- 4 Ağustos 2015
- 15
- 0
-
- Konu Sahibi karmasik_sorular
onu terketip gittiğimde ne kadar üzüldüğünü anlattı. Herkese beni anlattığını anlattı.Neden ağladıniz? Adam niye agladi?
zaten beni üzen de bu. ama bi yanım da çivi çiviyi söker mantığı ile mi yaptı diyor. Onu 40gün aramamışım. çok kesin konuşmuşum ve bi daha aramayacağımı biliyormuş.Aslında ayrıyken olmuş bişey
Aldatma sayılmaz
Ama hop diye de unutası başkasını bulası varmış, burası düşündürücü
Ne diyecek ki başkaonu terketip gittiğimde ne kadar üzüldüğünü anlattı. Herkese beni anlattığını anlattı.
bu durumda olan diğer kıza oldu. onu kullanmış mı oldu?şans denemek mi? neyin şansı bu dondurma alıp araba çıksın diye şifre mi gönderdi?
madem öyle ne diye cinsel ilişki yaşıyor ki.bunun neresi şans denemek.
Senin çiviyi niye kimse sökmedizaten beni üzen de bu. ama bi yanım da çivi çiviyi söker mantığı ile mi yaptı diyor. Onu 40gün aramamışım. çok kesin konuşmuşum ve bi daha aramayacağımı biliyormuş.
Senin çiviyi niye kimse sökmedi
Çünkü sen onu sevip sadece onu düşündün
Eski çivileri aramadın
Bıraksın kesin mesini istese o seni arardı, eski sevgilisini bulacağı vakitte
Senin çiviyi niye kimse sökmedi
Çünkü sen onu sevip sadece onu düşündün
Eski çivileri aramadın
Bıraksın kesin mesini istese o seni arardı, eski sevgilisini bulacağı vakitte
o kız da ne kadar iğrenç bir kızmış. Daha öncen de msj atmıştı, ve o zaman rahatsız etmemesini söylemişti.Eskisi hala yan cepte anlaşılan.
Adam bakıyo sen razı o razısın kime gideceğini şaştı belki de ne biliyosune ben msjlarını gördüm. Kız canım cicim çok mutlu, her iki tarafta istekli ise devam ederlerdi.
O zaman sana benim kadar 'asla' gelmiyordurben de başka biri ile bişeyler olsun istedim, ama yine de git gel yaşadım. açıkça ilişki yaşamak için değil ama hoşlandığım bir fırsat olsa değerlendiridim.
Adam bakıyo sen razı o razısın kime gideceğini şaştı belki de ne biliyosun
Yani şu an sana dönmesi senin için bi değerse sen bilirsin
Bana göre sevse 1 ayda şıp diye başkasına gitmezdi, değeri burdan biçerim ben
Kiz igrenc degil.. Bana gore sevgilin sirf seni unutmak icin onunla yattigi icin, sevgilin ilginc..o kız da ne kadar iğrenç bir kızmış. Daha öncen de msj atmıştı, ve o zaman rahatsız etmemesini söylemişti.
o kız da ne kadar iğrenç bir kızmış. Daha öncen de msj atmıştı, ve o zaman rahatsız etmemesini söylemişti.
haklısın..Kiz igrenc degil.. Bana gore sevgilin sirf seni unutmak icin onunla yattigi icin, sevgilin ilginc..
Hayir tüm erkekler öyle degil.. Sana bi yerlerine düskün biri denk gelmis.. Tamam aldatmamis olabilir ama 1 ayda hemen nasil gider biriyle konusur gider iliskiye girer? Hemde eski sevgilisine! Bu adamin seni birak kendisine saygisi yokhaklısın..
Tüm erkekler mi böyle. Ondan hiç beklemezdim, gerçekten sadık, güzel bir ilişkimiz vardı. Nasıl bu noktalara geldik çok üzülüyorum. Harcadık her şeyi