- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.662
-
- Konu Sahibi bahtsizbedevibenim
Siz yani bunu diyen bir adamla ciddi ciddi olur mu diye soruyorsunuz ne diyeyim size evlilikten önce sağlıklı bir zihin diliyorumYok aynı köyde olduğumuz için duyuyorum.sebep iki eşi de çalıştığı için evin düzeni temizliği istediği gibi gitmiyormuş.bir de çalışan kadınlar otorite kabul etmiyor söz dinlemiyorlarmış
Ay paşam köle arıyor zor bulur anasıyla devam etsinYok aynı köyde olduğumuz için duyuyorum.sebep iki eşi de çalıştığı için evin düzeni temizliği istediği gibi gitmiyormuş.bir de çalışan kadınlar otorite kabul etmiyor söz dinlemiyorlarmış
Siz de bu lafına rağmen hala oluru var mı diye soruyorsunuz öyle mi2.eşine şöyle bir cümle kullanmış boşanırken sen benim otoriteme uysaydın boşanmazdık.
Kırk yaşında çeşme başında banka müdürünün kölesi olma fantezisi kurup bu fanteziye çocuğunu da sürükleyen bi abla mı daha trajik yoksa vakit öldürmek için trollük yapmaktan daha verimli bi yol bulamamak, hayal gücünü çalıştırıp, ıkınıp sıkınıp uydura uydura bu hayali ablayı uydurmak mı? Yoksa nolur nolmaz durduk yere birinin hayatı kaymasın diye ciddiye alıp yorum yapan bizlerin düştüğü hal mi trajik? Kafamda deli sorular
Evet, bencede aynı kişi.Bu olayları değiştirerek anlatan üye sanırım. Geçen yine farklı üyelikle konu açmıştı. Eşi tarafından terkedilen ve bir çocuğu olan üye, bahtsızbedevi idi sanırım en son üyelik ismi.