Çok karışığım bu adam dedikleri gibi tehlikeli olabilir mi?

@Oliviaa
Köy yerlerinde böyle olur. Haber gönderilir.. olumlu bakarsa kız tarafı tanışmaya davet eder.
ne yapsın çeşme başında çıkma teklifi mi yapsın.. Uzayda yaşıyormuş gibi davranmasa insanlar keşke..

Canım ablacım adam banka müdürüymüş, boşanmış 2 çocuklu 40ı aşkın... anne gönderme, çeşme başında bakışma gülüşme işlerini 20yıl önce köyden çıktığında bırakmıştır diye düşündüm :olamaz:

Adam belli ki ant içmiş, bi kadının hayatını adam gibi kaydırmadan içi rahat etmeyecek. Tabi önceki iki hanımefendi ekonomik özgürlüğün de verdiği güçle kaçıp canlarını kurtarınca beyefendi bu duruma çok içerlemiş, dertlenmiş. O nedenle bu sefer mesleği ve geliri olmayan biriyle evlenerek işini sağlama almak istiyor. :KK51:

Ben size bu pek saygıdeger beyefendinin bilinçaltını aşağıya dökeyim, bi gram farklı bi zihniyet varsa altında ben de Ladyamore değilim.

"Ne demek yani kendimi güçlü ve iktidar sahibi hissetmek için bi insanı köleleştiremiyorum, benim fiziksel ihtiyaçlarımı karşılamaktan ibaret bi hayata mahkum edemiyorum ! :KK62:

Hem kadın insandan sayılıyo muydu ki ya?:KK64:

Kadın dediğin şey değil miydi, hani şey şey...hah buldum evin 4. beyaz eşyası. Hani böyle hepsinin birleşimi gibi olan. Çamaşır yıkar, bulaşık yıkar, yemek, temizlik ve ütü ondan sorulur.

Gürültülü bi makine hatta, bazen çok ses çıkarır, hatta "karı dırdırı" deriz o sese, ama dinlemeyiz duymazdan geliriz hani. Neymiş düşünceleri, duyguları, hevesleri vs. varmış, sırf kuru gürültü. Kim diyosa ona bi şey hisset bi şey düşün diye. Hem evde bi sey düsünülcekse ben düsünürüm zaten, ona ne oluyo. Elektrik süpürgesi gibi sıfır ses olanlarından yapamadılar ki bi türlü.

Arada da işte kendi keyfine kadar sagını solunu kurcalarsın, mekanik becerilerini sergilersin. Tabi dışarıda ne makineler var aslında of of of yani ama evde de bi tane düzenli bulundurmak lazım idareten.

Neyse işte ne diyodum, böyle bi şey degil miydi evlenilecek kadın?" :olamaz::olamaz:
Bu yaziyi cerceveletip asmak lazim malesef çoğunluk böyle düşünüyor

Canım ablacım adam banka müdürüymüş, boşanmış 2 çocuklu 40ı aşkın... anne gönderme, çeşme başında bakışma gülüşme işlerini 20yıl önce köyden çıktığında bırakmıştır diye düşündüm :olamaz:
siz her banka mudurunu, kaymakami, ogretmeni.. hatta avukati, doktoru belli bir mesleki seviyede diye sinif atladigini icin muassir medeniyetler seviyesine yukseldigini mi saniyorsunuz.. (bihter'i gecmisim uzun cumle kurmakta :KK70:) o kadar cok ki kariyeri olup da kafasi koyde kalmis..

kimi insan neyse odur.. mudur olmasi onu o yetistirilis tarzindan kurtarmiyor.

bir de adam ne olursa olsun muhatabi koyde, koy insani.. onun dilinden konusacak.. haber gonderecek.. musade isteyecek tanismak icin.

mudur baska bir mudur hanima, calisan bir ogretmen hanima haber gondermesin. gitsin kendi tanissin, teklifini yapsin da..

2.eşine şöyle bir cümle kullanmış boşanırken sen benim otoriteme uysaydın boşanmazdık.
O değil de ülkede bdsm nin kelime anlamını sorsan bilmeyecek milyonlar aslında bdsm nin kralını yaşıyolar. Enteresan bi toplumuz, insan gerçekten hayret ediyo.. :işsiz:

Merhabalar.öncelikle kendimden bahsedeyim.lise mezunuyum.ve köyde yaşıyorum ailemle birlikte.yaşım epeyce ilerledi 40 kadar.bir evlilik yaptım bir çocuğum var.işim mesleğim yok.
Aynı köyden bir bey var kendisini ailelecek de iyi tanırız.ama kendisi şehir merkezinde tatillerde dalan geliyor köye ailesinin yanına.mesleği bankada müdür.
46 yaşında o da boşandı.2 tane tane çocuğu var annede kalıyor.ama sorun şu ki ben onunla evlenirsem o benim 2.kocam olacak ben ise onun 3.karısı olacağım.çünkü iki çocuğu ki biri kız biri erkek ilk eşinden 2.eşinden çocuğu yok.ilkiyle 6 yıl evli kalmış.ikinci ile 2 yıl.
İki bayan da çalışıyormuş.şimdi ise bu adam annesi aracılığı ile haber gönderiyor benimle evlenmek istediğine dair.3.karısını çalışmayan ev hanımı istiyormuş.benim çocuğumu da sorun etmiyor birlikte yaşayacağız.
Şimdi başlıkta tehlikeli mi dedim neden çünkü 1 değil iki evlilik diyor arkadaşlarım çevrem ailem.kendi çevremden bu durumu onaylayan yok.
Açıkçası ben nötrüm sizlerin fikirlerini merak ediyorum.etrafın dediği gibi iyi olsa iki kadın da bunu bırakmaz mıydı?veya adamın ve aileisnin dediği gibi adam şanssız ve iki kadın da sorunlu olabilir mi? Ne dersiniz?
Neden boşandı hep kadın mı suçlu

Yok aynı köyde olduğumuz için duyuyorum.sebep iki eşi de çalıştığı için evin düzeni temizliği istediği gibi gitmiyormuş.bir de çalışan kadınlar otorite kabul etmiyor söz dinlemiyorlarmış
ne büyük bir hakaret size....
görüşmeyi bile kabul etmeyin, değil bu hanzo ile evlenmeyi dşünmek...

Ya bir de ne bileyim iki taraf da ilk evliliklerinden ağzı yanmış hatta adam yetinmemiş ikiyi yapmış çocukları falan var. Daha niye evlilik işine karışıyorlar ki? Zor bir şey değil tek başına yasayip kendini çocuklarına adamak. Anlayamıyorum YAŞAMAK İCİN BAŞKA BİR ERKEGE YA DA KADİNA İHTİYACINIZ YOK. BİTTİ.

Gerci ben konu sahibinin karin ağrısını anladım, makam mevki. Müdürlük, şehir yaşamı falan cezbediyor onu bence.

Nabiz yoklamak icin acilmis bi konuya benziyor. Zira ilk iki esinden otoriteye uymadiklari icin ayrlan, calisan kadina isyankar gozuyle bakan, titiz oldigu, eksiksiz ev isi bekledigi, ustune ustluk surekli ailesine giden adamin bunca ozelligini siralayip acaba evleneyim mi diye sormaz 40 yasinda bir kadin...
Evet kesinlikle böyle düşünüyorum.

Sütten ağzınız yanmış önünüzde ekşimiş kokuşmuş bir yoğurt var ve yesem mi acaba diyorsunuz.. üstelik yalnız da değilsiniz bu yolda, bir evladınız var daha 8 yaşında. 2. evlilik daha iyi düşünülerek ve eğer karşılıklı yoğun sevgi varsa yapılır. ailenizle iyi kötü bir düzeniniz var diye düşünüyorum, bu düzeni bozup gidip elin adamının höt höt buyruklarını çekeceğinize ananızın babanızın yanında çocuğunuzu büyütün. tabi ki karşınıza kadına değer veren bir adam çıkarsa değerlendirebilirsiniz, yaşınız daha genç, bundan başka kısmetim çıkmaz diye düşünmeyin. adamın işi, malı mülkü gözünüzü boyamasın. adam tipik kadın ezik olsun bana muhtaç olsun sus deyince sussun otursun kafasında. yazık etmeyin kendinize de evladınıza da.

Bu adamın çalışmayan eş aramasinds iki sebep olabilir. Biri sorunlu kıskanç biri olmasi, diğeri de yine görücü usulü mantık evliliği yapıp evinin hizmetini gören bir kadın araması. Bence 2. Sebep bana daha mantıklı geliyor. Ama elbette karşılıklı konuşunca anlarsınız durumları

İkinci de mantik evliligi yapmiş sevememiş dediniz ya sizde de böyle olursa? Sevemiyorum ayrilalim kafasi hic sağlıklı değil. Sevmeden evlenmekte sağlıklı değil. Sevmeden insan senelerini nasil geçirir? Tanıyın isterseniz bir süre sadece

İki eşindende ayrılma sebeplerini araştırmalisin bir çocuğun var çok iyi düşünmelisin ikinci evliliğin sonuçta mutlu olacağına inanıyorsan evlen ama ailenin onayı yoksa bir bildikleri varsa onları da dinlemelisin

İki eşini de bulur konuşurdum.
Neden boşandıklarını, adamın katlanılmaz neyi varmış ki ilk eşi 2 çocukla boşanmış diğeri 2 sene de
İyice araştırmadan asla karar vermeyin.
Pek bana olumlu gelmedi.

Arkadaslar her seyi sormuslar zaten. Ben sadece sunu merak ediyorum niye bu kadar meraklisiniz bu şaibeli adam icin?

Adam kafadan sakat bence, kim karım da çalışan kadındı lafımı dinlemedi diye 2 çocuklu karısını boşar Allah aşkına? Adam köyden çıkmış ama kafası hala 100yaşındaki köy ağası gibi 1 mg ilerleme gösterememiş, kadınları insan yerine koymuyor ki.

Adam kafadan sakat bence, kim karım da çalışan kadındı lafımı dinlemedi diye 2 çocuklu karısını boşar Allah aşkına? Adam köyden çıkmış ama kafası hala 100yaşındaki köy ağası gibi 1 mg ilerleme gösterememiş, kadınları insan yerine koymuyor ki.
MissCherryBlossom MissCherryBlossom 'cim bak gör konu sahibi bu adamla evlenecek.
Banka müdürü felan ya kafası karışmamış resmen adam aklına yatmış.
Aha buraya yazıyorum evlensin haftasına pisman olacak.

Adamın müdür olması şehirde yaşamak yada eski esinize karsi bak mudurle evlendim demek vs size cazip gelebilir ama bir düşünün esinizden böyle bir adamla evlenmek için mi ayrıldınız.neden iyice taniyip emin olup sevip sevilip evlenmeyesiniz.karsiniza cikarsa cikar cikmazsa ne kaybedersiniz.yazılacak çok şey varda neyse.. gorunen koy kilacuz istemez.bosanmalarda erkek hatali oluyor buyuk buyuk cogunlukla ve hicbir zaman demiyorlar karimi doverdim hakaret ederdim evden kovardim sacma bir sekilde kiskanip hayati zindan ederdim. Bu calisan kadin olsa da boyle calisanlar ah bu adam bana sunu almadi beni kiskandi suraya goturmedi deyip bosamiyotlar nelere sabrediyor neleri affediyorlar evlerini nasil cekip ceviriyorlar hele ki cocuklari varsa.Gidin o eski esleri bulun konusun. Sakin ola ki kendinizi ve o güzel evladinizi maceraya atmayin ..

X