Çok karışığım bu adam dedikleri gibi tehlikeli olabilir mi?

Yok aynı köyde olduğumuz için duyuyorum.sebep iki eşi de çalıştığı için evin düzeni temizliği istediği gibi gitmiyormuş.bir de çalışan kadınlar otorite kabul etmiyor söz dinlemiyorlarmış
Siz yani bunu diyen bir adamla ciddi ciddi olur mu diye soruyorsunuz ne diyeyim size evlilikten önce sağlıklı bir zihin diliyorum

Bu adamla mutlu olup olmamaniz sizin karakterinize kalmis.Kimi kadinlar daha otoriter erkek ile olmayi sever, kimisi de otorite esit olsun ister kadin ile erkek arasinda, son kimi kadinlar ise erkek daha pasif olsun, son sozu kendi soylesin ister.Yani tamamen karakter meselesi.

Kırk yaşında çeşme başında banka müdürünün kölesi olma fantezisi kurup bu fanteziye çocuğunu da sürükleyen bi abla mı daha trajik yoksa vakit öldürmek için trollük yapmaktan daha verimli bi yol bulamamak, hayal gücünü çalıştırıp, ıkınıp sıkınıp uydura uydura bu hayali ablayı uydurmak mı? Yoksa nolur nolmaz durduk yere birinin hayatı kaymasın diye ciddiye alıp yorum yapan bizlerin düştüğü hal mi trajik? Kafamda deli sorular :işsiz:

Ay cok karısık anlayamadım konu trol mü yani

X