çok karmaşık haldeyim, yorumlarınızı bekliyorum

zaten beni üzen de bu. ama bi yanım da çivi çiviyi söker mantığı ile mi yaptı diyor. Onu 40gün aramamışım. çok kesin konuşmuşum ve bi daha aramayacağımı biliyormuş.
Senin çiviyi niye kimse sökmedi
Çünkü sen onu sevip sadece onu düşündün
Eski çivileri aramadın
Bıraksın kesin mesini istese o seni arardı, eski sevgilisini bulacağı vakitte

Ben aldatmak olarak görmedim.
adam biten ilişkisinin yerini başkasıyla doldurmaya çalışmış. ..tipik erkeksel yaklaşım.
Adam böyle birşey yaşadığı için senin gözünde tekrar degerlenmis. Tipik kadınsal yaklaşım.

Senin çiviyi niye kimse sökmedi
Çünkü sen onu sevip sadece onu düşündün
Eski çivileri aramadın
Bıraksın kesin mesini istese o seni arardı, eski sevgilisini bulacağı vakitte

ben de başka biri ile bişeyler olsun istedim, ama yine de git gel yaşadım. açıkça ilişki yaşamak için değil ama hoşlandığım bir fırsat olsa değerlendiridim.

e ben msjlarını gördüm. Kız canım cicim çok mutlu, her iki tarafta istekli ise devam ederlerdi.
Adam bakıyo sen razı o razısın kime gideceğini şaştı belki de ne biliyosun
Yani şu an sana dönmesi senin için bi değerse sen bilirsin
Bana göre sevse 1 ayda şıp diye başkasına gitmezdi, değeri burdan biçerim ben

ben de başka biri ile bişeyler olsun istedim, ama yine de git gel yaşadım. açıkça ilişki yaşamak için değil ama hoşlandığım bir fırsat olsa değerlendiridim.
O zaman sana benim kadar 'asla' gelmiyordur
Ben 1 ayda başka ilişki düşünemem, kafamı toparlamaya bakarım uzun bi süre

Adam bakıyo sen razı o razısın kime gideceğini şaştı belki de ne biliyosun
Yani şu an sana dönmesi senin için bi değerse sen bilirsin
Bana göre sevse 1 ayda şıp diye başkasına gitmezdi, değeri burdan biçerim ben

ben ona beni artık sakın arama dedikten sonra çok fazla zorladı beni. Ve zorlayıp bi şeyleri yoluna koyduktan sonra tesadüfen her şeyden haberdar oldum. o yuzden şimdi çok mutluyuz, her şey yolunda. napmam lazım bilmiyorum. en başta öğrenseydim çok daha sert olurdu tepkim.

o kız da ne kadar iğrenç bir kızmış. Daha öncen de msj atmıştı, ve o zaman rahatsız etmemesini söylemişti.

Hep kızlar iğrenç dimi
Seninki de tükürdüğünü yalamış gitmiş beraber olmuş ona bakılırsa
Ama barışınca akça pakça olur bu adamlar, öteki kızlar pis kaka

haklısın..

Tüm erkekler mi böyle. Ondan hiç beklemezdim, gerçekten sadık, güzel bir ilişkimiz vardı. Nasıl bu noktalara geldik çok üzülüyorum. Harcadık her şeyi
Hayir tüm erkekler öyle degil.. Sana bi yerlerine düskün biri denk gelmis.. Tamam aldatmamis olabilir ama 1 ayda hemen nasil gider biriyle konusur gider iliskiye girer? Hemde eski sevgilisine! Bu adamin seni birak kendisine saygisi yok

Son düzenleme:
X