- 19 Kasım 2020
- 117
- 44
- 43
-
- Konu Sahibi bahtsizbedevibenim
İkinci eşiyle de aynen öyle tanışmış.aracılar bulsun diye yani evleneceğim birini bulun diye.2.si ile mantık evliliği yapmış sevmemiş.severim zannetmiş ama sevememiş.Neden boşandığını araştırmalısın.
Ama evleneceğim kişi ev hanımı olacak deyip sadece bu kritere göre eş arayan bana sağlıklı gelmedi...Önce bi tanımak gerekmez miydi? Direkt evlilik için aracı göndermek nedir mal alır gibi?
İkinci eşiyle de aynen öyle tanışmış.aracılar bulsun diye yani evleneceğim birini bulun diye.2.si ile mantık evliliği yapmış sevmemiş.severim zannetmiş ama sevememiş.
Yok aynı köyde olduğumuz için duyuyorum.sebep iki eşi de çalıştığı için evin düzeni temizliği istediği gibi gitmiyormuş.bir de çalışan kadınlar otorite kabul etmiyor söz dinlemiyorlarmışE yani işte tanımadan mal alır gibi evlenirsen sonuç bu olur, şimdi de aynı hatayı yapıyor
Ayrıca çalışmayan olsun deme sebebi nedir? Tamam sen çalışmıyorsun ama sebep kıskançlıksa hiç.girme derim çünkü bu bi hastalık
Yok aynı köyde olduğumuz için duyuyorum.sebep iki eşi de çalıştığı için evin düzeni temizliği istediği gibi gitmiyormuş.bir de çalışan kadınlar otorite kabul etmiyor söz dinlemiyorlarmış
Eee bu adam eş değil köle arıyormuşYok aynı köyde olduğumuz için duyuyorum.sebep iki eşi de çalıştığı için evin düzeni temizliği istediği gibi gitmiyormuş.bir de çalışan kadınlar otorite kabul etmiyor söz dinlemiyorlarmış
Acik ve net ezecek birini ariyo. Yemegin tuzu eksik diye azarlanmayi kendine yedirceksen git evlen..Yok aynı köyde olduğumuz için duyuyorum.sebep iki eşi de çalıştığı için evin düzeni temizliği istediği gibi gitmiyormuş.bir de çalışan kadınlar otorite kabul etmiyor söz dinlemiyorlarmış
Çekilecek çile değil direkt reddedinBir de adam evliyken de her fırsatta köye gelirdi.evli bile olsa ailesiyle zaman geçirmeyi çok isteyen bir tip.
Iyy... Tam boşamalık adam.2.eşine şöyle bir cümle kullanmış boşanırken sen benim otoriteme uysaydın boşanmazdık.
E zaten sen herşeyin farkındasın. Değer mi ikinci defa faka basmaya? Bir de çocuğun var, ona karşı otorite adı altında eziyet uygularsa, çocuğun mutsuz olursa ilkinden de kötü günler yaşayacaksın. Fragman film hakkında yeterli detay veriyor. Yok ben illa bu filme giricem dersen de kendi düşen ağlamaz.Bir de adam evliyken de her fırsatta köye gelirdi.evli bile olsa ailesiyle zaman geçirmeyi çok isteyen bir tip.
Yani aklımı kurcalıyor sürekli ailesiyle görüşmek istemesi sıkıntı mı sizce deÇekilecek çile değil direkt reddedin