- 9 Kasım 2015
- 2.827
- 4.094
-
- Konu Sahibi bahtsizbedevibenim
Yani açıkçası çocuğum var neden tekrar evlenip sorumluluk altına gireyim değil mi?hiç hoş değil kocasız hayat sürebiliyorsanız (maddi manevi) elin adamını hayatınıza dahil edip dert yüklemeyin omuzlarınıza.
illa evleneceğim derseniz de başka adam mı yok
evet elbette ama tabi kimse yalnız kalmak istemez sevmek sevilmek ister anlıyorum. ama gerçekten içiniz rahat olsaydı evet ben bu adamla evleneceğim asla soru işareti yok kafamda deseydiniz zaten buraya konu açmazdınız.Yani açıkçası çocuğum var neden tekrar evlenip sorumluluk altına gireyim değil mi?
Benim iki sene işsiz dönemim oldu, ev hanımıydım. Eşim sıcak yemek fln beklemezdi. Gayet arada yemek yok pizza söyleyelim derdim. Pazar kahvaltısını arada hazırlardı, bazen benim canım istemezdi hazırlamak o da istemezdi kahvaltıya çıkardık. Yorma kendini boşver derdi. Büyük temizliği haftada bir beraber yapardık. O süpürürdü ben silerdim. Camlar onun göreviydi. Bulaşık işi ortaktı. Ben silerdim o dizerdi mesela. Bu düzende devam eden erkek de çok. Bu tip ayıları normalleştirmeyelim.Ben konu sahibi yeniden evlenmek istiyorum dedigi icin tanisip gorusup, karsilikli beklentileri anlatmalarindan yanayim, herkesin calisan kocasi eve gelince, sicak yemek bekliyo, ayrica burda hangi ev hanimi ben full yatayim, kocam gelsin ev islerinin hepsini yapsin diye bekliyo, evde kalan ev isini yapiyo, abartmamak lazim, adamin ev hanimi aramasi garip gerci, en kotu yardimci alirsin haftada 1 2, ay ne biliyim herkesin hayata bakisi farkli
Ve bunu bildiğiniz halde nötrüm diyorsunuz. Adam resmen eve hizmetçi arıyor. Her dediğine he diyen biri lazım ona.Yok aynı köyde olduğumuz için duyuyorum.sebep iki eşi de çalıştığı için evin düzeni temizliği istediği gibi gitmiyormuş.bir de çalışan kadınlar otorite kabul etmiyor söz dinlemiyorlarmış
corap degistirdigini saniyor heralde beyefendi.İkinci eşiyle de aynen öyle tanışmış.aracılar bulsun diye yani evleneceğim birini bulun diye.2.si ile mantık evliliği yapmış sevmemiş.severim zannetmiş ama sevememiş.
Ama bu ideal erkek bi saniye bile tereddüt etmeYok aynı köyde olduğumuz için duyuyorum.sebep iki eşi de çalıştığı için evin düzeni temizliği istediği gibi gitmiyormuş.bir de çalışan kadınlar otorite kabul etmiyor söz dinlemiyorlarmış
İlk karısı bunu istememiş terk etmiş.ikinci karısını da bu istememiş.
Benim iki sene işsiz dönemim oldu, ev hanımıydım. Eşim sıcak yemek fln beklemezdi. Gayet arada yemek yok pizza söyleyelim derdim. Pazar kahvaltısını arada hazırlardı, bazen benim canım istemezdi hazırlamak o da istemezdi kahvaltıya çıkardık. Yorma kendini boşver derdi. Büyük temizliği haftada bir beraber yapardık. O süpürürdü ben silerdim. Camlar onun göreviydi. Bulaşık işi ortaktı. Ben silerdim o dizerdi mesela. Bu düzende devam eden erkek de çok. Bu tip ayıları normalleştirmeyelim.
İtaat bekleyen, ev işi kadınındır diyen erkekleri normalleştirmeyelim.
Ev işi aile işidir. Evin işine erkek yardımcı olmaz, iş bölümünde payına düşeni yapar
Bacım kaynın falan var mı bekar mı?
Yabancıya gitmesin diyecektim
Eş değil hizmetci arıyor, ev işi yapacak, itaat edecek, ses çıkarmayacak.
Bunu bile bile neden kafanız karışıyor ?
Kaç kaç kaç. Adam tam bir öküz belli. Keyfiniz yerindeyse hic bulasmayin.Yok aynı köyde olduğumuz için duyuyorum.sebep iki eşi de çalıştığı için evin düzeni temizliği istediği gibi gitmiyormuş.bir de çalışan kadınlar otorite kabul etmiyor söz dinlemiyorlarmış