- 18 Aralık 2014
- 799
- 369
- 31
-
- Konu Sahibi Napicagimi Bilmiyorum
valla ilerde daha çok ah edersin benden söylemesi,
''bu benim hayatım ve bu hayatta sana yer yok'' diyemediğin sürece kölesin..
hesaplarını falan kapat, kızlarla bile konuşma, sana güvenmiyoya çünkü, boş derste otur öyle....
tabii,çok beklersin
ya senmiydin bir konu vardı. dayılarına gitmesini istemiyordu sevgilisi. sen böyle bir konu dahamı açtınkendimi kötü hissediyorum ja onlari sadece sildirmis olsa sorun yapmazdim ama ailemle dayimlara gitmemize dahi izin vermiyorum annemle kadinlar matinesine gitmek istiyoruz onada izin vermiyor
nedenmiş. o yapar sen yapamazsın ha..
konu sahibi kölelik hoşunamı gidiyor. olabilir tabii. bazıları bunu severler.
mazoşizm diye bir olgu var literatürde. eğer öyleyse biz hiç parmaklarımızı yormayalım
,sen devam et
aniden yapma noluyoruz der sen içten fethediceksin bir süre sonra senin istediklerin olacak
ya senmiydin bir konu vardı. dayılarına gitmesini istemiyordu sevgilisi. sen böyle bir konu dahamı açtın
yardım istiyorsan 1 ay vs demeyeceksin. sonu belli. 1 ayda değişim ne demek. bunu sende biliyorsun. olmayacak. bahane arayacaksan biz yazmayalım diyorum.dayınlara annenle gitmene izin vermiyor bu herif. ay bu kızlar neden böyle adamlara ok . derler ya. siz insan değilmisiniz.bu adam sizi insan yerine koymuyoröyle olsa sizden yardim istemem
neden yapamıyorsun canım bu tavizi vermemeliydin ona ne hakla karışıyor ki
yardım istiyorsan 1 ay vs demeyeceksin. sonu belli. 1 ayda değişim ne demek. bunu sende biliyorsun. olmayacak. bahane arayacaksan biz yazmayalım diyorum.dayınlara annenle gitmene izin vermiyor bu herif. ay bu kızlar neden böyle adamlara ok . derler ya. siz insan değilmisiniz.bu adam sizi insan yerine koymuyor
Psikoloğa gittiğinde emin ol ya bir an önce ayrıl sevgilinden ya da sen değil sevgilin gelsin diyecektir
hala soruyor musungercekten mi ?
bu çok saçma değil mi ama sırf ayrılmamak için özgürlüğünü veriyorsun bu insana şimdi sosyal medya özgürlüğün gitti sen buna boyun eğdin yarın öbür gün evlenince sokağa çıkma bile diyebilir artık hakkı çünkü taviz vermişsin sonuçta basit gibi geliyor olabilir şu an ama tehlikenin farkında değilsin sanırımyine ayrilmamizi istemedigim icin ? aslinda sözlüyken o beni terk etmisdi hala neyin pesindeyim bilmiyorum
düzelmeyecek. 1 ayda düzelmesi mucize. adamın dnalarınnın kodunu değiştirirsen bak o zaman belki
ya canım benim siz bir kere ayrılmışsınız çocuk bırakmış seni tekrar barışmışsınız onun kafasında şuan nasılsa beni seviyor bırakmamdan korkuyor her şeyi yapar düşüncesi var dik dur biraz onsuz olamayacağını neden belli ediyorsun? çok yıpranırsın.icten fetgediceksin derken ? napmam lazim ?
Yok ayrılmadım maalesef, öyle böyle gidiyor evliliğimiz ama ayrılsam daha rahat olurum inan. Sonradan sıkıntı çekmektense şimdi düşün taşın ona göre hareket et. Tabiki aynı şeyleri yaşayacak değilsin ama bu sadece bir ihtimalayrildinizmi ? üzüldüm vallah insallah simdiden sonra yüzün gülür
Yok ayrılmadım maalesef, öyle böyle gidiyor evliliğimiz ama ayrılsam daha rahat olurum inan. Sonradan sıkıntı çekmektense şimdi düşün taşın ona göre hareket et. Tabiki aynı şeyleri yaşayacak değilsin ama bu sadece bir ihtimal
Hala sorun yapmazdım diyorsun ya.Güzelim büyüyün biraz ya.Gerçekten büyüyün.Ne yaşıtın kızlar var.Düzgün ilişki yaşıyorlar.Elin dış kapının dış mandalı,seni doğuran kadınla nereye gidip nereye gitmeyeceğine karışıyor.Bunlara sen izin veriyorsun.Kendi evde kesin babasından dayak yiyen sindirilmiş tiptir.kendimi kötü hissediyorum ja onlari sadece sildirmis olsa sorun yapmazdim ama ailemle dayimlara gitmemize dahi izin vermiyorum annemle kadinlar matinesine gitmek istiyoruz onada izin vermiyor