Çok karışığım bu adam dedikleri gibi tehlikeli olabilir mi?

2.eşine şöyle bir cümle kullanmış boşanırken sen benim otoriteme uysaydın boşanmazdık.
Kadın da erkek kadar bir bireydir. Kendi istekleri arzuları, düşünceleri olabilir. Erkekler itaatkar ,sorgulamayan, ses çıkarmayan kadın arzuluyor kolay manipüle etmek icin. Ben gezerim, gönlüme eğlendiririm ama kadın evde oturmak zorunda yok ya hıyara bak.
Böyle hıyarlar evlenmesin lütfen, tüm Türkiye'ye naklen yayın falan yapın.

Yani sırf bu cümlesi bile size neler ifade ediyor?
Yani simdi uzaktan bakiyorum ben bir oglun var zaten keyfinde yerindeyse hem kendinin hem oglunun huzurunu neden kaciracaksin ki?
Benimde bir tane oglum allah nasip ederse bir de kizim olacak esimden ayrilsam inan dusunmem tekrar evlenmeyi cunku evlilik yeteri kadar karmasik zor geliyor bana aileler filan ne bileyim.
Bir de anladigim kadariyla otoriter biri olacak karsinda.
Tabii ki karar sizin hayirlisi olsun.

Sen çalışmıyorsun, tabi doğal olarak çalışmayan eş tercih edecek biriyle evlenebilirsin.
Adamı tanımadan niyetini anlamadan karar verme.
Senin de çocuğun var zaten. hiç evlenmemiş çocuksuz biriyle evlenmen de zor.
yani adamı tanıman niyetini anlaman lazım. Beklentileri nedir, nasıl bir insandır, senin çocuğun, kendi çocukları vs nasıl olacak.
Sevecek misin bakalım.
Tanımadan bilemezsin.

Çalışmıyorum. İtaatkar değilim. kafama yatmayan bir şeyin konusu bile açılmaz. söz dinlemiyorum, sözüm dinlenir. Annesinin lafları olmasın bunlar iyice araştır. Sosyal medyası varsa didikle. Tanıdıklara sor. Eski eşlerinin sosyal medya hesaplarına bak. Görüş konuş. Kafana yatmazsa olmaz. Diyelimki 2. Kez evlendin anlaşamadın sen de mi tehlikeli olacaksın? Saçma yorum

Bizim evde haftasonlari kahvalti her durumda benim esimin gorevidir, haftada 2 3 kez ya disarda yeriz, ya eve soyleriz cunku benim de canim yemek yapmak istemez, ama tûm Turkiye'nin dag tas, kôy bucak adamlari olaya ayni pencerden, ayni bicilde bakiyo diyemezsiniz, her erkegin yetistirimesi, ailede aldigi kultûr farkli cunku, egeli akdenizliyle, dogulu bile farkli kulturlerde yetisiyo bu ulkede, sirnakli korucu kocasina cik camlari sen sil bu hafta diyen kadin oldugunu sanmiyorum, bu olayi normallrstirmek degil, bu ulkenin gerceginin farkinda olmak, benim esim yabanci, yemek de yapar, viledayla yel siler, camasirlari makinaya atar, ama onun geldigi ûlkede, anneler kiz, erkek cocuk ayrimi yapmiyor, ne zaman bizde anneler oglum yavrum kiymetlim demeyi keser, o zaman normallesme kendiliginden biter zaten, bugun icin kendimizi kandirmak olur aksi

-Olivia-
Köy yerlerinde böyle olur. Haber gönderilir.. olumlu bakarsa kız tarafı tanışmaya davet eder.
ne yapsın çeşme başında çıkma teklifi mi yapsın.. Uzayda yaşıyormuş gibi davranmasa insanlar keşke..

Tabi istemez çalışan kadın.Çünkü ona boyun eğmeyecek kendi parası olacak cebinde kendisinden para istemesine gerek olmayacak,istediği gibi yönlendiremeyecek,kadın çaresiz olmayacak kapıyı çekip çıkıp gidebilecek...(Bunları çalışmayan kadınlar da yapabilir elbette)

E tamam işte temiz eve geleyim, yemeğim yapılsın, çamaşırım yıkansın, sex yapayım bitti gitti.

Adam belli ki ant içmiş, bi kadının hayatını adam gibi kaydırmadan içi rahat etmeyecek. Tabi önceki iki hanımefendi ekonomik özgürlüğün de verdiği güçle kaçıp canlarını kurtarınca beyefendi bu duruma çok içerlemiş, dertlenmiş. O nedenle bu sefer mesleği ve geliri olmayan biriyle evlenerek işini sağlama almak istiyor.

Ben size bu pek saygıdeger beyefendinin bilinçaltını aşağıya dökeyim, bi gram farklı bi zihniyet varsa altında ben de Ladyamore değilim.

"Ne demek yani kendimi güçlü ve iktidar sahibi hissetmek için bi insanı köleleştiremiyorum, benim fiziksel ihtiyaçlarımı karşılamaktan ibaret bi hayata mahkum edemiyorum !

Hem kadın insandan sayılıyo muydu ki ya?

Kadın dediğin şey değil miydi, hani şey şey...hah buldum evin 4. beyaz eşyası. Hani böyle hepsinin birleşimi gibi olan. Çamaşır yıkar, bulaşık yıkar, yemek, temizlik ve ütü ondan sorulur.

Gürültülü bi makine hatta, bazen çok ses çıkarır, hatta "karı dırdırı" deriz o sese, ama dinlemeyiz duymazdan geliriz hani. Neymiş düşünceleri, duyguları, hevesleri vs. varmış, sırf kuru gürültü. Kim diyosa ona bi şey hisset bi şey düşün diye. Hem evde bi sey düsünülcekse ben düsünürüm zaten, ona ne oluyo. Elektrik süpürgesi gibi sıfır ses olanlarından yapamadılar ki bi türlü.

Arada da işte kendi keyfine kadar sagını solunu kurcalarsın, mekanik becerilerini sergilersin. Tabi dışarıda ne makineler var aslında of of of yani ama evde de bi tane düzenli bulundurmak lazım idareten.

Neyse işte ne diyodum, böyle bi şey degil miydi evlenilecek kadın?"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…