Cok karisigim yardin edin lutfen

Adam sizinle niye evlensin zaten birlikte yaşıyorsunuz. Adam herşeyi tatmış yaşamış aynı evde. Ilk büyük kavga da sıkıldım der çeker gider. Kendinizi ateşe atmissinız. Evlenecek adam 1 sene 2 sene diye oyalamaz, üstelik paranızı da almış geri de vermez

Adam sizinle niye evlensin zaten birlikte yaşıyorsunuz. Adam herşeyi tatmış yaşamış aynı evde. Ilk büyük kavga da sıkıldım der çeker gider. Kendinizi ateşe atmissinız. Evlenecek adam 1 sene 2 sene diye oyalamaz, üstelik paranızı da almış geri de vermez
Zaten psikolojimle oynayıp sıkıldığını rahat olmam gerektigini güvenmeyi ortaya koymalara basladi cunki ben hep herseyimi anlatip ona odaklandim parayida daha vermedim

Yani tek yaşasanız da 3 ayda 10 bin gider zaten. Ama kadının herhangi bir geliri olmadan biriyle birlikte yaşamasını ben doğru bulmuyorum. Zira bir çoğu ayrılınca gidecek yeri/parası olmadan ortada kalıyor :( ve hukuken de elinde bir dayanağı olmuyor bu yüzden bence siz mutlaka ama mutlaka bir iş bulun, en azından part time vs bir iş bulun. Ki ilişki içinde gelecek kaygınız varsa (ayrılınca ne yapacağım vs gibi) bu süre zarfında geleceğinize yatırım yapmalısınız hoş gelecek kaygınız olamasa bile her kadın geleceğine yatırım yapmalı. Ne bileyim bence mantıklı değil. Ama sizin hayatınız.

Yani tek yaşasanız da 3 ayda 10 bin gider zaten. Ama kadının herhangi bir geliri olmadan biriyle birlikte yaşamasını ben doğru bulmuyorum. Zira bir çoğu ayrılınca gidecek yeri/parası olmadan ortada kalıyor :KK43: ve hukuken de elinde bir dayanağı olmuyor bu yüzden bence siz mutlaka ama mutlaka bir iş bulun, en azından part time vs bir iş bulun. Ki ilişki içinde gelecek kaygınız varsa (ayrılınca ne yapacağım vs gibi) bu süre zarfında geleceğinize yatırım yapmalısınız hoş gelecek kaygınız olamasa bile her kadın geleceğine yatırım yapmalı. Ne bileyim bence mantıklı değil. Ama sizin hayatınız.
E canım.elimdeki para yi almak lamı oluyo peki adamlık veriyim mı o olmasaydı yerdin diyorsunuz da tek başıma başka şekilde yerdim en azından istediğim gibi veriyim mı para yi?

Bence, bu adam sizi oyalıyor ve bir şekilde manipüle edilmişsiniz. Yaşadığınız şeyleri, olayın dışındaki yabancı bir insan gözüyle bakarak, tekrar değerlendirmelisiniz.
Her ne sebeple olursa olsun, sizin elinizdeki paranın idaresini kendinin yapmak istemesi ve sizin buna bir şekilde razı olup vermeniz, bu kişinin sizi bir şekilde manipüle ettiğinin bir göstergesi.
İstersen çalış, istemezsen çalışma diye size bir rahatlık sağladığını sanıyorsunuz. O, şuan hertürlü masrafı karşılıyorsa bile, bunun karşılığı olan parayı, zaten peşin peşin almış.
Canı istediği gibi davranıp, çok sorgulamamanızı söylüyormuş. Bu da başka bir sıkıntı.
Sizi kimseye tanıtmamasıda bence önemli bir sorun. Evlilik konusunda, kararlı olsun veya olmasın. Bir şekilde aynı evde yaşadığı ve sevdiğini söylediği bir kadını etrafına neden tanıtmak, tanıştırmak istemez ki bir adam. Kendinin size verdiği bir güvence yokken, sizin ona tam bir güven duymanızı beklemeside, bir manipülasyon.
Siz bu durumda halen, az görüşürüz, sosyal hayatımız olmaz diye düşünüp, çalışsam mı, çalışmasam mı diyorsunuz.Size sormak isterim.Siz herşeyi, neden ve nasıl bu adamın insiyatifine bırakıyorsunuz?
Insiyatifine bıraktım ewt ve hep ayaklarımın üstünde durdum şu an ona bagli ve o herseyin farkında ve ben psikolojimden de oluyorum onun üstüne gidiyorum toparlanmak istiyorum ınş çok sagolun

Keşke evlenmeden önce birlikte yasamasaydiniz. Erkekler bazı hevesleri yaşadıkları zaman zaten yaşayacagimi yaşadım niye evleneyim deyip başka kızlara yöneliyorlar. Hemen istediklerini vermemek gerekiyor. Ten uyumu için evlenmeden önce aynı ev diyorlarda ben buna katılmıyorum. Erkekler alacağını aldığı zaman bir bahanelerle sıkıldım deyip çekip gidiyorlar. Olan kızlara oluyor hayalleri yıkılıyor. Bazı şeyler evlilikte yaşamaya birakilmalı bence. Duygular hemen tüketilmemeli. Sen beni oyalıyorsun demediniz mi hiç

Keşke evlenmeden önce birlikte yasamasaydiniz. Erkekler bazı hevesleri yaşadıkları zaman zaten yaşayacagimi yaşadım niye evleneyim deyip başka kızlara yöneliyorlar. Hemen istediklerini vermemek gerekiyor. Ten uyumu için evlenmeden önce aynı ev diyorlarda ben buna katılmıyorum. Erkekler alacağını aldığı zaman bir bahanelerle sıkıldım deyip çekip gidiyorlar. Olan kızlara oluyor hayalleri yıkılıyor. Bazı şeyler evlilikte yaşamaya birakilmalı bence. Duygular hemen tüketilmemeli. Sen beni oyalıyorsun demediniz mi hiç
Demezmiyim her şeyi konuşup rahatsızlıklarımi söylüyorum ezik sessiz biri değilim ki belki başka biri olur hayat devam ediyor ama buna cesaret edemiyorum ettiğimde artık dönüş yok.zaten

Demezmiyim her şeyi konuşup rahatsızlıklarımi söylüyorum ezik sessiz biri değilim ki belki başka biri olur hayat devam ediyor ama buna cesaret edemiyorum ettiğimde artık dönüş yok.zaten
Bırakın gitsin bu adamı. Başka birini bulun ve bir daha dönmeyin bu adama. Ciddi düşünen olgun birini bulun evlenin sonra aynı evde yaşayın. Bunun da kıçına bir tekme vurun gitsin, parayida vermeyin parayla gecinin iş bulana kadar

Parayı tüketmemek için vadeli hesaba yatırdığınızı söyleyin asla ama asla yedirmeyin ona.ve bi an önce iş bulup kurtulun bu adamdan.sizi sadece maddiyat olarak görüyor gibi 😞

Parayı tüketmemek için vadeli hesaba yatırdığınızı söyleyin asla ama asla yedirmeyin ona.ve bi an önce iş bulup kurtulun bu adamdan.sizi sadece maddiyat olarak görüyor gibi 😞
Peki hesabı vadeliye çevirsem kartı ver dermi derse diyebilme ihtimali var hayır dersem gidicekse gitsin degilmi zaten vermiyorum dedigimde ısrar ısrar vermediğimde de gidecekse zaten o insan gitcek

Peki hesabı vadeliye çevirsem kartı ver dermi derse diyebilme ihtimali var hayır dersem gidicekse gitsin degilmi zaten vermiyorum dedigimde ısrar ısrar vermediğimde de gidecekse zaten o insan gitcek
Parayı tüketmemi istemediğin için vadeliye çevirdim zaten dersin,madem amaç parayı harcamamak harcamıyorum işte,yok derdin o paraysa bilemem de geç.zaten orda dökülecektir o.
Tabikide gidecekse gitsin canım hatta gitmicekse de gitsin böyle adamlara güvenmeyin lütfen.ne zorluklarla biriktirdin o parayı kim bilir

Peki zevk olarak görüyo ya gün içinde ilgilenirmi msj atip merak etmesi sorması vs evde ayrı ilgi göstermesi bu kadar numara yaparmı?
Normalde yapmaz ama parayı alana kadar yapar yapacaktır.inanma o yapılanlara.seni seven daha evlenmeden para muhabbeti yapmaz güven bana.
Ş...zler konusunda pek tecrübeliyim de 😂

Parayı tüketmemi istemediğin için vadeliye çevirdim zaten dersin,madem amaç parayı harcamamak harcamıyorum işte,yok derdin o paraysa bilemem de geç.zaten orda dökülecektir o.
Tabikide gidecekse gitsin canım hatta gitmicekse de gitsin böyle adamlara güvenmeyin lütfen.ne zorluklarla biriktirdin o parayı kim bilir
Tamam parayı çevircem ve ısrar ederse uygun bi dille bu para mı sorun ve güvenmesi gerektiğini harcayamayacağım diycem ve ona şu teklifi suncam madem her şeyi zamana bıraktık birbirimiz seviyor istiyoruz da ayrılmak istemiyoruz ilişkimizi güzelleştirmek adına kira vs ortak ödeyelim bu şekilde sende parandan biriktirmek istedigini birikim yap bi kenarda diycem nasıl sizce

Normalde yapmaz ama parayı alana kadar yapar yapacaktır.inanma o yapılanlara.seni seven daha evlenmeden para muhabbeti yapmaz güven bana.
Ş...zler konusunda pek tecrübeliyim de 😂
Alana kadar mı diyosun zaten bi borç aldı yerine koymadı 🤣 konuşcam para faizde ve herşey ortak ödensin madem birlik te olmak istiyorsak

Tamam parayı çevircem ve ısrar ederse uygun bi dille bu para mı sorun ve güvenmesi gerektiğini harcayamayacağım diycem ve ona şu teklifi suncam madem her şeyi zamana bıraktık birbirimiz seviyor istiyoruz da ayrılmak istemiyoruz ilişkimizi güzelleştirmek adına kira vs ortak ödeyelim bu şekilde sende parandan biriktirmek istedigini birikim yap bi kenarda diycem nasıl sizce
Çok güzel olur bu konuşmayı yapmanız.sizin için hayırlı olacak haberlerle bekliyorum 😘

Back