cok kararsizim

kendimi kötü hissediyorum ja onlari sadece sildirmis olsa sorun yapmazdim ama ailemle dayimlara gitmemize dahi izin vermiyorum annemle kadinlar matinesine gitmek istiyoruz onada izin vermiyor
ya senmiydin bir konu vardı. dayılarına gitmesini istemiyordu sevgilisi. sen böyle bir konu dahamı açtın

öyle olsa sizden yardim istemem
yardım istiyorsan 1 ay vs demeyeceksin. sonu belli. 1 ayda değişim ne demek. bunu sende biliyorsun. olmayacak. bahane arayacaksan biz yazmayalım diyorum.dayınlara annenle gitmene izin vermiyor bu herif. ay bu kızlar neden böyle adamlara ok . derler ya. siz insan değilmisiniz.bu adam sizi insan yerine koymuyor

yine ayrilmamizi istemedigim icin ? aslinda sözlüyken o beni terk etmisdi hala neyin pesindeyim bilmiyorum
bu çok saçma değil mi ama sırf ayrılmamak için özgürlüğünü veriyorsun bu insana şimdi sosyal medya özgürlüğün gitti sen buna boyun eğdin yarın öbür gün evlenince sokağa çıkma bile diyebilir artık hakkı çünkü taviz vermişsin sonuçta basit gibi geliyor olabilir şu an ama tehlikenin farkında değilsin sanırım

icten fetgediceksin derken ? napmam lazim ?
ya canım benim siz bir kere ayrılmışsınız çocuk bırakmış seni tekrar barışmışsınız onun kafasında şuan nasılsa beni seviyor bırakmamdan korkuyor her şeyi yapar düşüncesi var dik dur biraz onsuz olamayacağını neden belli ediyorsun? çok yıpranırsın.

kendimi kötü hissediyorum ja onlari sadece sildirmis olsa sorun yapmazdim ama ailemle dayimlara gitmemize dahi izin vermiyorum annemle kadinlar matinesine gitmek istiyoruz onada izin vermiyor
Hala sorun yapmazdım diyorsun ya.Güzelim büyüyün biraz ya.Gerçekten büyüyün.Ne yaşıtın kızlar var.Düzgün ilişki yaşıyorlar.Elin dış kapının dış mandalı,seni doğuran kadınla nereye gidip nereye gitmeyeceğine karışıyor.Bunlara sen izin veriyorsun.Kendi evde kesin babasından dayak yiyen sindirilmiş tiptir.

Böyle konularda yazılabilecek tek bir şey var, Allahakıl fikir versin. Zira çok ihtiyacın var... Akli melekeleri yerinde bir insan şu yaptıklarını yapmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…