çok karmaşık haldeyim, yorumlarınızı bekliyorum

ayrılmışsınız. siz bırakmışsınız. kısaca beraberlik bitmiş . ve o ara eski kız arkadaşıyla olmuş. alddatma yok.
ancak,neden eski kız arkadaşı. başka bir kız olsa okeyde,eski kız arkadaşı yedekte beklemedemi direkt onunla.
yeni bir kız olsa devam derdim ama eski kız arkadaşıyla olması aklının onda olduğu göstergesi.
canım haklısında,şimdi yenısını bulcak,yatağa atma kıvamına getirecek,nazını çekecek,uzun işş demiştir,kestırmeden eskiye bır uğramış bence,ve şu konuda bır anlaşalık hanımlar,ayrıldıktan sonra başkaısna gıden erkek sizi nasıl aldatıyyor?şakamısınız,siz yoksunuz ki aldatsa,birde sevse gitmezdi..ay ne yanı yas mı tutacak?hayır tutsa ne kadar tutmalı,40 gün,50 gün??birde sevmesi gerekmez erkeğin başkasına gitmesi için,başkasına gitmemeside sizi sevdiği anlamına gelmez,boş işler

bu kadar kısa sürede başka birine gidiyorsa özellikle bu eski sevgilisi ise ben bu adama asla güvenmem ne bahanesi varsa var bitiririm

eski kız arkadaşıyla birlikte olduğunu bile bile nasıl devam edebilirsin bilmiyorum devam etmemelisin de bence...aldatmış sayılmaz aldatmak için de birlikte olmak gerekmiyor tamamen bittiğini varsayarak öyle hareket ettiyse neden takrar barışıyorsunuz..sevgi kalptedir seni severken bunu yapabiliyorsa o zaman sevgisinden şüphe etmelisin çünkü hani aldatmak için eskisini sevmek zorunda değil vs yok bişeyine düşkünmüş vs...gerçekten sevseydi başka kadına bakamaz tiksinirdi die düşünüyorum..

Ayrıyken yapılanlardan mesul tutamazsın
Sonuçta ona o özgürlüğü vermişsin
Pırr hadi git demişsin
Geri döneceğinizi bilse yapmaz zaten

Allah aşkına hangi seven erkek sevdiği kızdan ayrıldığında ,sevdiği kızın arkasından gidipte başka kız bulup aldatır birlikte olur? Adamın A sını bile haketmiyo bence sevseydi seni beklerdi senin araman yerine o seni aar o msj atardı bırak yaa aklı fikri bel altı olan sevgiliyi. iyiki kurtulmuşsun Allah kurtarmış seni için niye sızlıyo bırak sızlamasın tam tersi ferahlasın bide utanmaz suçu sana atıyor sen bana msj atmadın aramadın ondan eski sevgilime döndüm. bu normalmi? ilişkinize devam etseniz anca kendinizi kandırıyor olurdunuz eski sevgiliniz kızlara ve size hep cinsel obje gözüyle bakmış diyebilirim kusura bakmayın yorumum sert oldu ama çocuk bildiğin bel altı düşünüyormuş yaaa bide suçu size atıyo kafanıza sakın takmayın değmez yaa bu insanın beyninizin ucundan bile geçmesine değmez sakın vicdan yapma kendine inşAllah karşına iyileri çıkar mutlu ol bu hayat mutlu olmak için :))) kendini sakın kullandırtma erkeklere hele o dengesize bırakk ferahlat içini iyiki kurtulmuşsun :))))

insan aklı ve kalbiyle bitirdiği bir kişiye dönmeyi istemez diye düşünüyorum. bu boşlukta dahi olmuş olsa eski sevgilisiyse henüz bitmemiş bir alışverişin olduğunu gösteriyor. belki duygusal değil sadece mantıkta belki de tam tersi. şu durumda aldatılmış sayılmıyorsun ama bana göre pek sağlıklı bir ilişki içinde de değilsin. bir süre gözlemle. hatta onun neden bu şekilde yaptığını onu kırmadan sorabilirsin. verdiği cevapların seni tatmin etme derecesi önemli bence. buna dikkat et.

Aldatmamis.

Lakin sizi sevdigini de dusunmuyorum. Seven insanin aklina eski sevgilisi gelmez. Bu hatun olmadi eskisine bakayim bari ayhhhh demis.

Ben olsam igrenirdim herhalde. Benzer bir olay benim basima geldi aslinda, igrendim, yapamadim. Boyle bir igrencligi ve murdarligi kaldiracak karakterde bir insan degilim.

Mesele zaten aldatip aldatmamak degil burda bence. En azindan basima geldiginde ben boyle dusunmemistim. Bir kere igrendim, sogudum adamdan geri donusu olmadi zira.

Vallahi kusufa bakma ama bariz sevmiyor.. seven adam iki gunluk ayrilikta baskasina gitmez.. ama fakat gercek, sert yazdim belki ama bariz ortada olan birsey.. insan en azindan uzuntusunden baskasina gitmez, beyefendi masallah yatmis bir de..

Aldatmamis.

Lakin sizi sevdigini de dusunmuyorum. Seven insanin aklina eski sevgilisi gelmez. Bu hatun olmadi eskisine bakayim bari ayhhhh demis.

Ben olsam igrenirdim herhalde. Benzer bir olay benim basima geldi aslinda, igrendim, yapamadim. Boyle bir igrencligi ve murdarligi kaldiracak karakterde bir insan degilim.

Mesele zaten aldatip aldatmamak degil burda bence. En azindan basima geldiginde ben boyle dusunmemistim. Bir kere igrendim, sogudum adamdan geri donusu olmadi zira.
Bende böyle dedim
Ama konu sahibi dedi ki bende denedim başkasıyla olmadı, olsa bende yapardım.
O yüzden dedim ki sana benim kadar 'asla' gelmez, ben bir ayda kendime çekilirdim yeni birini düşünemezdim

X