- 4 Ağustos 2015
- 15
- 0
-
- Konu Sahibi karmasik_sorular
e peki neden onla devam etmedi? Ona olmayacağını söylemiş.ayrılmışsınız. siz bırakmışsınız. kısaca beraberlik bitmiş . ve o ara eski kız arkadaşıyla olmuş. alddatma yok.
ancak,neden eski kız arkadaşı. başka bir kız olsa okeyde,eski kız arkadaşı yedekte beklemedemi direkt onunla.
yeni bir kız olsa devam derdim ama eski kız arkadaşıyla olması aklının onda olduğu göstergesi.
Kızın ona karşı zaafı varsa, yazııık kıyamamıştıre peki neden onla devam etmedi? Ona olmayacağını söylemiş.
ama 2 ay gibi bi zaman benle de görüştü. Hiç iletişimsiz değildik. Baktım dengesiz davranıyor, beni sakın arama dedim ve ondan sonra peşimden koşmaya başladı. Bi şekilde aramız düzelmişti ki tesadüf eski sevgilisi ile görüştüğünü öğrendim.Aldatma yok ki bunda
Sen adamdan ayrilmissin nereye isterse oraya gider
Sana dondukten sonra da giderse iste orada bir problem var demektir
ben de başka kimseyi bulamadığı için şansını denediğini düşünmek istiyorum.Aldatma yok ama en ufak bir boşlukta tekrar ona dönebileceğini düşünüyorum.Aklından çıkaramamış belli ki.
Ikinizle ayni anda gorusup gorusmediginden emin olmalisin onceama 2 ay gibi bi zaman benle de görüştü. Hiç iletişimsiz değildik. Baktım dengesiz davranıyor, beni sakın arama dedim ve ondan sonra peşimden koşmaya başladı. Bi şekilde aramız düzelmişti ki tesadüf eski sevgilisi ile görüştüğünü öğrendim.
sonradan ben olayları düşündükçe olayı çözmeye başladım. O anlatmadı. Karşılıklı uzun uzun ağladık.Bir de cinselligine varana kadar niye anlatiyor ki ayıp birsey ya.
Neden ağladıniz? Adam niye agladi?Karşılıklı uzun uzun ağladık.
şans denemek mi? neyin şansı bu dondurma alıp araba çıksın diye şifre mi gönderdi?ben de başka kimseyi bulamadığı için şansını denediğini düşünmek istiyorum.