- 4 Ağustos 2015
- 15
- 0
-
- Konu Sahibi karmasik_sorular
Hayir tüm erkekler öyle degil.. Sana bi yerlerine düskün biri denk gelmis.. Tam aldatmamis olabilir ama 1 ayda hemen nasil gider biriyle konusur gider iliskiye girer? Hemde eski sevgilisine! Bu adamin seni birak kendisine saygisi yok
Bi şöyle kibarca yazamadımAldatmamis cnm ama yinede yaptigi güzel degilmis...
Bi şöyle kibarca yazamadım
bu durumda olan diğer kıza oldu. onu kullanmış mı oldu?
Ne kadar kolay işleri ne kadar karmaşık hale getiriyorlar
bende bendee.. her an ban yiyecem diye duzeltip duzeltip son haliyle gonderip cevapliyorumBi şöyle kibarca yazamadım
Niyeyse konu sahibinden daha çok taktım her halde 1 ayda nasıl yapar diye saydırıyorumFazlasiyla empati kuruyorsun sanirim ... sinirler tavan yapar
canım haklısında,şimdi yenısını bulcak,yatağa atma kıvamına getirecek,nazını çekecek,uzun işş demiştir,kestırmeden eskiye bır uğramış bence,ve şu konuda bır anlaşalık hanımlar,ayrıldıktan sonra başkaısna gıden erkek sizi nasıl aldatıyyor?şakamısınız,siz yoksunuz ki aldatsa,birde sevse gitmezdi..ay ne yanı yas mı tutacak?hayır tutsa ne kadar tutmalı,40 gün,50 gün??birde sevmesi gerekmez erkeğin başkasına gitmesi için,başkasına gitmemeside sizi sevdiği anlamına gelmez,boş işlerayrılmışsınız. siz bırakmışsınız. kısaca beraberlik bitmiş . ve o ara eski kız arkadaşıyla olmuş. alddatma yok.
ancak,neden eski kız arkadaşı. başka bir kız olsa okeyde,eski kız arkadaşı yedekte beklemedemi direkt onunla.
yeni bir kız olsa devam derdim ama eski kız arkadaşıyla olması aklının onda olduğu göstergesi.
Niyeyse konu sahibinden daha çok taktım her halde 1 ayda nasıl yapar diye saydırıyorum
Bende böyle dedimAldatmamis.
Lakin sizi sevdigini de dusunmuyorum. Seven insanin aklina eski sevgilisi gelmez. Bu hatun olmadi eskisine bakayim bari ayhhhh demis.
Ben olsam igrenirdim herhalde. Benzer bir olay benim basima geldi aslinda, igrendim, yapamadim. Boyle bir igrencligi ve murdarligi kaldiracak karakterde bir insan degilim.
Mesele zaten aldatip aldatmamak degil burda bence. En azindan basima geldiginde ben boyle dusunmemistim. Bir kere igrendim, sogudum adamdan geri donusu olmadi zira.