- 8 Mayıs 2014
- 3.541
- 5.265
-
- Konu Sahibi bahtsizbedevibenim
Yok aynı köyde olduğumuz için duyuyorum.sebep iki eşi de çalıştığı için evin düzeni temizliği istediği gibi gitmiyormuş.bir de çalışan kadınlar otorite kabul etmiyor söz dinlemiyorlarmış
Adam bence evlenmek için evlenmiş hep 3. Evliliği de böyle yapmaya çalışıyor lütfen siz de evlenmek için evlenmeyin her şeyden öte bir evladınız var sizi üzecek olan mevzu onu da üzecektirMerhabalar.öncelikle kendimden bahsedeyim.lise mezunuyum.ve köyde yaşıyorum ailemle birlikte.yaşım epeyce ilerledi 40 kadar.bir evlilik yaptım bir çocuğum var.işim mesleğim yok.
Aynı köyden bir bey var kendisini ailelecek de iyi tanırız.ama kendisi şehir merkezinde tatillerde dalan geliyor köye ailesinin yanına.mesleği bankada müdür.
46 yaşında o da boşandı.2 tane tane çocuğu var annede kalıyor.ama sorun şu ki ben onunla evlenirsem o benim 2.kocam olacak ben ise onun 3.karısı olacağım.çünkü iki çocuğu ki biri kız biri erkek ilk eşinden 2.eşinden çocuğu yok.ilkiyle 6 yıl evli kalmış.ikinci ile 2 yıl.
İki bayan da çalışıyormuş.şimdi ise bu adam annesi aracılığı ile haber gönderiyor benimle evlenmek istediğine dair.3.karısını çalışmayan ev hanımı istiyormuş.benim çocuğumu da sorun etmiyor birlikte yaşayacağız.
Şimdi başlıkta tehlikeli mi dedim neden çünkü 1 değil iki evlilik diyor arkadaşlarım çevrem ailem.kendi çevremden bu durumu onaylayan yok.
Açıkçası ben nötrüm sizlerin fikirlerini merak ediyorum.etrafın dediği gibi iyi olsa iki kadın da bunu bırakmaz mıydı?veya adamın ve aileisnin dediği gibi adam şanssız ve iki kadın da sorunlu olabilir mi? Ne dersiniz?
Hayir normal degil. Fazla içli dışlı olmak her zaman baş ağrıtır. Gemis 40 küsür yaşına. Her firsatta ailem ailem olur mu? Tabiki gorusecek ailesi ile ama evlendikten sonra ilk ailesi eşi ve cocuklari olmali insanin. Sonra anne baba kardes vs.. Bir tane oglunuz var hic başınızı agritmayin derim.Arkadaşlar bu adamın sürekli aileyle vakit geçirmek istemesi normal mı?
Su yazdıgını okurken adamla ilgili aklımda uyanan tek sey, istenmeyen tüyYok aynı köyde olduğumuz için duyuyorum.sebep iki eşi de çalıştığı için evin düzeni temizliği istediği gibi gitmiyormuş.bir de çalışan kadınlar otorite kabul etmiyor söz dinlemiyorlarmış
Iyy... Tam boşamalık adam.
Arkadaşlar bu adamın sürekli aileyle vakit geçirmek istemesi normal mı?
Sizce??Yani aklımı kurcalıyor sürekli ailesiyle görüşmek istemesi sıkıntı mı sizce de
Yok aynı köyde olduğumuz için duyuyorum.sebep iki eşi de çalıştığı için evin düzeni temizliği istediği gibi gitmiyormuş.bir de çalışan kadınlar otorite kabul etmiyor söz dinlemiyorlarmış
Etrafımdakiler sıkıntı olduğunu söylüyor ama aben çok dıkıntı olarak göremiyorum açıkçasıSizce??
Şu cümleyi hadi o tibet öküzü , öküzlüğü kabul etmiş söylemiş de... siz nasıl yazarsanız burayaYok aynı köyde olduğumuz için duyuyorum.sebep iki eşi de çalıştığı için evin düzeni temizliği istediği gibi gitmiyormuş.bir de çalışan kadınlar otorite kabul etmiyor söz dinlemiyorlarmış
Kime göre iyiydi abiniz,birde boşandıkları kadınlara sormak lazım.ne alaka ya ,benim abimde 3 evlilğini yaptı bu onun kötü biri oldugunumu gösteriyor aksine çok iyi biri ama anlaşamadılar yani karşı tarafın hataları diyelim olaya bu açıdan bakma seninde ikinci olacak ne olmuş yani onun 3 olunca kötü birimi oluyor.
Çalışan kadın ,otorite dinlemiyormuş.Bu nasıl bir kafa yapısı ,bence uzak dur .Adam sorunlu birine benziyor .İki kez boşanmasını geçtim .Kafa yapısı kötü .Yok ikinci eşini severim diye evlenmiş ,sonra sevmemiş .Okumuş müdür olmuş ama kafa taş devrinde kalmış .Merhabalar.öncelikle kendimden bahsedeyim.lise mezunuyum.ve köyde yaşıyorum ailemle birlikte.yaşım epeyce ilerledi 40 kadar.bir evlilik yaptım bir çocuğum var.işim mesleğim yok.
Aynı köyden bir bey var kendisini ailelecek de iyi tanırız.ama kendisi şehir merkezinde tatillerde dalan geliyor köye ailesinin yanına.mesleği bankada müdür.
46 yaşında o da boşandı.2 tane tane çocuğu var annede kalıyor.ama sorun şu ki ben onunla evlenirsem o benim 2.kocam olacak ben ise onun 3.karısı olacağım.çünkü iki çocuğu ki biri kız biri erkek ilk eşinden 2.eşinden çocuğu yok.ilkiyle 6 yıl evli kalmış.ikinci ile 2 yıl.
İki bayan da çalışıyormuş.şimdi ise bu adam annesi aracılığı ile haber gönderiyor benimle evlenmek istediğine dair.3.karısını çalışmayan ev hanımı istiyormuş.benim çocuğumu da sorun etmiyor birlikte yaşayacağız.
Şimdi başlıkta tehlikeli mi dedim neden çünkü 1 değil iki evlilik diyor arkadaşlarım çevrem ailem.kendi çevremden bu durumu onaylayan yok.
Açıkçası ben nötrüm sizlerin fikirlerini merak ediyorum.etrafın dediği gibi iyi olsa iki kadın da bunu bırakmaz mıydı?veya adamın ve aileisnin dediği gibi adam şanssız ve iki kadın da sorunlu olabilir mi? Ne dersiniz?
İkinci eşiyle de aynen öyle tanışmış.aracılar bulsun diye yani evleneceğim birini bulun diye.2.si ile mantık evliliği yapmış sevmemiş.severim zannetmiş ama sevememiş.
maalesef canım aldatıldı, gözleri sonradan acıldı ikisininde , biz ve çevremiz herkes şahit oldu, sonra dan pişman oldular ama nafile, sonunda arkadasımlar evlendi gayet mutlular bir tane cocukları var ikincide yolda çok şükür dogru insanı buldu, dsardan bakılınca aaa üçüncüye evlenmiş kesin hata ondadır derler ama yaşayan bilir canımKime göre iyiydi abiniz,birde boşandıkları kadınlara sormak lazım.
2.eşine şöyle bir cümle kullanmış boşanırken sen benim otoriteme uysaydın boşanmazdık.
Adam sunacağı hayatı söylemiş.Siz gönüllü köleliği kabul ediyorsanız evlenin.Bir de adam evliyken de her fırsatta köye gelirdi.evli bile olsa ailesiyle zaman geçirmeyi çok isteyen bir tip.