çok karmaşık haldeyim, yorumlarınızı bekliyorum

karmasik_sorular

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2015
15
0
Merhaba, yaklaşık 2.5 senedir bir ilişkim var. Geçen sene 3 aylık bir ayrılık yaşadık. Ben bi an sinirle ayrılmak istiyorum dedim ve 1 ay hiç aramadım. 1 ay sonunda tekrar görüşmeye başladık. yaklaşık 2 ay gel - gitli bir dönem yaşadık. Sonra öğrendim ki bu arada eski sevgilisi ile görüşmeye başlamış. Cinsel birliktelik de olmuş. Onu terkettiğim ve aramadığım için böyle bir şey yaptığını söylese de ben ara ara aklıma geldikçe için çok sızlıyor. Sizce ben aldatılmış sayılır mıyım

ayrılmışsınız. siz bırakmışsınız. kısaca beraberlik bitmiş . ve o ara eski kız arkadaşıyla olmuş. alddatma yok.
ancak,neden eski kız arkadaşı. başka bir kız olsa okeyde,eski kız arkadaşı yedekte beklemedemi direkt onunla.
yeni bir kız olsa devam derdim ama eski kız arkadaşıyla olması aklının onda olduğu göstergesi.

e peki neden onla devam etmedi? Ona olmayacağını söylemiş.

Aldatma yok ki bunda
Sen adamdan ayrilmissin nereye isterse oraya gider
Sana dondukten sonra da giderse iste orada bir problem var demektir

Aldatma yok ki bunda
Sen adamdan ayrilmissin nereye isterse oraya gider
Sana dondukten sonra da giderse iste orada bir problem var demektir
ama 2 ay gibi bi zaman benle de görüştü. Hiç iletişimsiz değildik. Baktım dengesiz davranıyor, beni sakın arama dedim ve ondan sonra peşimden koşmaya başladı. Bi şekilde aramız düzelmişti ki tesadüf eski sevgilisi ile görüştüğünü öğrendim.

Ikinizle ayni anda gorusup gorusmediginden emin olmalisin once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…