Adam belli ki ant içmiş, bi kadının hayatını adam gibi kaydırmadan içi rahat etmeyecek. Tabi önceki iki hanımefendi ekonomik özgürlüğün de verdiği güçle kaçıp canlarını kurtarınca beyefendi bu duruma çok içerlemiş, dertlenmiş. O nedenle bu sefer mesleği ve geliri olmayan biriyle evlenerek işini sağlama almak istiyor.
Ben size bu pek saygıdeger beyefendinin bilinçaltını aşağıya dökeyim, bi gram farklı bi zihniyet varsa altında ben de Ladyamore değilim.
"Ne demek yani kendimi güçlü ve iktidar sahibi hissetmek için bi insanı köleleştiremiyorum, benim fiziksel ihtiyaçlarımı karşılamaktan ibaret bi hayata mahkum edemiyorum !
Hem kadın insandan sayılıyo muydu ki ya?
Kadın dediğin şey değil miydi, hani şey şey...hah buldum evin 4. beyaz eşyası. Hani böyle hepsinin birleşimi gibi olan. Çamaşır yıkar, bulaşık yıkar, yemek, temizlik ve ütü ondan sorulur.
Gürültülü bi makine hatta, bazen çok ses çıkarır, hatta "karı dırdırı" deriz o sese, ama dinlemeyiz duymazdan geliriz hani. Neymiş düşünceleri, duyguları, hevesleri vs. varmış, sırf kuru gürültü. Kim diyosa ona bi şey hisset bi şey düşün diye. Hem evde bi sey düsünülcekse ben düsünürüm zaten, ona ne oluyo. Elektrik süpürgesi gibi sıfır ses olanlarından yapamadılar ki bi türlü.
Arada da işte kendi keyfine kadar sagını solunu kurcalarsın, mekanik becerilerini sergilersin. Tabi dışarıda ne makineler var aslında of of of yani ama evde de bi tane düzenli bulundurmak lazım idareten.
Neyse işte ne diyodum, böyle bi şey degil miydi evlenilecek kadın?"