi. Gecmis olsun. Tedirginlinizi en aza indirmeye calisin.Kızlar iyi akşamlar konuyu yanlış yere mi açıyorum bilemedim ama ben 15 aralıkta ilaçlı beyin emari çekileceğim.ama çok korkuyorum.bu konuda çok olumsuz yorumlar duydum.
Sizce çektirmeli miyim?
Olası yan etkiler neler dayanılacak gibi mi çok merak ediyorum.
Teşekkür ederim sağ olun.Yakinim cektirdi bi sıkıntı olmadi. Gecmis olsun. Tedirginlinizi en aza indirmeye calisin.
Korkulacak bir şey yok ki yıllardır her sene ilaçlı beyin mr ı çektirdim ne bir yan etki oluştu ne de bir zararını gördüm ayrıca vücudunuza acı veren bir temas bile söz konusu değil, geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.Kızlar iyi akşamlar konuyu yanlış yere mi açıyorum bilemedim ama ben 15 aralıkta ilaçlı beyin emari çekileceğim.ama çok korkuyorum.bu konuda çok olumsuz yorumlar duydum.
Sizce çektirmeli miyim?
Olası yan etkiler neler dayanılacak gibi mi çok merak ediyorum.
Teşekkür ederim çok sağ olun çok rahatladım şu an.oyle şeyler yazılmış ki internette çok korktum ben de.Korkulacak bir şey yok ki yıllardır her sene ilaçlı beyin mr ı çektirdim ne bir yan etki oluştu ne de bir zararını gördüm ayrıca vücudunuza acı veren bir temas bile söz konusu değil, geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.
Rica ederim, internette yazılanlara kulak asmayın, işlem şöyle oluyor; mr a girmeden önce kolunuza serum takar gibi bişey takılıyor ilaç vermek için, sonra da içeri çağrılıyorsunuz ve mr cihazının içinde 15-20 dakika uzanmış vaziyette hareket etmemeye çalışarak bekliyorsunuz hiçbir yerinize bir şey temas edip de canınızı yakmıyor sadece bir takım sesler duyuyorsunuz o kadar. ben cihaza girmeden gözlerimi kapatıyorum ki cihazın içindeyken hala dışardaymışım gibi hissedeyim diye, yan etkisi de olmuyor asla emin olun.Teşekkür ederim çok sağ olun çok rahatladım şu an.oyle şeyler yazılmış ki internette çok korktum ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?