- 23 Ağustos 2012
- 49.487
- 229.303
-
- Konu Sahibi bahtsizbedevibenim
@Oliviaa
Köy yerlerinde böyle olur. Haber gönderilir.. olumlu bakarsa kız tarafı tanışmaya davet eder.
ne yapsın çeşme başında çıkma teklifi mi yapsın.. Uzayda yaşıyormuş gibi davranmasa insanlar keşke..
Bu yaziyi cerceveletip asmak lazim malesef çoğunluk böyle düşünüyorAdam belli ki ant içmiş, bi kadının hayatını adam gibi kaydırmadan içi rahat etmeyecek. Tabi önceki iki hanımefendi ekonomik özgürlüğün de verdiği güçle kaçıp canlarını kurtarınca beyefendi bu duruma çok içerlemiş, dertlenmiş. O nedenle bu sefer mesleği ve geliri olmayan biriyle evlenerek işini sağlama almak istiyor.
Ben size bu pek saygıdeger beyefendinin bilinçaltını aşağıya dökeyim, bi gram farklı bi zihniyet varsa altında ben de Ladyamore değilim.
"Ne demek yani kendimi güçlü ve iktidar sahibi hissetmek için bi insanı köleleştiremiyorum, benim fiziksel ihtiyaçlarımı karşılamaktan ibaret bi hayata mahkum edemiyorum !
Hem kadın insandan sayılıyo muydu ki ya?
Kadın dediğin şey değil miydi, hani şey şey...hah buldum evin 4. beyaz eşyası. Hani böyle hepsinin birleşimi gibi olan. Çamaşır yıkar, bulaşık yıkar, yemek, temizlik ve ütü ondan sorulur.
Gürültülü bi makine hatta, bazen çok ses çıkarır, hatta "karı dırdırı" deriz o sese, ama dinlemeyiz duymazdan geliriz hani. Neymiş düşünceleri, duyguları, hevesleri vs. varmış, sırf kuru gürültü. Kim diyosa ona bi şey hisset bi şey düşün diye. Hem evde bi sey düsünülcekse ben düsünürüm zaten, ona ne oluyo. Elektrik süpürgesi gibi sıfır ses olanlarından yapamadılar ki bi türlü.
Arada da işte kendi keyfine kadar sagını solunu kurcalarsın, mekanik becerilerini sergilersin. Tabi dışarıda ne makineler var aslında of of of yani ama evde de bi tane düzenli bulundurmak lazım idareten.
Neyse işte ne diyodum, böyle bi şey degil miydi evlenilecek kadın?"
siz her banka mudurunu, kaymakami, ogretmeni.. hatta avukati, doktoru belli bir mesleki seviyede diye sinif atladigini icin muassir medeniyetler seviyesine yukseldigini mi saniyorsunuz.. (bihter'i gecmisim uzun cumle kurmaktaCanım ablacım adam banka müdürüymüş, boşanmış 2 çocuklu 40ı aşkın... anne gönderme, çeşme başında bakışma gülüşme işlerini 20yıl önce köyden çıktığında bırakmıştır diye düşündüm
O değil de ülkede bdsm nin kelime anlamını sorsan bilmeyecek milyonlar aslında bdsm nin kralını yaşıyolar. Enteresan bi toplumuz, insan gerçekten hayret ediyo..2.eşine şöyle bir cümle kullanmış boşanırken sen benim otoriteme uysaydın boşanmazdık.
Neden boşandı hep kadın mı suçluMerhabalar.öncelikle kendimden bahsedeyim.lise mezunuyum.ve köyde yaşıyorum ailemle birlikte.yaşım epeyce ilerledi 40 kadar.bir evlilik yaptım bir çocuğum var.işim mesleğim yok.
Aynı köyden bir bey var kendisini ailelecek de iyi tanırız.ama kendisi şehir merkezinde tatillerde dalan geliyor köye ailesinin yanına.mesleği bankada müdür.
46 yaşında o da boşandı.2 tane tane çocuğu var annede kalıyor.ama sorun şu ki ben onunla evlenirsem o benim 2.kocam olacak ben ise onun 3.karısı olacağım.çünkü iki çocuğu ki biri kız biri erkek ilk eşinden 2.eşinden çocuğu yok.ilkiyle 6 yıl evli kalmış.ikinci ile 2 yıl.
İki bayan da çalışıyormuş.şimdi ise bu adam annesi aracılığı ile haber gönderiyor benimle evlenmek istediğine dair.3.karısını çalışmayan ev hanımı istiyormuş.benim çocuğumu da sorun etmiyor birlikte yaşayacağız.
Şimdi başlıkta tehlikeli mi dedim neden çünkü 1 değil iki evlilik diyor arkadaşlarım çevrem ailem.kendi çevremden bu durumu onaylayan yok.
Açıkçası ben nötrüm sizlerin fikirlerini merak ediyorum.etrafın dediği gibi iyi olsa iki kadın da bunu bırakmaz mıydı?veya adamın ve aileisnin dediği gibi adam şanssız ve iki kadın da sorunlu olabilir mi? Ne dersiniz?
ne büyük bir hakaret size....Yok aynı köyde olduğumuz için duyuyorum.sebep iki eşi de çalıştığı için evin düzeni temizliği istediği gibi gitmiyormuş.bir de çalışan kadınlar otorite kabul etmiyor söz dinlemiyorlarmış
Ya bir de ne bileyim iki taraf da ilk evliliklerinden ağzı yanmış hatta adam yetinmemiş ikiyi yapmış çocukları falan var. Daha niye evlilik işine karışıyorlar ki? Zor bir şey değil tek başına yasayip kendini çocuklarına adamak. Anlayamıyorum YAŞAMAK İCİN BAŞKA BİR ERKEGE YA DA KADİNA İHTİYACINIZ YOK. BİTTİ.Canım ablacım adam banka müdürüymüş, boşanmış 2 çocuklu 40ı aşkın... anne gönderme, çeşme başında bakışma gülüşme işlerini 20yıl önce köyden çıktığında bırakmıştır diye düşündüm
Evet kesinlikle böyle düşünüyorum.Nabiz yoklamak icin acilmis bi konuya benziyor. Zira ilk iki esinden otoriteye uymadiklari icin ayrlan, calisan kadina isyankar gozuyle bakan, titiz oldigu, eksiksiz ev isi bekledigi, ustune ustluk surekli ailesine giden adamin bunca ozelligini siralayip acaba evleneyim mi diye sormaz 40 yasinda bir kadin...
Arkadaslar her seyi sormuslar zaten. Ben sadece sunu merak ediyorum niye bu kadar meraklisiniz bu şaibeli adam icin?
Adam kafadan sakat bence, kim karım da çalışan kadındı lafımı dinlemedi diye 2 çocuklu karısını boşar Allah aşkına? Adam köyden çıkmış ama kafası hala 100yaşındaki köy ağası gibi 1 mg ilerleme gösterememiş, kadınları insan yerine koymuyor ki.